Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

2 çocuğum var eşimi de seviyorum kaybetmek istemiyorum neresi yanlış bunun😏 her iki taraf suçlu kız da eşim de benim amacım eşimi nasıl geri getirebilirim?
Getiremezsiniz. Annenizden yeniden doğamayacağınıza göre, eşinizi geri getiremezsiniz. Birde dikkatimi çekti ikinci kez alakasız yerde şu emojiyi kullanıyorsunuz. Düşündürücü...

Getiremezsiniz. Annenizden yeniden doğamayacağınıza göre, eşinizi geri getiremezsiniz. Birde dikkatimi çekti ikinci kez alakasız yerde şu emojiyi kullanıyorsunuz. Düşündürücü...
Benim de dikkatimi çekti. Bu umursamaz alaycı bir emoji. Ben genelde laf soktuğumda kullanıyorum 🙂

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Yani sübyancı olması sizi aldatması 40 yaş bunalımı mı ?

Benim de dikkatimi çekti. Bu umursamaz alaycı bir emoji. Ben genelde laf soktuğumda kullanıyorum 🙂

Evet bu emojiyi son kullanacak insan :)
Yapışkan sakız bant gibi daha uygun olur adama öyle yapışmış ki:)

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Ergenlik yaşıdığı teşhisini siz mi koydunuz? :D

Neden eşini Şikayet etmiyorsun ? Bildiğin bariz sapık, şerefsiz, adi, Kahpe, Ahlâksız İrzı kırık Karaktersiz Bir Yaratık... Çocuğu yaşındaki kızla Seni aldatıyor Boşanma davası açıp Şikayetçi olacağına gelmiş burda Kocam da kocam diyorsun Sende Az değilsin 😠

Son düzenleme:
Çok doğru söylüyorsunuz valla hiç bu yönden düşünmemiştim ben de kendimde kusur mu var diye içimi yiyip durmuyorum değil 😏

Aralarındaki mesajlaşma nasıldı? Neyle ilgili mesajlaşmışlar?

Back
X