- 29 Mayıs 2013
- 122
- 5
- 38
- Konu Sahibi babymaster
-
Arkadasim 27 yasindayim 28 e gircem. neyi bekliycem opusmek ? Opusmekten bahsediyoruz yahu cinsellikten degil. Cinsellik beklemeye deger birseydir opucuk ise hissettiginde yapman gereken birseydir. Insanin sevgilisiyle yasadigi ilk opucuk o kadar kiymetlidir ki ne cinsel iliski ne basbasa yediginiz yemek ne senelerce hic bisi yapmadan gecirdiginiz yillar hic biri ile olculemez. Bazi bayanlarin namuslu gozukecegim derken abarti yaptigini dusunuyorum. Ben birinden hoslandigim zaman ilk hayalini kurdugum sey ne zaman opusecegim olur? E ben sapik miyim simdi. Opusunce ne oluyor yani gayet romantik bir olgu. Benim her izledigim romantik ask filminde belki cinsellik yoktu ama opusmek hep vardi! Opusmek elele tutusmak insanin ne zamandan icinden gelirse oyle olur. Buna zaman bicmek dogru olmaz. 1 sene sonra optum aman ne de iyi oldu bekledik demek bana bonus kazandircakmis gibi gelmiyor. Zira bu cinsel iliski degil ki! Kimse seni opustun diye kotu kadin sifatina layik gormez daha neler artik...Ben kesinlikle beklemem ne zaman yeri zamani gelir icimden gelirse operim.Dogrusu da bu zaten.
Ciddi dusunmek karsindaki kisiyi opmemek degildir siz resmen aman ciddi iliskim olsun diye kastirmissiniz, bir iliskide opusmeden elele tutusmadan iliski olmaz ancak arkadaslik olur ne biliyim dostluk olur. Karsindaki kisi nasil ozel olabilir ki? Sevdigin zaman gozun gozune degdimi kalbin carpacak,elele tutustun mu heyecandan ellerin terleyecek, opustun mu gece yataga kafani koydun mu o ani tekrar tekrar kafanda hayal gibi yasicaksin... ciddi olsun beklesin derken hayatin en masum ve guzel anlarini iskaliyorsunuz. Ne malum yarin sabaha cikacaginiz! Omrumuz cok kisitli. Omur kisa diye herseyi yapin demiyorum ama insanlar birbirini opmeye korkmus sirf ciddi olucam!!! aman erkekler beni yanlis anlamasin diye. Hepimizde akil fikir var Allah a sukur. Opmekle kimse kimseyi kullanmis olmaz buna emin olabilirsiniz.
Evet ben boyle mutluyum hemde cok! Sirf opusecegim diye 1 yil beklemem iliskilerde zaman onemli degildir onemli olan o kadar zamani nasil gecirdiginiz onemlidir. Nitelik degil nicelik. Bi insanla 1 ay gecirirsiniz dolu dolu yasarsiniz ve askin son safhasindasinizdir. Digeriyle 5 yil gecirirsiniz genede askin tadina varamazsiniz, paylasimlariniz yetersizdir bir arpa boyu yol alamazsiniz.Ask insana sinir koymaz koymamali.
Siz iliskileri nasil yasiyorsunuz ki? Opusme , elele tutusma yok, heyecan yok, tutku yok, telefonda mesaj, arayip gorusme, cafe de oturma boyle mi??? Bu arkadaslik olur karsinizdaki insan nasil ozel olur onu anlamadim.Benim bahsettigim detaylar ayni yemegin tuzu gibi kucuk bir detay ama cok onemli iliskinin tadini tuzunu veren bir olaydir. Tuzsuz yemekde yenir ama nasil yenir!!! Elbette yavan olur tuz katilmis yemegin tadini asla vermez! Umarim anlatabilmisimdir.
Kızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Bu erkeklerin cinsellik merakı beni çok rahatsız etmeye başladı.
Bir kızın önce kalçasına bakıyorlar resmen.
Gerçekten anlam veremiyorum bu hallerine. Bu kadar cinsellik merakı niye?
Erkeklerden soğuyorum düşündükçe..
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Gerçek aşk, sevgi kavramı olmaz mı bu erkeklerin kafasında...
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Ayy gerçekten çok doldum bu konuda...
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.
