• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Yaşamak İstemeleri .

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..

Malesef böyleleri var. Hemde sayıları azınsanmayacak kadar çok ama unutma sen başkalarından değil kendinden sorumlusun. İstemediğin şeyleri yapmak zorunda hissetme kendini. Böylelerinden de kaçarak uzaklaş.

Dipsiz Not: Cinsellik iki taraf kendini hazır hissedince güzeldir ve asla tek taraflı olmamalı. Kadının iki-üç görüşmede evlenmek istemesi nasıl anormal ise erkeğin de iki-üç görüşme de cinsellik yaşamak istemesi o kadar anormaldir.

Son düzenleme:
Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?

Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.

Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?

Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.

ayrıcalığı zıyan etmezdim dıyosunda arkadasm kendımızı feda mı edelım erkeklere. tmm bende anlamaya çalışıyorum ama 2-3 kere gordugun bı kıza sen nası cınsellık dıyebılıosun ne cesaret aklım almıyor. adam bı olta atıyo oltaya gelırsın yasıo cınsellıgını ıste gelmezsende kacıosun benım gibi. zaten adamın her ıstedıgıne he dıyen kızların yüzünden adamlar cesaret hapı içmiş gibi

Malesef böyleleri var. Hemde sayıları azınsanmayacak kadar çok ama unutma sen başkalarından değil kendinden sorumlusun. İstemediğin şeyleri yapmak zorunda hissetme kendini. Böylelerinden de kaçarak uzaklaş.

Dipsiz Not: Cinsellik iki taraf kendini hazır hissedince güzeldir ve asla tek taraflı olmamalı. Kadının iki-üç görüşmede evlilik istemesi nasıl anormal ise erkeğin de iki-üç görüşme de cinsellik istemesi o kadar anormaldir.

dedıklerıne tamamen katılıyorum. ciddi dememden kastım mesela flört,sevgililikti evlenmekten bahsetmedim.

çünkü erkeklerin tek varlıkları uçkurları,onu çalıştırmadan bir hayat düşünemiyorlar,kuruyasıcalar:47:

dedıklerıne tamamen katılıyorum. ciddi dememden kastım mesela flört,sevgililikti evlenmekten bahsetmedim.

Anladım ben seni canım. :34: İlişkilere ciddi bakıyorsun ve karşındakinden de ciddiyet istiyorsun. Günlük ilişkiler sana göre değil.

20-25 buluşmadan sonra söyleseydi senin için ters bir durum olduğundan daha fazla zaman kaybederdin, onun ilişki kavramı bu demek ki

birşey için zorlamıyorsa kendi haline bırakıp, yol verilecek, yapacak birşey yok...

Evlilik öncesi cinselliği yanlış bulmayan bir insan eğer ama karşısındakinin istemeyeceğini anlarsa devam etmez ve bitirir. Bunu anlaması için de 2-3 görüşme yeterlidir.

Şahsen ben de karşımdaki insanı 2-3 görüşmede cinsel olarak arzulamamışsam devam etmem :)

20-25 buluşmadan sonra söyleseydi senin için ters bir durum olduğundan daha fazla zaman kaybederdin, onun ilişki kavramı bu demek ki

birşey için zorlamıyorsa kendi haline bırakıp, yol verilecek, yapacak birşey yok...

ne zamana kadar bu ılıskı kavramları ki. bız bayanlar hep duygusal açıdan baka baka bı hal olduk ..

Evlilik öncesi cinselliği yanlış bulmayan bir insan eğer ama karşısındakinin istemeyeceğini anlarsa devam etmez ve bitirir. Bunu anlaması için de 2-3 görüşme yeterlidir.

Şahsen ben de karşımdaki insanı 2-3 görüşmede cinsel olarak arzulamamışsam devam etmem :)

maşallah erkek gibisin :)

ayrıcalığı zıyan etmezdim dıyosunda arkadasm kendımızı feda mı edelım erkeklere. tmm bende anlamaya çalışıyorum ama 2-3 kere gordugun bı kıza sen nası cınsellık dıyebılıosun ne cesaret aklım almıyor. adam bı olta atıyo oltaya gelırsın yasıo cınsellıgını ıste gelmezsende kacıosun benım gibi. zaten adamın her ıstedıgıne he dıyen kızların yüzünden adamlar cesaret hapı içmiş gibi

Ben anlatamadım sanırım söylemek istediğimi :) Böyle bir durumda kimse kimseyi feda etmiyor arkadaşım. Şayet iki taraf da cinselliği bir tabu olarak görmüyorsa, kullanan-kullanılan, feda eden-feda etmeye zorlanan, kirlenen-kirletilen tabirleri hiç var olmaz aslında. Ben cinsellik yaşadığım ya da inançlarım ve tabularım olmadığı için bunları söylemiyorum. İnançlarım ve tabularım beni bağlar burada dillendirmemin bir manası da yok. Ancak erkeklerin cinsel isteklerini bir sapkınlık, gazoza ilaç yöntemini kullanan nuri alço'luk olarak görmek çok yersiz diyorum sadece.

