O sizin tercihiniz. Ben daha alt gelir seviyesindeyim eşimle birlikte spor kulübüne üyeydik bir süre öncesine kadar. Bu aralar ikimizde yoğun olduğumuz için üyeliğimizi yenilemedik ama yaz sonu tekrar başlarız muhtemelen. Yürüyüş ayakkabısıyla tenis oynanmaz. Hatta kortta giyilen ayakkabı dışarda bile giyilmez. Konu sahibi bunları biliyordur eminim.
Ayrıca 15-20 bin orta gelir seviyesi falan değil. Bu ülkede orta direk olan onyıllardır memurdur ve iki kişi çalışan memurun evine 8-10 bin girer. Bu seviye ortadır konu sahibininki ortanın üstüdür. Bir koç ailesi demedik hiç birimiz zaten.
Spor ürünleri alışverişi yapmadığınızı varsayıyorum, zira özellikle ayakkabılarda (tutulan, iyi olan) indirim çok nadir ve çok küçük miktarlarda olur. İndirim kovalarsa bu aldıklarına 1300 değil 1200 verirdi belki toplamda. Kazancının 200'de biri oranda bir indirim yakalamak için günlerce indirim kovalamak, sipariş ettiği ürünleri 15 gün beklemek istememiştir.
Bir üyeye daha yazdım, birikim yapmadığı konu sahibinin varsayımından ibaret. Adam maddi konular hakkında bilgi vermiyormuş.