- Konu Sahibi babymaster
-
YokKızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Bu erkeklerin cinsellik merakı beni çok rahatsız etmeye başladı.
Bir kızın önce kalçasına bakıyorlar resmen.
Gerçekten anlam veremiyorum bu hallerine. Bu kadar cinsellik merakı niye?
Erkeklerden soğuyorum düşündükçe..
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Gerçek aşk, sevgi kavramı olmaz mı bu erkeklerin kafasında...
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Ayy gerçekten çok doldum bu konuda...
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.
konu sahıbı arkadasım ... yukarda demıssınkı seven ınsan aksıne dokunmak ıster fılan.
evet bu dogru
ben askımı cok arzuluyorum.
ama sehvetle deıl
normal aşkla.
ama aslaaaaaaaaa asla konusunu bıle acmıorum bunun . oda acmıyor . acarsa tavrım sert olur zaten bılıyorum .öpemem bile ki opmedımde cok ıstememe ragmen. ben kavusucamız gune saklıyorum masumda olsa o opücükleri. mesela gelır benı ıster şap bı operım dudagından. ama gerı cekılmek sartıyla.dudaktan opmek olur yani.. opüşmek olmaz..
yanııı ınsan sevdıgıne dokunmak ıster arzular ama dokunmaz...dokunamaz...dokunamıyorum.. dokunamıyor
Bu arada sokaktaki, ordaki burdaki "tacizlerle", iki insanın karşılıklı rızayla yaşadığı cinselliği aynı kefeye koymanız dahi ne yazık ki ne kadar bozuk bir cinsellik algınız olduğunun en açık örneği olmuş.
Cinselliği tacizle tecavüzle eş tutan bir ülkede yaşadığımız için size kızamıyorum ama bu zihniyetin hat safhada bozuk bir zihniyet olduğunu da farketmek durumundasınız.
Cinsellik, iki insan arasındaki en haz dolu, zevk dolu, en güzel ve yoğun duygularla dolu bir paylaşımdır. Bahsettiğiniz taciz tipi olaylarla aynı cümle içinde dahi kullanılamaz.
Neden yabanci erkek merakiniz olduğu belli...
Nedense bu gece hep cinselliğe takiliyorsunuz... ilginccc
Ben nacizane, bütün kadınlara "yabancı" erkekleri öneriyorum. Yakışıklı, uzun boylu, yapılı, eşitlikçi, hizmetkar, paylaşımcı, anlayışlı, düzgün yetişmiş, eğitimli erkeklerle birlikte olmayı kim istemez ki? Tabi ki genelleme yapamayız ama Avrupalı erkeklerin çok büyük bir oranı bu kriterlere uyuyor.
o zaman erkekler neden sizi secsin? Sarışın uzun boylu incecik manken gibi ve cok da zeki yabanci kadinlar varken?
Neden yabanci erkek merakiniz olduğu belli...
Nedense bu gece hep cinselliğe takiliyorsunuz... ilginccc
Sizler kadının metalaştırılışının karşı çıkılması gereken bir şey olduğunu dahi farkedemeyeceğiniz ataerkil öğelerle büyütüldüğünüz için bilmiyor olabilirsiniz ama doğanın her yerinde (insanlarda dahil) seçen kadındır. yani kadın istediği erkeği seçer, erkek değil. üstelik işin güzel yanı da burada. avrupalı erkekler kendileri çok güzel olmalarına rağmen, karşılarındaki kadını obje gibi görmedikleri için, sizin alıştığınız türk erkekleri gibi şekilci değiller.
sizin kadınları objeleştirmeye alıştığınız zihniyetinizin oltasına gelip kendi fiziksel özelliklerimden bahsetmeye ise hiç girmeyeceğim, sadece şunu bilmenizi isterim ki, internette yaptığınız çok kısa bir araştırmayla her türden kadının (uzun, kısa, esmer, sarışın, kumral, kızıl, balık etli, zayıf, kilolu) nasıl da taş gibi avrupalı erkeklerle sevgili olduklarını, evlendiklerini rahatlıkla görebilirsiniz.
sadece avrupalı erkekler yakışıklılar, sağlıklı zihniyetlere sahipler ve ben onlarla sevişmeyi seviyorum dedim, bu kadar hırslanmanıza gerek yok=)
bence siz öncelikle kendinizle, kadınlıkla ve cinselliğinizle barışmayı öğrenin. o zaman daha sakin ve mutlu olacaksınız. şu ansa sizin için üzüldüm. iyi geceler.
Ben bu forumda bu tip başlıklara mümkün olduğunca bir şey yazmak istemiyorum çünkü ne yazdıklarımızı anlayan sayısı bir elin parmağını geçiyor, ne de kendini saygı sınırları çerçevesinde olmak üzere özgürce ifade eden bir kadını duymaya adminler dahil kimsenin tahammülü var. O yüzden hiç polemiğe girmeyeceğim, sadece şunu söyleyeceğim.
Sevişmeyen, vücudunu tanımayan, kendi bedenini keşfetmemiş, kendi cinsiyetini ve cinselliğini bastırmış kadınlar için çok üzülüyorum.
