• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Yaşamak İstemeleri .

Sizin geçtiğiniz yollardan ben de geçtim.özellikle 25 yaşından sonra sevgili olduklarımın ya da görücü usulü tanıştırıldıklarımın %90'ı bir iki görüşmeden sonra bir şeyler ima etmeye başladı.Ben de sizin gibi sinir oluyordum hep.Bunu görücü usulü tanışmaya gitmeyerek çözdüm.Aile yapımı bilen biriyle sevgili oldum ve şu an nişanlıyım.Aile yapılarımız benzer olduğu için sınırını biliyor ve bu güzel bir şey.Tartışmanın gereği yok.Yaşadığımız ülkenin gerçekleri ve ailelerimizin katlanamayacağı şeyler var.Ben de isterdim Avrupalı hemcinslerim gibi özgür olmayı ama Avrupalı değiliz.Türk erkeklerinin eski sevgiliye tahammülü yok ki evlilik öncesi ilişkiye tahammülü olsun.İki de bir yüzüne vurup dururlar ki forumda kaç tane okuduk bunlardan.sen duruşunu bozma derim, eminim karşına daha iyi adaylar çıkacaktır.

çok güzel özetlemişsin. teşekkür ederim
 
benim sorduğum soru en başta belli. kişiler ,olaylar,eşyalar ,kadınlar,erkekler açısından bakmıyorum. sorum ve konum açık ve net.

Erkekler ve cinsellik yaşamak istemeleri diye konu açıp kadınlar ve erkekler açısından bakmıyorum sorum ve konum açık ve net demek?

Konuya gelince, insanların bir kısmı evlilik öncesi kesinlikle cinsellik yaşanmalı derken bir kısmı asla yaşamam diyor. İki tarafın da sayısı az değil. O yüzden insanlar vakit kaybetmek istemiyor. Durun, vakit kaybetmek diyince celallenmeyin hemen. Siz evlilik öncesi cinselliğe karşıysanız, kesinlikle cinsellik yaşamak isteyen bir erkekle iyice yakınlaştıktan aşık olduktan sonra mı niyetini anlamak istersiniz? Sonra burda bir sürü konu. Ya cinsellik yaşamadı diye terkedilen ağlayan kadınlar ya da bir şekil ikna olduktan sonra pişman olan kadınlar. O yüzden bence en baştan niyetini belli edenler dürüsttür. Daha sonra istenmeyen şeylere ama sen beni sevmiyor musun diye ikna etmeye çalışmalar yanlıştır bence. Neyse ben bunu bir kendime aşık edeyim de ilerde şansımı zorlarımı düşünmeler yanlıştır.
 
Son düzenleme:
Görüştüğün adam dr kız konusunda sıkıntısı olmayan meslek bi de yakışıklı ben gözlemlediğim kadar drler daha rahat onlar için evlilik olmadan cinsellik de olur aynı evde de yaşama nadir bunu düşünmeyen ve dr olan adam onları bul dr seviosan :)
 
Görüştüğün adam dr kız konusunda sıkıntısı olmayan meslek bi de yakışıklı ben gözlemlediğim kadar drler daha rahat onlar için evlilik olmadan cinsellik de olur aynı evde de yaşama nadir bunu düşünmeyen ve dr olan adam onları bul dr seviosan :)

Benim nişanlım da doktor ve öyle biri değil kesinlikle, genellemesek iyi olur :)
 
Lütfen bu cevabımı üzerinize alınmayın ancak arkadaşlık sitelerinde adamlarla tanışıp evlenme hayali kuran insanlar var. Yani oralardan çıkan adamlardan fazlasını beklemek biraz ütopik oluyor.
siz normal şartlarda birileriyle tanışıyorsunuz muhtemelen, o bence biraz sizin şanssızlığınız.. o yaşlarda erkeklerde evlenmek istiyor çünkü
 
Son düzenleme:
sen olmayanını bulmuşsun eee yani ama geçmişini iyi öğren bence

Bizim oralı olduğu için az çok biliyorum ama öyle biriyle beraber yaşamışlığı yok.zaten doktorlar o kadar yoğun çalışıyorlar ki doğru dürüst bir ilişki yürütemiyorlar.günü birlik yaşayanları da vardır ama nişanlımın arkadaşları ya evli ya nişanlı.
 
ben derdimi anlatamadım sanırım ya da sız anlayamadınız. ERKEKLERİN CINSELLIK ISTEMESI BİRİNİ ARZULAMASI GAYET NORMAL AMA DAHA SEVGILI OLMADIĞI,TANIMADIGI IKI UC KEZ GORUSTUGU BI KIZA BUNU SOYLEMESI BANA TUHAF GELEN ARKADASLAR.

Açtığın başlığı bir daha oku istersen :). Söylemesi duruma göre tuhaf, duruma göre normal. Bu iki kişi arasındaki iletişimle alakalı biraz da. Ama hoşlandığı bir insanla cinselliği de yaşamak istediğini belli etmesi çok ta anormal bir şey değil. İfade biçimi yanlış diyorsan, ona katılabilirim.

