Erkekler sizce her güzel kadına kanar mı?.

Kişiden kişiye, kişilikten kişiliğe değişsede , geneli büyük ihtimalle kanar gibime geliyor

bencede kişilik meselesi azıcık aklı warsa kanmaması gerek ama biliyorsunuz illede türk erkekleri.... yine de ben zeka we irade diyorum.ee tabi çogunda olmadıgına göre bencede büyük ihtimalle kanar..allah sewdiklerimizi kanmayanlardan eylesin..AMİN

erkek dediğimiz varlık bir insan. öyle gibi davranmasa da bir insan. beyni olan bir varlık. hayvandan en büyük farkı düşünebilen bir varlık. düşünme aciziyetinde olana ise ne denir buyrun siz çıkarın burdan.

kanan var kanmayan var şimdi... çevremde o kadar çok örnek var ki diyorum acaba hepmi beni buluyo böyleleri.. evli olup her türlü pisliği yiyen kişilerle malesef aynı iş yerinde 1 sene çalıştım .. bi de o kadar pişkinlerki anlatamam... eşimin tanıdıkları da var anlatıyor neler neler yapıyorlar onların adına ben utanıyorum.. aynı zamanda 2 tane eşinden yeni boşanmış arkadaşım var.. ikiside aldatılmış.. yaşadıkları şeyleri duysanız eminim sizde çok üzülürsünüz.. senağlama
Amaa Allah'tan eşimin asla güzelliğe, albeniye, cazibeye kanmayacağından adım gibi eminim.. nasıl emin olduğumuda anlatırdım ama çok uzun ve karışık bi hikaye :)

rabbim herkesi karakteri sağlam kişilerle karşılaştırır inşallah :1hug:

kişinin karakterine hayata bakış açısına we değerlerine göre değişir bence.

bir erkek bakirliğe önem weriyorsa feriştahı gelse yine bişey yapmaz.

bence asik bir adam degilse kanar hatta kanmasi için kadın olması yeterli güzel olması şart değil..asık adam da sayilidir yani kanmiycak adam..
yakın cevrem de o kadar çok aldatma yasadım ve hala yasiyorum ki güzelim yuvası bozulacak güzelim eşi var ama doyumsuz oldukları için kuyruk sallayana gidiyorlar iste maalesef..

bir erkek iki sebepten dolayi aldatmaz daha dogrusu aldatamazmis

1-->parasi yoktur

2-->hem yakisikli degildir ayni zamanda parasida yoktur

bu iki secenege ragmen bir kadin hemde bakimli ve o erkege isve yapiyorsa

aldatmasi kacinilmaz degil mi ? kaydirigubbakcemile

Erkeklerin genlerinde varmış bilimsel bir gerçek bu

Kanarlar hemde bayıla bayıla:a015:

bakarlarsa ben de bakarım yakışıklı erkek daha çok hem benden güzeli mi varkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…