Erkekler sizce her güzel kadına kanar mı?.

bir erkeğe güzel gelen kadın bir diğerine çirkin gelebilir. o yüzden sadece güzele değil yüzüne bakılır olması yeterli. kadın işve cilve yapıp, karşısındakine kancayı takarsa çirkin de olsa bir şekilde kandırır diye düşünüyorum. aman Allah böyle kadınlardan korusun insanı.

ama erkek çapkınsa ve gözü hep dışardaysa kadın cilve yapmasa da, hoşuna gidiyorsa bir şekilde etkilemeye çalışır.

yani demek istediğim kadının veya erkeğin kişiliği önemli bu durumda.

Niye kanmak olsun ki canım bu!!!vahh zavallııııı çocukkk kadın çok güzel diye kanmış ona kıyamaaammmmm kötükedihüso Kadın güzeldiii kaarrdeşim adamın ne suçu var kanmış işte zavallıcık diye sırtını sıvazlayalım hatta garibanın...Ya bırakın bu işleri yakaladıkları fırsatları kaçırmaz bazı pislik erkekler ,güzellik cart curt farketmez onlar için..

Katılıyorum kandırılmaları için güzel kadına gerek yok. Kadın işveli cilveli zekiyse kandıramayacağı erkek azdır.
Güzel kadını ise erkekler kandırmaya çalışır kötükedihüso

Kananı var , kanmayanı var ... Genelleme yapmak çok büyük haksızlık olur sağlam erkekler için...

"Evet , erkekler her güzel kadına kanar" dersek ,bir erkek de çıkıp;

" Dişi köpek kuyruğunu sallamasa , erkek köpek peşinden gitmez." derse o zaman da buna mı evet

diyeceğiz... Kuyruk sallayan dişi de var; aksine hiç ama hiç yüz vermediği adam

tarafından rahatsız edileni de ... Şimdi genelleme yaparsak , biz kadınlara nasıl haksızlık ve yanlış

yapılırsa bu konuda da yapılan her genelleme sağlam ve sadık erkeklere haksızlık bence ...

güzel olması gerekmezki..
karakteri oturmamış gelişim evresini tamamlayamamışsa (ki %99u öyle) dişi köpeğin peşinden bile gider..:1closedeyes:
alkisalkisalkis

bencede düşününce kanarlar gibi gelmiyor değil hani.. şu ana kadar öyle birşey yaşamadım bunun düşüncesi bile hoş değil.:sinifsinif:

ay hıc bılmıyorum bazısı her kadına kanıyo
bazısı kanmıo dıycem ama hepsı sankı kanıo
ya da ısteyen kanıo veya
adam bellı bır zamanda kanıyo kaınıyo ınanıyorssonra yıllar sonra mesela tarzı degısıyo
artık hc kımsee ınanmıyo baska kadın ıstemıo falan öle bır garıplık var bence

ben kanan, kandırılan erkek olmadığını düşünüyorum..

ne yapıyorlarsa istedikleri için yapıyorlar..

siz evlilik vaadiyle kandırıldım, sonra terkedildim, iğfal edildim beni bırakıp gitti, beni aldattı diye oturup ağlayan sızlayan erkek duydunuz mu, yada gördünüz mü?

erkekler aldatma kılıflarına kandırıldım diye bir yalan uydurdukları için biz bayanlarda onların kanabileceğini zannediyoruz..

karşılklı birbirini doyurma meselesi bence..

en basit örneği halis bey ve gencecik eşi..

halis bey torunu yaşındaki bir kadının kendisine aşık olamayacağını gayet iyi biliyor.. amacının ne olduğunuda..alan memnun veren memnun misali..

kısacası erkek kanmaz, ama kanmış rolü oynar..

aynen istiyorsa yapar erkek.fakat bazı kadınlarımızda zorla eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorlar.irade konusun da zayıf olan yaratıklar malesef üstüne bide tahrik ve yüz verme girdimi yapmayan da yapar herhalde .yinede biz sevdiklerimize güvenelim.ne kadar suçlarsak o kadar teşv,k etmiş oluruz.bu düşünceylede korktugumuz başımıza gelir.saldım çayıra mevlam gayıra değil ama çaktırmadan analiz etmeye çalışmalıyız zaaflarını .

bence adamına göre değişir her adam kanmaz ,bazı erkekler var ki evli olmasalar bile sevgilisine bunu yapmıyor dediğim gibi adamın içinde varsa güzel çirkin farketmez hepsine kanıyor

ne kadar nadir olsa da kendini bilen ve iradesi güçlü bir erkek hele ki gerçekten sevdiği bir kadın varsa kanmaz her zmn her erkek kanar demek yanlıştır bence benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…