Çevresinde yalnızca hastalıklı zihniyetlere sahip erkekler olan ve bu hastalıklı zihniyetteki erkeklerle sevgili olan, evlenen kadınlara çok üzülüyorum.
Bu hastalıklı zihniyetteki erkekler yüzünden cinselliği sadece erkeklere ait sanan, kadının ne kadar cinsel bir varlık olduğu gerçeğini göremeyen, ataerkinin kölesi olmuş kadınlara çok üzülüyorum.
Doğdukları andan beri cinsellikleri ve cinsiyetleri baskılandığı için, içinde bulundukları durumdan rahatsız dahi olmayı unutmuş, bu baskılara başkaldırma gücünü kaybetmiş, belki de bu gücü hiç bulamamış kadınlara çok üzülüyorum.
Bu hastalıklı ataerkil toplumun hastalıklı ataerkil erkeklerinden birisiyle evlenip ömürleri boyunca orgazm olamayacak, cinselliği ağız tadıyla yaşayamayacak, kendi cinselliğini hiç keşfedemeyecek, bir de üstüne aldatılacak, dayak yiyecek, psikolojik şiddete, küçümsemelere maruz kalacak ama yine de başkaldırma cesaretini ve bilincini bulamayacak kadınlara çok üzülüyorum.
Mastürbasyon dahi yapmamış, kaç yaşına kadar orgazmın o sundan bihaber olan kadınlara çok üzülüyorum.
Cinselliğiyle bağını kaybetmiş bir kadın, en kudretli donanımını ve gücünü kaybetmiş bir kadındır. O yüzden bu ataerkil toplumdaki tüm öğretiler sizi cinselliğinizden uzaklaştırmak içindir.
O yüzden bütün zorbalıklar, sizin bedeninizle barışmanızı önlemek, bedeninize, cinsel anatominize düşman olmanızı sağlamak içindir.
Bu zorbalıklara boyun eğip kendi varlığını, cinselliğini kaybetmiş bir kadın olmayı, yetmezmiş gibi cinselliğiyle barışık diğer kadınlara da saldırmayı ya da bu zorbalığa başkaldırıp kendi bedeninizin ve cinselliğinizin iplerini tekrar elinize almayı seçebilirsiniz.
Seçim sizin.
Ben bu forumda bu tip başlıklara mümkün olduğunca bir şey yazmak istemiyorum çünkü ne yazdıklarımızı anlayan sayısı bir elin parmağını geçiyor, ne de kendini saygı sınırları çerçevesinde olmak üzere özgürce ifade eden bir kadını duymaya adminler dahil kimsenin tahammülü var. O yüzden hiç polemiğe girmeyeceğim, sadece şunu söyleyeceğim.
Sevişmeyen, vücudunu tanımayan, kendi bedenini keşfetmemiş, kendi cinsiyetini ve cinselliğini bastırmış kadınlar için çok üzülüyorum.
Çevresinde yalnızca hastalıklı zihniyetlere sahip erkekler olan ve bu hastalıklı zihniyetteki erkeklerle sevgili olan, evlenen kadınlara çok üzülüyorum.
Bu hastalıklı zihniyetteki erkekler yüzünden cinselliği sadece erkeklere ait sanan, kadının ne kadar cinsel bir varlık olduğu gerçeğini göremeyen, ataerkinin kölesi olmuş kadınlara çok üzülüyorum.
Doğdukları andan beri cinsellikleri ve cinsiyetleri baskılandığı için, içinde bulundukları durumdan rahatsız dahi olmayı unutmuş, bu baskılara başkaldırma gücünü kaybetmiş, belki de bu gücü hiç bulamamış kadınlara çok üzülüyorum.
Bu hastalıklı ataerkil toplumun hastalıklı ataerkil erkeklerinden birisiyle evlenip ömürleri boyunca orgazm olamayacak, cinselliği ağız tadıyla yaşayamayacak, kendi cinselliğini hiç keşfedemeyecek, bir de üstüne aldatılacak, dayak yiyecek, psikolojik şiddete, küçümsemelere maruz kalacak ama yine de başkaldırma cesaretini ve bilincini bulamayacak kadınlara çok üzülüyorum.
Mastürbasyon dahi yapmamış, kaç yaşına kadar orgazmın o sundan bihaber olan kadınlara çok üzülüyorum.
Cinselliğiyle bağını kaybetmiş bir kadın, en kudretli donanımını ve gücünü kaybetmiş bir kadındır. O yüzden bu ataerkil toplumdaki tüm öğretiler sizi cinselliğinizden uzaklaştırmak içindir.
O yüzden bütün zorbalıklar, sizin bedeninizle barışmanızı önlemek, bedeninize, cinsel anatominize düşman olmanızı sağlamak içindir.
Bu zorbalıklara boyun eğip kendi varlığını, cinselliğini kaybetmiş bir kadın olmayı, yetmezmiş gibi cinselliğiyle barışık diğer kadınlara da saldırmayı ya da bu zorbalığa başkaldırıp kendi bedeninizin ve cinselliğinizin iplerini tekrar elinize almayı seçebilirsiniz.
Seçim sizin.
Seçim sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?