Sorun toplumun kadın ve erkeğe yüklediği manalarda. Kadınlar neden cinsellik yaşamıyor?

a)Günah olduğunu düşündükleri için.
b)Namus kavramına mana yükledikleri için.
c)Kocaları birkaç damla kan görsün de gururlansın diye.
d)Evlenmeden önce cinsellik yaşamayı doğru bulmadıkları için.

İnanın ki d seçeneği nadiren karşılaşılan bir seçenektir. Sunduğum tüm bu seçenekler aslında erkek cinsi için de geçerli. Yani onların da inançları ve tabuları kadınlardan farklı değil. Lakin toplum erkeklere şöyle bir ayrıcalık sunuyor. "Erkektir elinin kiridir". Bu rezil ayrıcalığa sahip erkek de, bu ayrıcalığı sonuna kadar kullanıyor. Zira kimse evlilik dışı ilişki yaşadı diye hesap sormayacak ona. Kimse birkaç damla kan görmedi diye namus cinayetini layık görmeyecek ona.

Peki şimdi bu ayrıcalığın kadına da tanındığını düşünelim. Hani imkansız ama bir düşünelim. Evlenir miydiniz? Yineliyorum ben evlenmezdim. Bu da beni seks bağımlısı, namus düşmanı yahut sapık yapmazdı.

maşallah erkek gibisin :)

Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..

Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)

Herkesin iliski iliski yasama bicimi,beklentileri istekleri farklidir.kadin erkek diye ayirmiyorum.kkmi cinsellkk olmadan olmaz der, kimi evlenmeden olmaz.
Cinsellkk istiyo diye akli bitarafinda yada istemiyo diye cok deger veriyo cok ciddi dusunuyo diye genelleyemeyiz.

İki taraf beklentilerini belli eder birine uymazsa bastan biter.
Ne guzel szinkide bastan belirtmis sizede ters gelmis vakit kaybetmeden uzaklasmissiniz.

iş cinselliğe gelince, toplumumuzda erkegın evlenmeden cinsellik yaşama konusunda ne kdr rahat, kadınlarında tam tersi tamamıyle baskı altında olması benide kadın olarak rahatsız edıyor.bu anlamda söyledıklerınıze katılıyorum , fakat, evliliği sadece ''cinselliği özgürce yaşayabilme'' noktasına indirgemeniz gercekten cok şaşırtıcı.yani sizin soyledıklerınızden , insanlar ,kadınlar rahatca cinsellik yaşayabilmeleri için evleniyorlar mantıgı çıkıyor..işin sevgi, aşk boyutunu nasıl görmezden geliyosunuz..
ki sevdigimiz adamla bi ömür gecirme isteği , evliliğiniz süresince de haliyle bu adama sadık kalmayı ''rahatım bozulur'' olarak mı adlandırıyosunuz? ozmn sizin için rahatlık demek, özgürce cinsellik yaşamak mı demek??
bi bayan olarak evlilik kurumunu, aile olmayı sadece bacak arası olarak değerlendirmenizi hiç yakıştıramadım.ayrıca evlenenler neden deli olsun ki? valla ben evlendim ama deli meli deilim , ömrüm boyunca hayatımı,sırf rahatım bozulmasın(!) dıye yanlız veya bı onla bı bunla gecırecek kadar deli deilim:37:

Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..

Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)

hayır asla yanlış anlama benı erkek gıbısın derken kotu nıyetle soylemedım :) tmm ama yınede erken deılmııdır bişeler yasamak ısteyebılır ama bunun zamanı bırbırını tanımadan mıdır ya da sevgılı olmadan mıdır. ya da afedersın performansa gore sevgılı olmak mıdır . nedir sence ?

Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellrahatım bozulmasinnüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?

Cokk yanlış düşünüyorsun. Bu mantikla olan cok var ama evlenip yuva kurmak kadar daha güzel birsey yok. ne yanii rahatım bozulmasın ama disarda görüşüyum erkeklerle artik asiksam seviyorsam iliskimi yaşarım ama evlenmem nasil mantik bu. K bakmayin konu sahibi cok hakli, erkekler evlenmek yerine cinsellik düşünüyor. Böyle düşünen kadin ve erkekler icin evlilik rafa kalkmış durumda, ha atıyorum ciddi bi ilişkin vardir evliliği düşünüyorsunuz ozaman olabilir ama her görüştüğün insanla zevk icin değmez. Yarin arkana baktığında hiçmi pisman olmicaksin, kimi senin gibi düşünüyor olabilir saygim var ama bu mantıkla düşünen insan maalesef ömür boyu mutlu olamaz illerde pismanlikdan baska birsey olmaz tabii anlayana.

Back
X