Erkekler tarafindan begenilmemek

Bir yerini açınca herkes beğeniyor 🥴 açma da sen, şey yap bak sen ne yap biliyo musun kendini begeniyosan yetiyor o

Beni kadinlar cok begenir.simdi buraya resim koysam kadinlar ne guzelsin der.ama erkekler begenmiyor:KK43: yani bunu bugun de test ettim 🤣 nasil oldugunu anlatamicam.yok erkekler begenmiyor.bol estetikli sisme dudakli kadini begeniyor ama beni begenmiyorlar.
Nasil guzellesilir nasil begenilem bi kadin olunur?

Öyle birşey yok, birçok erkek kadında estetiği itici buluyor hatta. (Ufak dokunuşlardan bahsetmiyorum,her yeri yapma bebek gibi olanlardan.) eğer sen de o tek tip kadınlardan olmak istiyorsan yaptır ama yanlış bir fikirdesin, doğal güzellik gibisi yoktur bence.

Ha bir yerden rahatsız olunuyorsa veya estetik olarak kötü bir görüntü de varsa o zaman da estetiğe karşı değilim, ama nerdeyse önceki haliyle sonraki hali yüz nakli olmuş kadar bir fark olanlar out 👎 bence üzgünüm ☺

Öyle birşey yok, birçok erkek kadında estetiği itici buluyor hatta. (Ufak dokunuşlardan bahsetmiyorum,her yeri yapma bebek gibi olanlardan.) eğer sen de o tek tip kadınlardan olmak istiyorsan yaptır ama yanlış bir fikirdesin, doğal güzellik gibisi yoktur bence.

Ha bir yerden rahatsız olunuyorsa veya estetik olarak kötü bir görüntü de varsa o zaman da estetiğe karşı değilim, ama nerdeyse önceki haliyle sonraki hali yüz nakli olmuş kadar bir fark olanlar out 👎 bence üzgünüm ☺
Hay agzini seveyim💜

Ya en son 3 unlu fotosu gordum., biri arda turanin karisi digeri hulya avsarin kiz kardesi helin avsar digeri baskasiydi.. bildigin ucude ayniydi. Bence bu kadari korkunc ve igrenc..

Ayrica bu estetik isleri bagimlilik yapiyor, bosuna millet yilan adam kadin olmuyor.. ha memen mi yok yaptir duzelttir bozuksa.. ama yuzde yapilan mudahaleler genelde bagimlilik yapiyor. Dozunda birakana helal olsun tabii.. gerci uzun vaadede o enjekte edilenlerden dolayi, yuzdeki sinirlerde bozukluk olusuyomus.

Siz şu avatar a benzetilen arkadas degil misiniz?
Bence sorun sizin kendinizi fazlaca guzel sanmaniz ve bu dogrultudaki insanlarla ilgilenmeniz, biraz kendi skalanizdaki insanlarla ilgilenin
Simdi cok yakisikli erkek, cirkin kadin ornegi gelecek ama o cirkin kadinlarin illa ki bir ustun niteligi oluyor (muthis bir aura, guzelligi takmayacak bir zeka, inanilmaz bir.yasam enerjisi vs)

Siz şu avatar a benzetilen arkadas degil misiniz?
Bence sorun sizin kendinizi fazlaca guzel sanmaniz ve bu dogrultudaki insanlarla ilgilenmeniz, biraz kendi skalanizdaki insanlarla ilgilenin
Simdi cok yakisikli erkek, cirkin kadin ornegi gelecek ama o cirkin kadinlarin illa ki bir ustun niteligi oluyor (muthis bir aura, guzelligi takmayacak bir zeka, inanilmaz bir.yasam enerjisi vs)
Hic ilgisi yok.erkeklerin hepsi aynidir.yakisiklisi da cirkini de ayni zevke sahiptir.gudusel.bence altin oranla ilgili.

Hic ilgisi yok.erkeklerin hepsi aynidir.yakisiklisi da cirkini de ayni zevke sahiptir.gudusel.bence altin oranla ilgili.

Zevk ayni da ozguven farklı, cirkin erkek kolay kolay guzel bir kadına yaklasamaz, bayilmasa da kendisini reddetmeyecegini dusundugu kadina yürür. Herkes begendigiyle mi birlikte oluyor saniyorsunuz? Bazen begenmese de dengini bulunca pesini birakmiyor insanlar.

Nasıl bir test yaptınız anlamadim bir erkeğe 3 kadın fotoğrafı gönderdiniz ikisini beğendi sizinkini mi beğenmedi? Öyle bir test mi yaptınız?
Konu sahibi bı fotoğrafını koy da bakalim ya da fotoğraf koyunca kaldirilmiyor galiba kısa bir süre profil fotoğrafı yap. Ya da bana at :KK45:

kadinlar arasinda genelde zaten laf bulamayinca “ay cok guzelsin, cok sekersin yaaa” denir. siz onlari cok ciddiye almayin bence sonra kadinlar tarafindan begenildiginizi saniyorsunuz.

Back
X