Erkekler tarafindan begenilmemek

Hic ilgisi yok.erkeklerin hepsi aynidir.yakisiklisi da cirkini de ayni zevke sahiptir.gudusel.bence altin oranla ilgili.

İşte zeka ile güzellik birleşince böyle akla ziyan tespitler de ortaya çıkıyor demek ahsjsjjs. Kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Biz de güdüsel olarak zenci erkek seviyor olabilir miyiz mesela? Tamamen altın oranla alakalı ahsjsjs.

Ne kotusunuz ya hu
Yani ben cok guzelim demedim bakin
Dedim ki tercih edilmiyorum
Yani bol estetikli bir kadin bile begenilirken ben begenilmiyorum.
Kadinlar begeniyor belki nezaketten soyluyor oladabilir...
Lakin ben gelmisim 30 kusur yasima
Is hayatinda sorun yasiyorum.ve gercekten sorun ben degilim insanlarin egosu.
E ozel hayatimda da tercih edilmeyince ic dokmek icin konu actim.yani veridiginiz cevaplar ne kadar can yakmaya yonelik.arkadas lonu actigina pisman oluyor insan.oneri sunanlara sonsuz tesekkurler.ama digerleri yuzunden artik bu platforma girmeyecegim.cünkü daha fazla negatif enerjiye ihtiyacim yok.
Simdi gercegi soyledik vs diyenler cikacaktir.bunu soylemenin yolu bu degildir.ustelik gormediginiz tanimadiginiz biri hakkinda sadece iki kelomeye bakarak hüsnüzanla...yok hanimlar.

Cidden çoğunluk ne tuhaf yorumlar yapmış..Ablalarım bunu niye yapıyoruz?Hepimizde dönem dönem oluyordur.Şahsen ben konu sahibinin birkaç kez bir ortamda konuşulurken beğenilmediğine dair hisse kapılacağı tarzda yorumlar aldığını anladım.Yani test falan derken de bundan bahsediyor bence.Hele üst üste benzer olaylarda atıyorum kendisi değil de bi başka tanıdığının tercih edildiği bir şeye maruz kaldıysa erkek arkadaşları tarafından takmıştır yani kafaya.Empati yapmaya çalıştım Yani ilgilendiğim birkaç erkek bana peş peşe güzel değilsin imalarında bulunsa ağlardım muhtemelen 😟

konu sahibi aynı benim arkadaşım,hem çok zeki hem çok güzel ama kısmeti kapalı çünkü nazar var:rolleyes:nazar boncuğu ve maşallah takın.kendinizi bir okutun üfletin:KK53:

Ne kotusunuz ya hu
E ozel hayatimda da tercih edilmeyince ic dokmek icin konu actim.yani veridiginiz cevaplar ne kadar can yakmaya yonelik.arkadas lonu actigina pisman oluyor insan.oneri sunanlara sonsuz tesekkurler.ama digerleri yuzunden artik bu platforma girmeyecegim.cünkü daha fazla negatif enerjiye ihtiyacim yok.
Simdi gercegi soyledik vs diyenler cikacaktir.bunu soylemenin yolu bu degildir.ustelik gormediginiz tanimadiginiz biri hakkinda sadece iki kelomeye bakarak hüsnüzanla...yok hanimlar.

Yok öyle demagoji ile millete kötü deyip sıyrılmak. Buraya foto koysam herkes çok beğenir şeklinde bir özgüven patlamasından anlaşıldığı üzere herhangi bir güzellik derdiniz yok. Konu zaten erkekler tarafından beğenilmemek. O kısma da el atmış, beğenilen kadınların estetik harikası olduğunu iddia etmişsiniz. O da yetmemiş tüm erkeklerin güdüleri dolayısıyla aynı tip kadınlardan hoşlandığını gayet kendinizden emin şekilde ifade etmişsiniz. Dolayısıyla tepki almışsınız çünkü burada zerre estetiği olmayıp erkekler tarafından beğenilen kadınlar var. Yahut sizin iddia ettiğiniz üzere onları beğenen adamlar güdüleriyle hareket etmiyor.

Bir başka konunuzda her cümlenizde ne kadar mükemmel ve farklı olduğunuz okunuyor. Herkesle anlaşamıyorsunuz çünkü zekisiniz. Patronunuz da çok geri zekalı ve geri zekalı olduğu için size mobbing uyguluyor. Bir başka cümlenizde kibirli olduğunuzdan bahsetmişsiniz.

İş bu ifadelere bakarak "canım ya çok dertlisin sen de kıyamam önemli olan ruh güzelliği" denmesini mi bekliyordunuz? Üslup önemli efendim. Kendini doğru şekilde ifade etme yeteneği, üsluptan da önemli. Ve hatta zekadan da önemli. Saygılar.

