E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
gökce kendi baslarına nasıl gideriyo kadınlar :uhm:
gökce kendi baslarına nasıl gideriyo kadınlar :uhm:
vay be türkiyede başka dert kalmadı kaç günlerdir merakımız cinsellikk cinselikle yatıp kalkıyoruz önce boşlamalar sonra orgazm kaç saat sürmeler sonra lezbiyenlik sonra oral seks sonra seks objeleri sonra süper seks in tanımını ben bukadar cinselliği merak eden bir hatun kişi daha görmedim yaa yatıyoruz kalkyırouz siteyi açıyoruzz hooop gökçe yine bişimerak etmiş derin mevzulara girmiş yahu bikere şu yemeği nasıl yaaparım şu sorunu nasıl hallederim diye bi konu aç hiç olmadı gir derdim var bölümüne derdi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalış gökçecim biraz durul biraz nefes as biraz frene bas
bilmiyor musun canım ?
cunku erkeklerin bekaret gibi bir derdi yok kimse onlara 'vay sen bakir degilsin sen namussuzsun ben seninle evlenmem' demiyor hatta kadinlar bile bu duruma 'normaldir o erkek bizden farkli yapacak tabii' diye bakiyor sasilacak sey kendilerini nasil bu kadar asaglayabiliyorlar.. ben acikcasi cinsel durtuyu bastirma yetenegi acisindan iki cins arasinda bir fark goremiyorum sadece kadinlarda bu kizlik zari baskisi var erkekler de 'simdi her halti yiyeyim zaten normal olan bu sonra bakire bir kiz bulup evlenirim nasilsa' diyorkendine saygisi olmayan kadinlar da bekaretini sakliyor sakliyor sonunda boyle bir adama veriyor gercekten cok zavallica bir sey..
ne yani saklamayalım mı erkege sorsak bile yok hiç yapmadım dese bile nasıl kanıtlatabiliriz kendine saygısı olan bayan siz saklamayıp saygıda mı bulundunuz kendinize yoksa saklayıp adama da kendisinin bakir oldugunu ispat edip saygınlıkta mı bulundunuz
olay bekareti saklayip saklamamakla alakali degil karsindaki insanla bir iliskin var evlilige gidiyorsun ama bakire olmadigini ogrendigi anda kendi de olmadigi halde sana hakaret edip terkedecekse bu adamin niyeti aciktir bence seni cok sevdigi icin seninle degil demektir.. ilk iliskisi icin evlenmeyi bekleyen bir bayanin da boyle bir adamla evlenmesi yaziktir bence bunu demek istedim
ayrica sirf merakini gidermek icin soyluyorum esimle 15 yasindayken cikmaya basladik 4. yilimizda birlikte olduk birbirimizin ilkiydik 8. yilimizda evlendik 2 yillik evliyiz coksekeriremsu kendime gercekten saygim var hem zaten allahtan baska kime hesap vericem? onu da ne sekilde verecegim milleti germesina.s ilkimi asik oldugum sevgilim ailem herseyimle yasadim gayet mutluyuz coksekeriremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?