Erkekleri anlamada güçlük çekenler

ben onu kocam gibi görüyodum ya oysa seviyo gibi davrandı en zor zamanımda sırtımdan vurdu defolup gitti herşey o kadar gerçektiki o kadar çok güvendimki. şimdi çok acı çekiyorum ve yanımda arkadaşlarım dahil hiçkimse yok ama arkadaşıma beni soruyomuş şimdi harç parasını felan ödemişmi diye, ne kadar iyilik yaptıysam o kadar kötülük gördüm ben zoru görünce onu terkedip kaçmamıştım ben kıyamadım ama o bana o kadar kötü şeyler söylediki

ne zaman ayrıldınız bende yaşadım çok iyilik hak etmediğin fazla ilgi iyilik vermek yanlış ama olanda olmuş bende yaptım zamanında ama geride kaldıı...şimdi başka dert başka biri oda şimdi ilişkiye ara vermek istedi yani aslında ayrılmak istedi ama açıkça söyleyemedii üstelik çok sevdiği haldee benden uzaklaşamak istiyor nasıl oluyorsa bu yürek bir anda soğuyor bir bahane buluyor ...sen neden ayrıldın yumu ???

telefonu yüzüne kapattım, ama bana sen kimsin lan sana mı sorcam dedi, ardaşlarına rezil olmuş halledilemicek bişe değil ama o gitti ve beni niye arkadaşıma soruyo anlamıyorum, çok sewiyodu ben aşkının bitebildiğni düşünemiyorum, beni hiç bırakmicaktı

sen ilişkiye araver yada suan için bitir yani hazırlıklı ol gene ayrılık moduna ... bence o sahış pişman olacaktır arkadşına felan sorduysa birde kafaya takıyordur...şuan ayrıldığınıza inanmıyor erkekler belli bir süreden sonra anlar gerçekten ayrılık yaşadığına .... gururuna yediremiyor suan ben haklıyım diye düşünüyor nasılsa geleceksin diye oda seni bekliyor olmalıı sakın taviz verme gitsin ....her bitiş yeni bir başlangıçtır gelmese bile o seni kazanmaya baksın saygısızca konuşmuş üstelikkk....

canım ben bundan özür diledim pişmanım diye ama kötü konuştu istemwedi ve bitti 10 gündür aramiom ama beni niye soruyo

onları anlamak mümkün değil onlarda aynı şeyi bizim için düşünüyorlar bende anlamış değilim aynen senin gibi

kesinlikle katılıyorum.... şu erkekleri anlamak çok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…