Ne kotusunuz ya hu
Uygunsuz, kötü üslupla yazılmış, aşağılayan veya hakarete varan, dalga geçen yorumlar varsa lütfen o yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak bildirin.

Siz çok güzel de olabilirsiniz çok zeki de, kendinizi güzel ve zeki olarak tanımlamanız sizi ilgilendirir başkalarının dalga geçme malzemesi olamaz, yalnız şunu belirtmeliyim tercih edilmemek güzel veya estetikli olmakla ilgili değildir, belki sizin bu adam bununla mı evlendi, bu kadın o adam da ne buldu da aşık oldu dediğiniz görsel olarak hoş bulmadığınız kişilerde Aura vardır, bu tip insanlar girdikleri her ortamda (iş, arkadaş vb çevrelerde) dikkatleri üzerine çekmeyi başarıp insanlarla iyi bir diyalog sağlarlar.

Erkeklerde kadınlar da yanında rahat edebildikleri, bazen basit konuları dahi konuşabilecekleri insanlara yakınlık duyarlar, güzel ve zeki olmak önemlidir lakin iş, arkadaşlık ya da karşı cinsle olan ilişkiler yalnızca güzellik ve zeka üzerine yoğunlaşarak yürümüyor, yaydığınız enerjinin karşınızdakilere verdiği mesaj da mühim, belki sizin görüntünüzle düşünce yapınız, yaymaya çalıştığınız enerjiyle verdiğiniz mesaj koordineli gitmiyordur.

Ben genelde güzel bulunurum. Estetikliyim de ayrıca. Ondan belki. Ama güzel bulunmak da iyi bi ilişki için işe yaramıyor ki. Hatta bana bu yaşa kadar ne fındıklar kırmışsındır cart curtla geliyolar. Ezmeye kalkıyolar. Orta doğu burası yatağa atmak için bakıyor çoğu kişi. Bunlar tamamen şans işi. Etrafımda bir sürü görece çirkin insanın harika ilişkileri var.

Ben genelde güzel bulunurum. Estetikliyim de ayrıca. Ondan belki. Ama güzel bulunmak da iyi bi ilişki için işe yaramıyor ki. Hatta bana bu yaşa kadar ne fındıklar kırmışsındır cart curtla geliyolar. Ezmeye kalkıyolar. Orta doğu burası yatağa atmak için bakıyor çoğu kişi. Bunlar tamamen şans işi. Etrafımda bir sürü görece çirkin insanın harika ilişkileri var.

Turk erkekleri berbat gercekten :KK57: Sen de ne findiklar kirmissindir ne kadar saygisizca ve seviyesizce bir konusma bicimi. Valla boylelerinin yuzune rezil, ahlaksiz diceksin kafasina da cantayi gecirceksin. Siz cevaben ne demistiniz?

Boyle konularda konu sahibini asiri merak ediyorum. Kumral,duz sacli,biraz kaba yuzlu, kasi gozu cok vurgulu olmayan biri canlandi gozumde 😅 degilse aksini ispatla 😋😀

Konu sahibesi bana foto atmis, hicbir alakasi yok bu tarifle :olamaz:
Kasi gozu gayet yerinde, saclari da yuzune uyumlu ve guzel yani.

Beni kadinlar cok begenir.simdi buraya resim koysam kadinlar ne guzelsin der.ama erkekler begenmiyor:KK43: yani bunu bugun de test ettim 🤣 nasil oldugunu anlatamicam.yok erkekler begenmiyor.bol estetikli sisme dudakli kadini begeniyor ama beni begenmiyorlar.
Nasil guzellesilir nasil begenilem bi kadin olunur?
Evet erkekler dediğin estetikli şişme dudaklıları beğeniyorda ne oluyor bıkıp aldatıyor bütün erkekler beğenecek diye birşey yok birinin beğenmesi yeterli o biri de henüz karşına çıkmadı yada o kadar çok güzelsin ki sana yaklaşmaya korkuyorlar

Bazı kadınlar güzeldir,bazı kadınlar çekicidir,bazıları şirin bazıları da (üstüme atlamayın)çıplak giyiniyordur ,estetik dehasının elinden cıkmıştır bu kadınlara erkeklerde kadınlarda bakar birilerinin sizinle ilgilenmesini istiyorsanız güzel,çekici ve ya sempatik değilseniz estetik yaptırıp çıplaklık derecesinde giyerek bu sorunu cözebilirsiniz:))))

