- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.539
- 548
- Konu Sahibi pembee sunumcu
-
Kocanız evli oldugunun farkında mı ki 20 lik aklı bir karış havada kızın yaptığı kusur kaldı?Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var
Esinizde genc kiz takintisi var demek ki. Kendinden 9 yas kucuk biriyle evlenmesi de bunu gosteriyor. Simdi de genc kizlara bakiyomus iste.Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
40 yas ergenligi degil ki bu.
Esiniz sizi aldatıyo
Bah sen edep mi öğretiyormuş. "Bak evladım benim gibi yapma"Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Sizi begenmeme, kendine asiri ozen, size hakaret aldattigini dusundurdu.Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
ne mi degisti? Siz yas aldiniz. Esiniz de genc kizlara bakmaya devam ediyor. Degisen bisey yok.Ama kendisi böyle biri değildi üç yıl peşimden koştu vakti zamanında noldu aniden bu değişim. Kendine fazlasyla özen gözteriyor beni beğenmiyor ne değişti
Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Bir de böyle bir tiple evli kalmaya çalışmakBiraz seviyesiz olcak ama “ sabah programlarına çıkıp, seni tüm ülkeye; öğrencisine asılan adam diye rezil ederim. Twitter’da kendini tt bulursun. Kalıbının adamı ol, coluğu çocuğu rahat bırak, sapık mısın sen” diye son derece sert çıkışırım.
Millet çocuğa çoluğa yavşamaktan bıkmadı ya. Hepsinin çükünü tek tek kesecem valla.
Kendinden 9 yas kucuk kizin pesinden 3 yil kosan erkek de sapiktir bence.Ama kendisi böyle biri değildi üç yıl peşimden koştu vakti zamanında noldu aniden bu değişim. Kendine fazlasyla özen gözteriyor beni beğenmiyor ne değişti
21 yaşında evlenmek için atlı mi kovaliyodu? Ayrıca adamda genc kız takıntısı var. Ve yaptığı suç halk dilinde başka bişey deniyorda şimdi ağzımı bozmak istemiyorum. Hastalık bu şimdi kurtarsan yarın yine yapcak balık baştan kokar kendinde de suç aramaMerhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Psikolog degilim ama bence aldatan insanin sizi begenmemesi icten ice kendini hakli cikarmak. Kafasinda boylece o pislik olmayacak. Sizi begenmemesi kafasinda yaptigi pisligi mesrulastiriyor muhtemelen.Ama kendisi böyle biri değildi üç yıl peşimden koştu vakti zamanında noldu aniden bu değişim. Kendine fazlasyla özen gözteriyor beni beğenmiyor ne değişti
Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?