Ama genelleme yaptığın için söylüyorum ben şimdiye kadar görüştüğüm erkeklerde çok nadir böyle bir tavırla karşılaştım. Bence burada biraz da senin rahatlığın veya pasifliğin etken olabilir. Karşındaki insan ilk günden "seninle sevişmek istiyorum" muhabbetine girebiliyorsa, burada sende de bir sorun olmalı. Ama tekrar söylüyorum istek ve belli etmek ilk gördüğü andan itibaren normal, çok erken dile getirmek anormaldir. Buradaki ayrımı yapıp ona göre tavır alabilirsin. Erkeklerin geneli de bu karşılaştığın kişi gibi değil; en azından kaç yıllık hayatımda ben bu kadar rahat ve erken dile getirebileniyle karşılaşmadım :).
 
Bizim oralı olduğu için az çok biliyorum ama öyle biriyle beraber yaşamışlığı yok.zaten doktorlar o kadar yoğun çalışıyorlar ki doğru dürüst bir ilişki yürütemiyorlar.günü birlik yaşayanları da vardır ama nişanlımın arkadaşları ya evli ya nişanlı.

aman zaten nişanlısın bence kurcalama senle olan önemli Allah isteyene versin dr ya da istediği kimse ben hiç öyle işte dr dye statülüyle evlencek diye bakmam bilemezsin kimle mutlu olcak neyse herkese mutluluklar
 
Direk evlenmeyi dusunmeyen, sadece sevgili arayisi icersinde olan bi adamla birlikte olacaksaniz, cinsellik tabii ki de konusulacak bir konu olacak. Adam durustluk edip, daha ilk zamandan ben iliskimde cinsellik yasayabilecegim birini istiyorum diyorsa bu sizin hayriniza bile olabilir. Hic olmazsa ayni fikirde degilseniz hic baglanmadan, sevmeden hemen gidebilirsiniz.

Zorlama, opmeye, sarilmaya calisma vs yoksa sadece adam gibi bi iliskiden ne bekledigini anlatiyorsa, bence bunda sorun yok. Guvenilmeyecek bi durum da yok. Kartini acik oynuyor iste..
 
Bence kadinlar nasil belirli bi yastan sonra es adaylarini begenmiyorsa, kasini gözünü bahane ediyorsa, kimi konulara yirmili yaslardan daha farkli bakiyorsa ve beklentileri varsa, Erkeklerde belirli yastan sonra evliligin agir yükü altina girmeden sevgiliyle rahat acik bi Iliski yasamak istiyorlar... Kadinlara göre normal olan seyler var, Erkeklere göre ayni sekilde... Herkes Cinsinin verdigi icgüdüyle yasiyor :97:
 
Son düzenleme:
Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?

Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.

Hic bir toplumsal baski ve dini yasak olmasa da kadinlar oyle bir iki gordugu erkekle sevismek istemez cunku kadin dogasi geregi erkek gibi sex odakli degildir sex bir amac degil aractir kadin icin erkeklerden coook farkliyiz biraz anatomi biraz psikoloji calisin
 
Hic bir toplumsal baski ve dini yasak olmasa da kadinlar oyle bir iki gordugu erkekle sevismek istemez cunku kadin dogasi geregi erkek gibi sex odakli degildir sex bir amac degil aractir kadin icin erkeklerden coook farkliyiz biraz anatomi biraz psikoloji calisin

Heteroseksüel erkekler tek gecelik ilişkileri hemcinsleri ile yaşamıyor. Dünyanın pek çok yerinde cinselliği tabu görmeyen insanlar var. Ülkemizde de var. Ve onlar da barda tanıştığı bir erkekle sırf o an canı sevişmek istedi diye sevişebiliyor. Belki canı sevişmek istediği anlar erkekler kadar sık olmayabilir ama bu şekilde yaşayan kadınlar da var. Anatomi ya da psikoloji belki her an seks düşünmelerini etkiler. Ama seks düşündüklerinde sevişmemeyi sağlayan toplumsal baskılardır.
 
arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..

Ben bir erkeğin ilişkide cinsellik istemesini normal karşılıyorum. Herkesin kendi değer yargıları var demek ki ona normal geliyor. Böyle bir teklif yapmadan senin ne düşündüğünü tam bilemeyeceğine göre olaya bodoslama dalmak yerine önce senin fikrini almış ve bence incelik göstermiş. Burda tek yanlış nokta 2, 3 görüşmeden sonra sevgili olmaya çalışmak yerine, cinsellikten bahsetmesi. Yani sana nasıl sorduğunu, bu konuyu nasıl açtığını bilsem ona göre yorum yapıcam ama adamın ki sanki biraz "sevişelim ama sevgili olmayalım" der gibi olmuş. Yinede ayrıntıları bilmiyorum. Sadece anlattığın kadarıyla genel bakış açım bu.
 
Son düzenleme:
müslüman bı toplumda yaşamamızdan dolayı yorumumu o yönde yapıcam erkeklerın zinayı bır tek kadınlara gunah sandıklarından bu durum yaşanıyor sanırsınkı erkeklerın hormonlarından dolayı evliykende bekarkende gözlerının görduklerı butun kadınlar onların ama kadınlar artık nasıl olacaksa el değmemeiş olacak genellemıyorum ama ama yınede geneli böyle bunların :ssz::ssz::ssz:
 
Back
X