sen benım yorumumun neyını begenmedıysen :))
Boş misilleme iştesen benım yorumumun neyını begenmedıysen :))
ayyy inşallah benzemiyordur.. kayınpederime hep derim; eğer sen kvalidem olsaydın ben boşanırdım eşimden diye:)))Evlilik öncesi tanımaya çalışırken partnerimizin babasinin kendi eşine olan tavrını incelememiz doğru mu ? Erkekler illaki babaya mi benzer ? Ya da erkek arkadaşımizin annesine olan tutumuna mi bakmak gerekir?
Boş misilleme iştehayvanlarla yaşlılara karşı tavırlar, kadınlara karşı tavırları ve merhameti ölçmez. Bu doğru değil. Bunu beğenmemiştim ama senden açıklama beklemiyorum iyi forumlar
E doğal bir durum yani. Burda da görüyoruz sokaktaki kedilerin hamiliğini yapanlar fakirlere karşı gayet gaddar olabiliyor. Merhamet öyle genel bir kavram değil ki.Ben aşiri yaşli insanlara ve hayvanlara karşi oldukça hassasim, yumuşak karnim diyebilirim ama diger normal insanlara karşi kesinlikle o kadar yumuşak yaklaşmiyorum, çok fazla hassasiyet hissetmiyorum.
E doğal bir durum yani. Burda da görüyoruz sokaktaki kedilerin hamiliğini yapanlar fakirlere karşı gayet gaddar olabiliyor. Merhamet öyle genel bir kavram değil ki.
Ahaha benim de yazıp gönderdikten sonra kafamda bir ampul yandı zaten ama geç kalmıştımKesinlikle öyle aslinda. Ben de onlardan biri olabilirim.O yuzden tek bir şeye bakip genel tavrina yaymak doğru olmayacaktir.
Ama kadinlar kendi annesine benziyor. Es secerken de babalarina benzeyeni eş seciyorlar gozlemledigimEvlilik öncesi tanımaya çalışırken partnerimizin babasinin kendi eşine olan tavrını incelememiz doğru mu ? Erkekler illaki babaya mi benzer ? Ya da erkek arkadaşımizin annesine olan tutumuna mi bakmak gerekir?
Ben özellikle ona benzemeyeni aradımBabayi bilmem
Ama kadinlar kendi annesine benziyor. Es secerken de babalarina benzeyeni eş seciyorlar gozlemledigim
yaşlı mıBoş misilleme iştehayvanlarla yaşlılara karşı tavırlar, kadınlara karşı tavırları ve merhameti ölçmez. Bu doğru değil. Bunu beğenmemiştim ama senden açıklama beklemiyorum iyi forumlar
Iste ya benzeyen ya da zıddı bulunuyormuş. Siz ortasini bulmaya calişin:)Ben özellikle ona benzemeyeni aradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?