Erkekleri anlamada güçlük çekenler

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
erkekleri anlamakda güçlük çekenler

Son düzenleme:
tamamiyle anlayabildiğiniz bi erkek varmı şu dünyada. iyi davranırsın gider kötü davranırsın gider. ilgi gösterirsin bıkar. ilgilenmezsin trip atar. derdini anlat der anlatırsın ben dert babasımıyım der, anlatmazsın bana güvenmiyosun hiçbişeyini anlatmıyosun der. doğruyu söylersin kızar, yalan söylersin onada kızar.

var
sürekli azarlayıp,entrika çevireceksin işe yarıyor cidden:82:

gizli kapaklı iş çevircen yani, yok sonra oda sorun oluyo üzülmesin diye mesele bişe saklarsın yok o anlamaz

sen çözümü bulmuşun canım:) ben iyi davrandım tepeme çıktı, kötü davrandım defolup gitti

hürrem gibi olucaksinolay bundan ibaret
Melek yüzlü seytan derler ya öyle
evet aynen katılıyorum size. hürrem gibi olmalı bir kadın. kanuninin yazdığı mektubu okuduysanız netten koskoca cihan padişahına, böyle sözleri söyletmek hele ki bir cariye için, taktir edilecek bir şey. kadın böyle olmalı. erkekler karşısında erkek gibi kızan azarlayan dikleşen kadınlardan hoşlanmıyor. sen ne kadar başarabildin derseniz. :))) benimde cahilliğime geldi. bende çook ters asi davrandım ki anladım erkekler böyle kadınlardan ne kadar güzel olursa olsun soğuyorlar.

bende varim(((( ilgili davraniyorum, ne bilim. sagligini mera ederim. ararim sorarim. ama o beni aramaz sormaz. derdini anlatmaz. ustelikte anlayissiz damgasini yedim. tuyolar verin. napmamiz lazim yaaa???

yani bi hatasi olsa bile...guzellikle anlatsak hatasini anlamazsa... herseye ragmen guleryuzlu sakin mi olmak lazim???

bende varim(((( ilgili davraniyorum, ne bilim. sagligini mera ederim. ararim sorarim. ama o beni aramaz sormaz. derdini anlatmaz. ustelikte anlayissiz damgasini yedim. tuyolar verin. napmamiz lazim yaaa???

cnm sende arayp sorma hiç bişyni anlatma emin ol kıymete binersin ilgi görünce bi şımarırılar dünyayı ben yarattım moduna girerler valla ben devamlı fırça atyrum o kadar alıştım ki iyi bişi yapsada fırçalıyorum zamanında bana çok çektrdi hırsımı alıyorum şimdi o benm üstüme düşüyo ilgleniyo ama herkeste aynı etkyi yaparmı bilmiyorum benmki biraz mazoşst olabilr

ben aramasam o hiiiiccc aramaz yaa...ben okadar sabredemiyorum merak ediyorum. hep ilk ariyorum ilk msj cekiyorum. Allah Allah)))) beni merak etmesi icin..benimle fikirlerini palasmasi icin... derdini anlatmasi icin...napmam lazim yahhu??? tecrubeli arkadaslar soyleyinnnnn

ama su da var aslinda...ben tum gun evdeyim...tabiki surekli onu dusunurum dimi??? adam calisiyor...ben aklina bile gelmiyorumdur(((((

cnmm benm ben de senin gibydim ama sabret sonunda arıck emn ol

ya bende aynı durumdayım terketti gitti beni 9 gün oluyo ararmı diye bekliyorum. ben evdeyim hep onu düşünüyorum o çalışıyo. ciddiydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…