Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek akıl var mantık var
Kocanız evli oldugunun farkında mı ki 20 lik aklı bir karış havada kızın yaptığı kusur kaldı?

Evet olabilir biraz saldım kendimi bende yüksek lisans okuyorum daha çok evdeyim tezimi tamamlayana kadar yoğunluğum var. Ama kendimi de bakımsız bırakmadım tam anlamıyla sadece kilo aldım biraz yoksa ben aynı ben ama işte

Esinizde genc kiz takintisi var demek ki. Kendinden 9 yas kucuk biriyle evlenmesi de bunu gosteriyor. Simdi de genc kizlara bakiyomus iste.

Sizi begenmeme, kendine asiri ozen, size hakaret aldattigini dusundurdu.
Benzer davranislari cevremde gordum, aldatma cikti.

Ama kendisi böyle biri değildi üç yıl peşimden koştu vakti zamanında noldu aniden bu değişim. Kendine fazlasyla özen gözteriyor beni beğenmiyor ne değişti
ne mi degisti? Siz yas aldiniz. Esiniz de genc kizlara bakmaya devam ediyor. Degisen bisey yok.

Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte

Edebiyle davransın diye nasihat mı ediyormuş Çok afedersiniz ama eşinizin yaptığına kelin ilacı olsa başına sürer deniyor

Bir de böyle bir tiple evli kalmaya çalışmak

Ama kendisi böyle biri değildi üç yıl peşimden koştu vakti zamanında noldu aniden bu değişim. Kendine fazlasyla özen gözteriyor beni beğenmiyor ne değişti
Kendinden 9 yas kucuk kizin pesinden 3 yil kosan erkek de sapiktir bence.

21 yaşında evlenmek için atlı mi kovaliyodu? Ayrıca adamda genc kız takıntısı var. Ve yaptığı suç halk dilinde başka bişey deniyorda şimdi ağzımı bozmak istemiyorum. Hastalık bu şimdi kurtarsan yarın yine yapcak balık baştan kokar kendinde de suç arama

Var herifin kartına kurul gönül tahtına demişsiniz ama olmamış. Olmaz da adamda genç merakı var. Bu olmazsa başkası. Sizi gözden çıkarmış.

Psikolog degilim ama bence aldatan insanin sizi begenmemesi icten ice kendini hakli cikarmak. Kafasinda boylece o pislik olmayacak. Sizi begenmemesi kafasinda yaptigi pisligi mesrulastiriyor muhtemelen.

Sizlik bir durum yok. Karakter bozuk. Ozguveninizin etkilenmesine izin vermeyin.

Kizin bildiğini ne biliyorsunuz? Sizde kocam köylü kadınlar. Kocalariniza sahip çıkın elin küçücük kızına tebelles olan sizin kocalariniz.
Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek akıl var mantık var

Siz de 21 yaşında yangindan mal kacirir gibi evlenmissiniz. Hatta 3 sene pesimden kostu dediginize gore 17 yasindayken falan pesinize düşmüş. Demekki cocuk yastaki kiz cocuklari dikkatini cekiyor. Buna da ne deniyor biliyorsunuzdur heralde kocanızdan bağımsız kalabilip biraz dış dunyayla ilgilendiyseniz. Bu adama gore 20 yaş ideal kadin yasi demekki. Ayrica defalarca bosanalim diyen bir adamin yakasindan dusmeyip sonra aldatildim demek de ayri bir problem. (Coluk cocuga asılmasını bile hesaba katmadan söylüyorum bunu da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…