Erkekler yaşlandıkça kendi babalarına mi benziyor huy olarak?

Epigenetik aktarim diye bisey var, bence buyuk oranda erkekler babalarina, kadinlar annelerine benzemeye basliyor yaslandikca. Bende ve esimde bu durum gecerli

Evlilik öncesi tanımaya çalışırken partnerimizin babasinin kendi eşine olan tavrını incelememiz doğru mu ? Erkekler illaki babaya mi benzer ? Ya da erkek arkadaşımizin annesine olan tutumuna mi bakmak gerekir?
Babaya beklemekten ziyade onu babası yetiştirdiği için örnek aldığı kişi o olacak.Es olmayı ,babalığı ondan öğrenecek.Bizim buraların bir lafı var.Tavuk bile olsa soyunu soracaksın.Alt tarafı bir yumurta verecek deneyeceksin.Genelleme yapmak istemiyorum ama babalarına benzeme olasılıkları yuksek

Benim babam babasını çok eleştirir ama ona benziyor. %100 aynı değil ama bazı tavırları birebir aynı…Kendi de farkında değil hatta.

Evlilik öncesi tanımaya çalışırken partnerimizin babasinin kendi eşine olan tavrını incelememiz doğru mu ? Erkekler illaki babaya mi benzer ? Ya da erkek arkadaşımizin annesine olan tutumuna mi bakmak gerekir?
Benim eşim aynı babasi huyu suyu herseyiii

Kocam babasına benzemiyor. Benzerse ve benzeme emaresi gösterirse bosayacagımı söylemiştim istiyosa benzer.

Ösym sorusu gibi cevabı zor

Bu kadar erken olmaz 40'tan sonra benzemeye başlıyorlar.Tecrübeyle sabittir

Allahtan kayınbabam aşırı merhametli ve yardımsever. Karısını da çok sevdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…