Biraz tahmin edebiliyorum yaşadığın durumu. Elbette öncelikle seni daha yakından tanımam lazım hatan nerede diyebilmek için. Aslında 2 örnekten birisin.
Birinci örnek benim. İnsanlarla konuşurken kendini ifade edemiyor olabilirsin. Bana da çok güzel diyenler oldu ama erkekler konusunda şanslı değilim. evlenip boşanmışsın galiba yanlış okumadıysam. Demek ki beğenilşyorsun. ya sen sana yaklaşmak isteyenşeri farketmeden bana layık değil havanla uzaklaştırıyorsun ya da benim gibi ne yapacağınıbilemediğin için soğuk gözüküyorsun. Bu erkeklere yaptığın test fotoğraf ileyse fotojenik olmayabilirsin . Yüzyüzeyken iseo erkekler yanlış anlaşılmaktan çekindikleri için diğerlerini seçer. İnsanlarla iletişiminde kendini yanlış ifade edebilir, soğuk nevale veya problemli damgası yemiş olabilirsin. Bana soğuk derler. Çocuklukta ve ergenlikte ki problemlerden dolayı kimseye yanaşamazdım, azarlanacağım korkusu olurdu hep içimde. Ağzımı açmazdım mesela. Kibar olmaya çalıştım hep ama çok arkadaşım olmadı. Dışlandım.

İkinci seçenek şu yine insanlar senin içini göremez, seni kibirli olarak damgalıyordur. Konuşurken keşke kendimizi izleme imkanımız olsa. Mimiklerimiz başka şeyi anlatır bazen. Siz kibar olduğunuzu düşünürsünüz ama dışarıdan bakan sizi sert, egoist insanı azarlayan biri olarak görebilir. Var tanıdıklarım senin gibi mesela konuşma sırasında kimseyi kırmakistemiyorum yemin ederim diye anlatır anlatırlar. Ama insanlarla konuşurken kaş çatarak, sürat asarakazarlar tonda konuşurlar. Bu yüzden kimse konuşmak istemez onunla. Ama insanlar sohbetlerinde çok güzel olduğunu, şık olduğunu söyler. Hatta birisi bu şekilde kasıtlı olarak onunla konuştuklarını , böyle dediklerinde yelkenleri suya indirir, güler, vb derlerdi. Yani aslında alay etmek, onlara sataşmasınıönlemek için yaparlarmış.
Sen bir ifadelerini gözden geçir. Farkında olmadan bu dediğim kişi gibi olabilirsin. Yok mu güvendiğin dürüst biri yakın çevrende.

Güzellikle alakası yok bu işin
Taş gibi adamların yanında kısa boylu tombik kızlar var valla ben erkek olsam dönüp bakmayacağım tiplerle birlikteler
O yüzden güzelliğin şans olduğuna inanmıyorum artık

Turk erkekleri berbat gercekten :KK57: Sen de ne findiklar kirmissindir ne kadar saygisizca ve seviyesizce bir konusma bicimi. Valla boylelerinin yuzune rezil, ahlaksiz diceksin kafasina da cantayi gecirceksin. Siz cevaben ne demistiniz?
Takmadım dedim o fındıkları kırmasam senin gibi patatesi ciddiye alırdım. Cidden ama bu hedef kitleye kadınlarımızın kendini bu kadar yetersiz görmesi üzücü.

Taş gibi adamların yanında kısa boylu tombik kızlar var valla ben erkek olsam dönüp bakmayacağım tiplerle birlikteler

+++++++++
Kismet dedikleri sey bence

Son düzenleme:
Bilemeyiz, belki herşey güzellik değildir. Başka birşeyini beğenmiştir huyunu Suyunu karakterini vs... aynı şekilde güzel güzel kadınların yanında da yakışıklı sayılmayacak, şişman adamlar olabiliyor.

Bilemeyiz, belki herşey güzellik değildir. Başka birşeyini beğenmiştir huyunu Suyunu karakterini vs... aynı şekilde güzel güzel kadınların yanında da yakışıklı sayılmayacak, şişman adamlar olabiliyor.
Aslında güzellik görecelidir, her birimizin yakışıklı erkek, güzel kadın tanımı farklı, hepimiz bizim için yakışıklı ve güzel olan insanların görsellerini buraya koysak, birimizin beğenisi diğerinin için asla bakmayacağı beğenmeyeceği tiptir belki de ama eskilerin tecrübeye dayalı söyledikleri ve bize atasözü olarak aktarılan sözlerin gerçekliğine inanırım, mesela gönül kimi severse güzel o'dur sözü doğru bence, dış görüntüsüyle birbirine yakıştıramadığımız çiftler birbirini bizlerin gözüyle görmüyor.

Back
X