Erkekler tarafindan begenilmemek

Beni de kadınlar beğenmez genelde hatta kaç kere çirkin olduğum vurgulanmıştır fakat erkekler biraz beğenir, azcık böyle acıcık... Yirmili yaşlarımdayken ilgi çekici bir kızdım ama çünkü gençlik, dirilik vardı, e boyum posum da yerindeydi. Lakin anlamadığım şey bakanım çoktu da yaklaşan yoktu la... Yani bilmiyorum ki bazı insanların negatif bir enerjisi mi oluyor nedir, sizde de öyle birşey olmasın. Bazı insanların tipine bağlı olmaksızın kısmet açıklığı oluyor, haa öceden böyle şeylere hiç inanmazdım ama etrafıma bakıyorum, evet artık i-na-nı-yo-rum!

Kadınların beğenisini baz almayın, hangi kadın arkadaşına güzel değilsin der.
Ha bu demek değil ki güzel kadın kadınlardan iltifat almaz. Yani güzel de olabilirsiniz, eli yüzü düzgün skalasında da, orta da, çirkin de.
En gerçek fikrimizi öğrenmek istiyorsanız fotoğraf koymalısınız, tip konusunda sizi görmeden ne sallasak boş.
Yaw ben sormuyorum ki bugun nasilim diye yine cok guzelsiniz yasemin hanim.diye geliyorlar
Ya belki de kendimi kiyasladigim.kadinlara nazaran cirkinimdir.yani aslinda guzelimdir de yaniortalayimdir da o kadinlar fazla guzel belki de

Güzellik bir yere kadar idare eder belki ama negatif bir enerjiniz veya yapmacık tavırlarınız varsa itici olursunuz. Öyle çok güzel olmasa da güldüren, hayat enerjisi veren kadın hep daha avantajlıdır.

Banada bir hanım teyze zamanında " çok güzel değilsin aslında ama bir havan var bizimkileri o çekiyor" demişti ortamda ki diğerk kızlarda bir ağızdan ayyy evet demişlerdi :KK70:biride yoo güzel kız demedi ya bee... erkeklerden güzelsin sözünü duydum da kadınlar hep havalısı, asilsin bla bla dedi kadın gözü mü erkek gözümü önemli bilemiyom
( yanlız konu arasında kendimi övdüm mü gömdümmü bilemicem )

Güzellik bir yere kadar idare eder belki ama negatif bir enerjiniz veya yapmacık tavırlarınız varsa itici olursunuz. Öyle çok güzel olmasa da güldüren, hayat enerjisi veren kadın hep daha avantajlıdır.
Yok yaw sadece resme bakarak yapipan yorumlardu

Banada bir hanım teyze zamanında " çok güzel değilsin aslında ama bir havan var bizimkileri o çekiyor" demişti ortamda ki diğerk kızlarda bir ağızdan ayyy evet demişlerdi :KK70:biride yoo güzel kız demedi ya bee... erkeklerden güzelsin sözünü duydum da kadınlar hep havalısı, asilsin bla bla dedi kadın gözü mü erkek gözümü önemli bilemiyom
( yanlız konu arasında kendimi övdüm mü gömdümmü bilemicem )
Hava sart🤷‍♀️ya altin oran diye bisiy var cekici yapan ona ulasmali sanirim dogal estetik farketmez.cekici yapan altin orana yakin olmak

Hic kisiligimi bilmeden sadece resme bakarak secipmedim diyeyim.o halde

Sadece fotoğraftan bakarak seçmek? Yani ne kastettiğinizi tam anlamadım ama sadece fotoğrafınıza bakan birinin sizi beğenip beğenmemesi çok mu önemli?

Bakin onceki konum da ayniydi aslinda.secilmemek..zekayla guzellikle surekli secilmemek gibi bi.kaderim var.iki konunun da ekseni ayni.secilmiyorum.bu da beni dusundurdu.
Bi insan neden surekli hicbir konuda secilmez

Ne açıdan seçilmek istiyorsunuz? Zeka da güzellik de kısmen göreceli kavramlar. Siz kendinizi zeki bulabilirsiniz ama başkası bulmayabilir. Kendinizi çok güzel bulabilirsiniz, başkası öyle düşünmeyebilir.
Yani "ben çok zekiyim, çok güzelim ama seçilmiyorum" diye bir şey yok.
Zaten "seçilmek" isteyen ya da bunu umut eden birinin seçilmemesi çok normal değil mi?

Sandığınız kadar özgüvenli olmayabilirsiniz, dışarıya negatif enerji yayıyor olabilirsiniz, çok kendini beğenmiş bir imaj çiziyor olabilirsiniz vs bir sürü sebep olabilir, bunu biz bilemeyiz.

Ama "erkekler şişik dudak ve bol estetikli kadın beğeniyor, o yüzden beni beğenmiyorlar" derseniz o zaman ben de "neden böyle sığ adamların peşindesiniz? Zeki olduğunuzu söylüyorsunuz, bu seçim zekice mi?" derim.

Tekrar edeyim sis dudak begeniyor ben guzelim begenmiyorlar demedim.
Sis dudakli olani bile begendiler beni begenmediler dedim.bence kadinin dudaklari berbat otesi.
Dogal olani da begendiler.
Yani ben erkeklerin begendigi kategoride hic olmadim.
Cevremde de erkeklerin begendigi bir kadin hic olmadim.
Ama kadinlar begenirler iltifat ederler.
Sanirim diyorum altin oran meselesi bu guzellik.yani estetikli ya da estetiksiz altin orana uyuyorsan erkekler begeniyor gudusel olarak.
Bundan bahsediyorum. Yoksa sis dudak guzeldir demedim.

Alımlı olmak, çekici olmak, sexy olmak bunlar güzellikten farklıdır. + Dişil enerji yaymak. Bu konuyu araştırın derim belki eril enerji yayiyorsunuz.

Ya bu farklı bi durum. Bana mesela bugüne kadar ilk görüşte aşık olan bir erkek olmamıştır. Ama iletişim kurduğum ve zaman geçirdiğim erkeklerin birçoğundan ki aralarında her sınıf ve meslek grubu vardı geri dönüş olmuştur. Hatta bazen ben kendimi yakıştıramazdım onlara. Maddi olarak yahut görüntü olarak. Velhasıl sanırım bu enerji meselesi. Pozitif enerji yaymak lazım. Bu arada artık evliyim o defterleri kapattık tabi. Hey gidi günler 😂

Eşime haber vermen lazım. Beni boşuna beğenmiş. Ne şişirilmis dudaklar, ne bir yerimde silikon veya botoks. Neyimi beğenmiş Allah aşkına. Doğallığım batsın :D :D düşünsenize erkeklerin hepsi öyle düşünse ne olurdu? Siz önce bir kendinizi sevin beğenin. Başkasinin ne düşündüğü ikinci planda

Bu konuyu okuyan herkese gelsin banu alkan'dan neremi neremi :KK70:
Valla konu banu alkan vs oya aydoğan kapışması gibi olmuş biraz onun neresi güzel ayol ben daha güzelim ben yarışmada 1. oldum o olamadı hahayt gibi.

Back
X