İşte bunu anlamiyorsunuz siz bir insana inanc yonunde ters gelmiyorsa ve seviyorsa o adami neden birlikte olmasin?Cinsellik istenicek yasanilmasi gereken hoş bir şey sonuçta vucutlarimizin nasil yemek yemesi gerekiyorsa belli bir yas ve cinsel olgunluktan sonra cinsellik yasamasi da gerekir.Senin inancin evlenmeyi gerektirebilir ama benimki gerektirmiyordur belki de ?Hemcinslerimin, özellikle benden küçük kızlarımızın yorumlarına bakıyorumda bu ülke benim mi diye şaşırıyorum.Nasıl cinselliği bu kadar basite indirgiyorsunuz anlamıyorum.35 yaşına geldim ondandır diyecem ama 20 li yaşlarımdada aynısnı düşünüyordum.Bence cinsellik evlenilecek insanla, evlilikten sonra olunması gereken bir şey.Haa öpüşmeydi ,el ele tutuşmaydı bunlar insanların genç kızlarımızın kendi kararları.Ama daha ilerisi çok hoş durumlar değil bence.Bakıyorumda genç kızlarımızda bir kendini isptalama bununla öne çıkma gayesi var.Yapmayın ne olur.Bunlarla bir adım öne geçemezsiniz hayatta.Birbirinizide etkliyorsunuz oda ayrı konu.Bu konuyu bu kadar basitleştirmeyin.Her sevgilim olduğunda hemen yatağa girerim imajı bence çok yanlış.Herşeyin bir sınırı olmalı.Çocuklarımıza ,kardeşlerimize güzel örnek olalım lütfen.Eski Türk sinemalarındaki karakterler olmaya çalışın.O saflıkları yaşamaya çalışın naçizane önerim.
İşte bunu anlamiyorsunuz siz bir insana inanc yonunde ters gelmiyorsa ve seviyorsa o adami neden birlikte olmasin?Cinsellik istenicek yasanilmasi gereken hoş bir şey sonuçta vucutlarimizin nasil yemek yemesi gerekiyorsa belli bir yas ve cinsel olgunluktan sonra cinsellik yasamasi da gerekir.Senin inancin evlenmeyi gerektirebilir ama benimki gerektirmiyordur belki de ?
İşte bunu anlamiyorsunuz siz bir insana inanc yonunde ters gelmiyorsa ve seviyorsa o adami neden birlikte olmasin?Cinsellik istenicek yasanilmasi gereken hoş bir şey sonuçta vucutlarimizin nasil yemek yemesi gerekiyorsa belli bir yas ve cinsel olgunluktan sonra cinsellik yasamasi da gerekir.Senin inancin evlenmeyi gerektirebilir ama benimki gerektirmiyordur belki de ?
Kızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.
Hemcinslerimin, özellikle benden küçük kızlarımızın yorumlarına bakıyorumda bu ülke benim mi diye şaşırıyorum.Nasıl cinselliği bu kadar basite indirgiyorsunuz anlamıyorum.35 yaşına geldim ondandır diyecem ama 20 li yaşlarımdada aynısnı düşünüyordum.Bence cinsellik evlenilecek insanla, evlilikten sonra olunması gereken bir şey.Haa öpüşmeydi ,el ele tutuşmaydı bunlar insanların genç kızlarımızın kendi kararları.Ama daha ilerisi çok hoş durumlar değil bence.Bakıyorumda genç kızlarımızda bir kendini isptalama bununla öne çıkma gayesi var.Yapmayın ne olur.Bunlarla bir adım öne geçemezsiniz hayatta.Birbirinizide etkliyorsunuz oda ayrı konu.Bu konuyu bu kadar basitleştirmeyin.Her sevgilim olduğunda hemen yatağa girerim imajı bence çok yanlış.Herşeyin bir sınırı olmalı.Çocuklarımıza ,kardeşlerimize güzel örnek olalım lütfen.Eski Türk sinemalarındaki karakterler olmaya çalışın.O saflıkları yaşamaya çalışın naçizane önerim.
Var canim hala oyle erkekler. Etrafimda mevcut benim birkac tane. Bir tanesi de benim hatta. :))
Bir bucuk yila yanasti iliskimiz. Daha elimi tutmadi. Evlenmeden dokunmayacakmis bana. Ne cinsellikle alakali seviyesiz bir esprisini duydum, ne evlendikten sonrasina dair kurdugumuz hayallerde bir seyler ima ettigini.
Hep evlenince burnunu skmak, isirmak istiyorum der. Hayali bile bu tarz seyler minigimin. :)) (Burnum biraz tombiktir de :)))
Ve bir tek o degil onun gibi baska erkekler de var benim etrafimda.
Bende var görmeden dokunmadan sevenbende onu seviyorum :132: 2-3 ay sonra buluşcaz fotolarda gördü en fazla ve boydan fotom yok cinsellik için benle birlikte olsa şimdiye kadar bırakırdı kaç aydır bekliyo çocuk + hiç cinsellik muhabbeti açmadı şimdiye kadar sadece sarılmak yanağımdan öpmekten bahsetti yaşımız küçük falanda değil 19 yaşındayız ikimizde Yani umudunu kaybetme sanada denk gelicektir böyle biri
19 yaş fazlaca masum düşünceler barındırır ve sonrasında masumluğunu ve ümidini kaybettirecek hatalar yaptırır insana.. dikkatli ol
Masum olanları anca mumla aramakla bulunabiliyor, geneli sapık bu erkeklerin malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?