- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
sizinliyken degilde sizdn oncede birliktelk yaşamis olabilirbaşka biri varsa anlarsın zaten,
dert olarak sadece siğilden bahsetmişsin. o yüzden düşünmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinliyken degilde sizdn oncede birliktelk yaşamis olabilirbaşka biri varsa anlarsın zaten,
dert olarak sadece siğilden bahsetmişsin. o yüzden düşünmedim.
sizinliyken degilde sizdn oncede birliktelk yaşamis olabilir
eskiyi bosverdm de nerdeyse 2 yildr evliyz simdi cikmasi beni o konuda supheye soktuya senden önce ne yaşadıysa yaşadı, sen kocanı tedavi ettir.
kafana takma eskiyi.
Yahu ne alakası var bende de 1 tane çıkmıştı ama ne cinsel ilişkiye girmiştim ne de başka şey, yaktırdık doktora, okuttuk hocaya geçti. Umumi yerlerden de bulaşabiliyor, nazardan da oluyor derler maneviyata inanırım ben..
Iyi akşamlar arkadaşlar ben birbuçuk yillik evliyim evlendikten üç ay sonra bende vajinal sigil çıktı o zamnda hamileydim bir ay sonra kendilignden kayboldu şimdi ise eşimde çıkmış bunun nedeni eşimin başka bayanlarla beraber olmasi midr bu konuda bi bilginz var mi
siz eşinizden başka biri ile cinsel deneyim yaşadı iseniz evlilik öncesi sizden eşinize geçmiştir ama o süreçte kendisi bunun farkında olmadığından bağışıklığı bir sebepten düştüğü an ortaya çıkmıştır ...Iyi akşamlar arkadaşlar ben birbuçuk yillik evliyim evlendikten üç ay sonra bende vajinal sigil çıktı o zamnda hamileydim bir ay sonra kendilignden kayboldu şimdi ise eşimde çıkmış bunun nedeni eşimin başka bayanlarla beraber olmasi midr bu konuda bi bilginz var mi
Farkındaysanız yaktırdım da yazdım, vallahi ister inanııııın ister inanmayın. Ben inanıyorum ve bazen 4-5 kez yaktırılıp geçmeyen siğil okuttuğunuzda kuruyup dökülüyo.Genital siğiller?
Nazardan oluyor?
Hocaya okuttunuz?
Tıp dünyası, bilim insanları şokta şu an?![]()
Kapı tutmayla miselamunaleykum kuzum vardınkı bu sıgıl lerden gecen yıl bende de cıktı ve ben eşimden ayrıyım ist dr gittim ve dr ablamın yanın da da bana cınsel yolla bulasıyor demıştı ablamın bana bakışları hala aklımda neyse burda özel dr gıttım o dönem rahatsızlıgım nedenıyle hep hastanelerdeydım ve bu sığil mesela bende vvar dıyelım wc den sonra elımı yıkamada kapıyı tuttum veya çeşmeyi yanı klozet felan boyle bulasıyormuş cınsellıkle bır alakası yok kuru tutun temız tutun ve dr gıdın
Hayır bu virüsler dış ortamda fazla dayanamaz,cinsel ilişki dışında %5lik bir kısım var doğru ama onlar da çeşme meşme değil.kuzum işteyım acele yazdım demek istedımkı hanı bu sıgıl bulunan insanlar w c den sonra ellerını yıkamdan çesmelere fenan dokunuyor ya kuzum eee bızde bılmeden dokunuyoruz boyle mıkrop kapıyormusuz yanı dr dedıgı bu
Tanidik birisi ayni boyle kocasini suclamisti. Seyahate gidiyor kimbilir kimlerle birlikte oluyordur diye. Adamada karisindan bulastigi ortaya cikti hijyensizlikten.Iyi akşamlar arkadaşlar ben birbuçuk yillik evliyim evlendikten üç ay sonra bende vajinal sigil çıktı o zamnda hamileydim bir ay sonra kendilignden kayboldu şimdi ise eşimde çıkmış bunun nedeni eşimin başka bayanlarla beraber olmasi midr bu konuda bi bilginz var mi
aylar önce bu konuyla ilgili başka bir konuya yazdığım yorum...5yaşındaki kızımda genital siğil tespit edilince doktor bizi hemen çocuk psikiyatri için yönlendirdi tacizden şüphelenip... Ama ben kızımı gözümden hiç ayırmamıştm sonradan anlaşildıki çarşıda bir kereye mahsus umumi wc kullandi ordan geçmiş... Sadece cinsel yol değil sebebi..