Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Canım, 40 yaș ergenliği degil o,
azgin teke semdromu.

Zaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diye
E adam aldatmıyor ki boşanmak isteyen adama yapışan sizsiniz , böyle zorla boşamayıp bi de aldatılıyorum diyen Kadınlar türedi ortalık.
Esiniz sizi aldatmıyor aloooo siz zorla yanınızda tutuyorsunuz bu aldatmak değil

Ama kendisi böyle biri değildi üç yıl peşimden koştu vakti zamanında noldu aniden bu değişim. Kendine fazlasyla özen gözteriyor beni beğenmiyor ne değişti
Aşk mı yani üç sene seni istemiyorum diyen birinin peşinde koşmak. Takıntılı işte.
Bu adamla zor artık suyuna gitmeyin dersini verin

Aldatmasini ergenlik diye gecistirmek coj sacma. Bosanmak icin yol aricaginiza geri dondurmek icin yol ariyorsunuz adam zaten bosanmak istiyormus bu kadar gurursuz olmaya deger mi?

Kocanı ne olursa olsun boşamayacaksın bu yüzden azgın teke sendromuna girmiş ve sizi aldatan kocanızın yaptıklarına ergenlik diyorsunuz. Ergenlik bu değil.

Ergen insanlar daha sinirli, daha fevri daha duygusal, kısacası duyguları uçlarda yaşarlar ve bazı duyguları yaşıtlarına yöneliktir. Kendilerinden 20 yaş küçüklere bakmazlar (zaten bakamazlar da). Kocanızın yaptığı ergenliğin neresine benziyor.

Ben de sandım hani erkekler bir yaştan sonra huysuzlaşır ya. Öyle birşey zannettim. Yani konunun başlıkla alakası yok. Öğrencisiyle aldatan sapık koca diye açmalıydın.

40 ından sonra azanı teneşir paklar derler bacım. Çocuk gibi bu erkeklerde. Andropoza girmiş allh yardımcın olsun

Ama kendisi böyle biri değildi üç yıl peşimden koştu vakti zamanında noldu aniden bu değişim. Kendine fazlasyla özen gözteriyor beni beğenmiyor ne değişti

21 yaşında evlenmişsiniz 3 yıl peşinde birazda flört olsa 16-17 yaşındaki kızın peşinden koşan 26 yaşındaki sapıktan ne hayır gelir?

Olgun diye kendisinden büyük adamlarla evlenen kadınlar cocuk gibi koca ile başbaşa kalıyorlar hep gördüğüm akıl yaşta değil başta demek ki.

Öğrencisiyle aldatıyor sizi ve seni beğenmeme nedeni vicdanını rahatlatmak içten içe aldatırken

Ama diyorsun ki ben yapışıyorum adama ne diyeyim Allah akıl fikir versin

Çok çok üzgünüm ancak eşiniz 40 yaşında aranızda 9 yaş varsa siz şu an 31 yaşındasınız 10 yıllık evli olduğunuza göre 21 yaşında evlendiniz ve bu adam evlenmeden 3 yıl önce peşinizde koştu ise yani siz eşiniz sizi ilk keşfettiğinde o zamanlar 17-18 yaşlarındaydınız. Daha önceki mesajlarda belirtmemişsiniz ancak siz de eşinizin öğrencisi miydiniz? Eğer cevap Evet ise şu an görüştüğü öğrenciyle aslında çok da nasihat için görüşmediğini ve sonunun nerelere kadar gidebileceğini en iyi bilen siz değil misiniz? Bana sorarsanız eğer boşanmayı düşünüyorsanız çok fazla açık vermeden mümkün olduğunca bu delilleri toplayıp sonrasında da itibarını yerle bir ederim diyerek alabileceğiniz her şeyi alın

Zamanında siz de o öğrencisi yaşındayken ve hatta daha küçükken yazmamış mi size? E adam hala aynı işte, nesi değişmiş?

Siz özel olduğunuzu sanmışsınız halbuki kendisi sürekli 18-20 yaş arasına odaklanan bir sapıkmıs. İnşallah calisiyorsunuzdur bu adamı boşayıp hala sizin de yaşınız gençken kendinize yeni bir hayat kurma planları yapsanız sizin için en doğrusu olacak.

Sanki sizinle de aynı şeyi yapmamış gibi bu olanları yeni sanmanız sadece kendinizi kandırmak olur.

Umarım lise öğrencisi falan değildir öğrencisi , eşinizi mideniz kaldıracak mı ki bu evliliği kurtarmak istiyorsunuz

Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Bi de şöyle bir emoji kullanıyorsunuz.
Kocanız muhtemelen o yaştaki bir kızın duygusunu kullanan, kendini bu şekilde genç hissetmeye çalışan leş herifin teki.
Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek akıl var mantık var
Klasik kocişimin suçu minnak ama kızında suçu var vakası. 20 yaş kandırılmaya çok müsait bir yaş, kendi çocuklarınızı kocanızdan koruyun. Ne iğrenç biriyle evlisiniz hala kıza saydırmaya çalışıyorsunuz.

O detayı kaçırmışım.
26 yaşında allahın abazası 17 yaşındaki kızın peşine düşmüş, 21’inde kandırıp evlenmiş.
Adam pedofili gibi birşey, bir de kıza laf atıyor konu sahibi. Konu sahibi aklınız başınızda mı? Pek öyle gibi durmuyor.

Bizimkiler maillere bile yarim agizla cevap verirdi. Bence kendini Türk eğitim sistemine adamis bu mukemmel adami sakın birakmayin, destek olun. Kalmadi boyle koca yurekliler

edep öğreten koca yürekli koca hoca :) yalnız bi eğitimci olarak önce kendi örnek olmalı,

Gerçi konu sahibi kocasının sapıklığını sormuyor kocam boşanalım diyor ama ben yine istemiyorum yapışıyorum diyor elinde 404 olan varsa konu sahibinin üzerine atsın

Yok, Bertuğ onun ilgisini çekmiyordur muhtemelen, o Pelin Su, Ece Su, Şevval Naz’larla ilgileniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…