Erkeklerden nefret etme derecesine gelmek

CatLover06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
213
88
13
29
Evet içinde bulunduğum durum budur. Bütün erkekler öyle değil evet. Ama bana nedense denk gelmiyorlar :sinirli: Öyle bir nefret ve kızgınlık var ki suan içimde. En ufak bi yesil ışık yakan erkeğe bile aşık oluyorum. Çok safim. Tabi karşımdaki erkekler de benimle alay ediyorlar. Sevgimi kullanarak egolarini tatmin ediyorlar. Üzülen ben oluyorum. Benim de hatalarim var. Ah eşek kafam. Herkesi kendim gibi saniyorum.
Şu 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı bana hiç yaramadı :( Çok güzel hedeflerim var. İyi bir ünide MBA yapacağım. Arapça ve İngilizce öğreniyorum. Ama aklımda hep şu soru var "Neden sevilmedim?" sürekli bu soru kafamda. Bıktım vallahi bir türlü kurtulamadim :( 2015-2016 yıllarında aşk acım vs yoktu kafam rahattı. Yine eskisi gibi olmak istiyorum. Benim içimde olduğum durumu yaşayıp aşan var mı? Nasıl yaptınız?

Evet içinde bulunduğum durum budur. Bütün erkekler öyle değil evet. Ama bana nedense denk gelmiyorlar :sinirli: Öyle bir nefret ve kızgınlık var ki suan içimde. En ufak bi yesil ışık yakan erkeğe bile aşık oluyorum. Çok safim. Tabi karşımdaki erkekler de benimle alay ediyorlar. Sevgimi kullanarak egolarini tatmin ediyorlar. Üzülen ben oluyorum. Benim de hatalarim var. Ah eşek kafam. Herkesi kendim gibi saniyorum.
Şu 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı bana hiç yaramadı :KK43: Çok güzel hedeflerim var. İyi bir ünide MBA yapacağım. Arapça ve İngilizce öğreniyorum. Ama aklımda hep şu soru var "Neden sevilmedim?" sürekli bu soru kafamda. Bıktım vallahi bir türlü kurtulamadim :KK43: 2015-2016 yıllarında aşk acım vs yoktu kafam rahattı. Yine eskisi gibi olmak istiyorum. Benim içimde olduğum durumu yaşayıp aşan var mı? Nasıl yaptınız?
İlişki yaşamayı bir süre askıya alıp kişisel gelişiminize odaklanmak iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Karşınızdaki erkekler size yeşil ışık yakmıyor ki. Gayet normal bir davranışı siz kendinize öyle yorumluyorsunuz. Kendi kendinize aşık olup kendi kendinize acı çekiyorsunuz sonra. Eski konularınızdan birinde sormuştum size nasıl yeşil ışık yakıyorlar diye bir tane elle tutulur, somut cevabınız yoktu

Neden sevilmediğiniz sorusunun cevabı basit aslında. Siz kendinizi sevmiyorsunuz. Kendisi sevseniz, kendinizi tanısanız her şey farklı olabilir. Herkesin her konunuza yazdığı gibi ben de psikolojik destek slmanızı öneriyorum. Umarım Erasmus yapabilirsiniz yaşadığınız çevreden uzaklaşmanın size iyi geleceğini düşünüyorum

Neden sevilmediğini arıyorsun sürekli boşver sevilme elbet zamanı gelince hem seviliyosun hem seviyosun bu tarz şeyleri çok aramamak lazım bir gün onu bir gün bunu düşünmekle ömür geçmez herşeyin zamanı var kafana takma özgüvenini yitirmeden devam ediceksin hayatına zamanla önemli olan sana seni seviyorum denmesi gösteriş değil senin bunu hissetmen emin ol seni seviyorum denilen çok ama hissedenler çok az bışverrr gençliğini yaşa 😀😎

Bence bu aralar kimseye aşık olma hani diyorsun ya safım alay ediyorlar vb.Kendini geliştir okulda başarılı ol iş çevrende kariyerli,düzgün insanlar olursa belki sevebileceğin ve seni seven birileri çıkar

Karşınızdaki erkekler size yeşil ışık yakmıyor ki. Gayet normal bir davranışı siz kendinize öyle yorumluyorsunuz. Kendi kendinize aşık olup kendi kendinize acı çekiyorsunuz sonra. Eski konularınızdan birinde sormuştum size nasıl yeşil ışık yakıyorlar diye bir tane elle tutulur, somut cevabınız yoktu

Neden sevilmediğiniz sorusunun cevabı basit aslında. Siz kendinizi sevmiyorsunuz. Kendisi sevseniz, kendinizi tanısanız her şey farklı olabilir. Herkesin her konunuza yazdığı gibi ben de psikolojik destek slmanızı öneriyorum. Umarım Erasmus yapabilirsiniz yaşadığınız çevreden uzaklaşmanın size iyi geleceğini düşünüyorum

İnşallah, yurtdışıni görmeyi çok istiyorum.

Şu 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı bana hiç yaramadı :KK43: Çok güzel hedeflerim var. İyi bir ünide MBA yapacağım. Arapça ve İngilizce öğreniyorum. Ama aklımda hep şu soru var "Neden sevilmedim?" sürekli bu soru kafamda. Bıktım vallahi bir türlü kurtulamadim :KK43: 2015-2016 yıllarında aşk acım vs yoktu kafam rahattı. Yine eskisi gibi olmak istiyorum. Benim içimde olduğum durumu yaşayıp aşan var mı? Nasıl yaptınız?
Haketmeyen birini severseniz egosunu tatmin eder tabi. Seçici davranın hemen atlamayın. Onceliginiz karşı cins tarafından sevilmek olmasın rahatlayın biraz

ben annemi çok seviyorum gel bize bazı bazı ....

lahana çorbası gibi konu
Tavuklar çiçek açmış
Ellerinde poğaça
Madem yüzme bilmiyordun
Neden çıktın ağaca

Alakaya maydanoz
Bu ne biçim lacivert
Ben annemi özledim
Yaşasın cumhuriyet

Bana bu güzide şiiri hatırlattınız:KK48:

Senin evde canın çok sıkılıyor bence. Yoksa her gün farklı telden çalan konular açmanın mantıklı bir açıklaması yok.

Bu durumu herkes yaşıyordur bazı erkekler var ki yaşını almış olgun olacağı yerde mesela benim konuştuğum klasik ergen tipliler bi başkasıyla sorun yaşayıp bunu kendilerine söyleyeceği yerde arkasından bana o kişileri kötüleyip üstüne üstlük googleden ergence ağır abi laflar bulup bana aklı sıra şekil yapıcak😂😒bu sadece 1 tanesi daha neler var nasıl başa çıkılabileceğini de yıllara dayanan tecrübem ile biliyorum

Back
X