- 20 Ocak 2023
- 20
- -43
- 1
- Konu Sahibi pembee sunumcu
Ne diyim valla çok ağrıma gidiyor ama pişmanlık duyucağı günleri iple çekiyorum içime doğuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesine duyurun siz bence. Arayin boyle boyle deyin
Valla ben basedmiyorum. Ama biticek birgün boşıycam diye rahatlatıyorum kendimi. O bile acımı hafifletmiyoSusmak çok ağrıma gidiyor aldatılmaya göz yummak çok ağır valla nasıl baş edicem bilmiyorum![]()
Ne diyim valla çok ağrıma gidiyor ama pişmanlık duyucağı günleri iple çekiyorum içime doğuyor
Ben kizın ailesine diyin diyorum. Ailesi de bunun suratina tukursün biEvet bende görümceme söyledim konuşmuş eşimle inkar etmiş ama bana inandı görümcem baya laflar yağdırmış ama bilmem bi faydası olduğunu düşünmüyorum yine konuşucakmış
Getiremezsiniz. Annenizden yeniden doğamayacağınıza göre, eşinizi geri getiremezsiniz. Birde dikkatimi çekti ikinci kez alakasız yerde şu emojiyi kullanıyorsunuz. Düşündürücü...2 çocuğum var eşimi de seviyorum kaybetmek istemiyorum neresi yanlış bununher iki taraf suçlu kız da eşim de benim amacım eşimi nasıl geri getirebilirim?
Benim de dikkatimi çekti. Bu umursamaz alaycı bir emoji. Ben genelde laf soktuğumda kullanıyorumGetiremezsiniz. Annenizden yeniden doğamayacağınıza göre, eşinizi geri getiremezsiniz. Birde dikkatimi çekti ikinci kez alakasız yerde şu emojiyi kullanıyorsunuz. Düşündürücü...
Yani sübyancı olması sizi aldatması 40 yaş bunalımı mı ?Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Eşinin sen de öğrencisi miydin ? Bu huyu değişmeyecek demek kiEvet bende görümceme söyledim konuşmuş eşimle inkar etmiş ama bana inandı görümcem baya laflar yağdırmış ama bilmem bi faydası olduğunu düşünmüyorum yine konuşucakmış
Getiremezsiniz. Annenizden yeniden doğamayacağınıza göre, eşinizi geri getiremezsiniz. Birde dikkatimi çekti ikinci kez alakasız yerde şu emojiyi kullanıyorsunuz. Düşündürücü...
Benim de dikkatimi çekti. Bu umursamaz alaycı bir emoji. Ben genelde laf soktuğumda kullanıyorum![]()
Ergenlik yaşıdığı teşhisini siz mi koydunuz?Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Olur mu ,öğrenci kocasına asılıyorEşinizi şikayet edebilirsiniz . Eğer öğrencisi reşit değilse(üniversite öğrencisi değilse ) ama siz yapmazsınız tabi
Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.