Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer konuyu aramaya gidiyorumSon 2 konudur sizin erkek üye oldugunuzu düşünüyorum.
Erkekler neden meme yalatir diye bir konuydu. Bibi'ye erkekler baska nelerden hoslanir diye sormustu. Sanki arastirip bulunmayacak bir bilgi...Diğer konuyu aramaya gidiyorum
Yok kız bayanımSon 2 konudur sizin erkek üye oldugunuzu düşünüyorum.
Böyle olması daha iyi değil miErkekler neden dışarda duruşu sağlam ağırbaşlı ama baş başayken yada evli iken oynak cilveli bi kadın isterler ki? Böyle erkek arkadaşınız oldu mu yada eşiniz
Keske bunu demeseydinYok kız bayanım
Tabiki çok iyi ama bakıldığında da ağır başlının değil de oynak olanın peşinde koşuyorlarBöyle olması daha iyi değil mi
Erkek arkadaşın seni bırakıp oynak birilerine? mi kaçtıTabiki çok iyi ama bakıldığında da ağır başlının değil de oynak olanın peşinde koşuyorlar
Bana bayn kadin degil emmioglu deseler farketmez de burada sevilmez onun icin dedimYok kız kadınım
Oldu mu![]()
Önemli olan sizin ne istediğiniz başkalarının değilTabiki çok iyi ama bakıldığında da ağır başlının değil de oynak olanın peşinde koşuyorlar
Keske bunu demeseydin
Gidesi olan her türlü giderTabiki çok iyi ama bakıldığında da ağır başlının değil de oynak olanın peşinde koşuyorlar
Insan kendine bayanım der mi?Yok kız bayanım
Meme yalamayi kabul eden 1'i dbdndmsmErkek arkadaşın seni bırakıp oynak birilerine? mi kaçtı![]()