Erkekleri bağlamak mı istiyoruz ?

Her kisiliğe göre değisiyo bende umursamaz davrandım . O hesaplar veriyodu suraya gittim sunu yaptım bunu yaptım vs . . Ben umursamıyordum . İçim içimi yesede senin yazdığın gibi . . Sevgimi belli ettim ama asla çok üstüne düsmedim . Ve 5 dakika önce ayrılık mesajı aldım . Arkadasımken daha iyi olduğunu vs saçmalamıs iste . Sevmek isteyen elinden geleni yapar . Bi sekilde gösterir . Sevemeyen bahaneler arar ve bunları kullanır . Aşk kötü ve bana hep mutsuzluk getirdiiiii .

aynen banada hem mutsuzluk getirdi cnm aşktan yana hiçç şansım yok malesef bir kere sevdim tam sevdim oda şimdi başkasıyla evlenicek:((işin kötü tarafı o bana hiç inanmadı güvenmedi ben en çok una üzülüyorum.kendisinin ilk olduna ondan öncesi olmadına hiç inanmadı o yüzdende bana hiç ciddiyetle yaklaşmadı en çokda bu koyuyo ama elden ne gelir:sm_confused:

6 yıllık flört 2 yıl nişalılık 4 yıllık ta evliyim:nazar:
çok kavgalar ettik ayrılıkta girdi araya çok tutucuydum ben
halada öyleyim 24 saat rapor isterdim eşimden hiç sikayetçi değildi
oda bana baskı yapardı ama fazla değil bunları elimden kaçırmamak için falan yapmadım
yapım öyle çok kıskancım yani ben öyle davrandığım için bu günlere gelmedi ilişkimiz
istemeyen erkek ne yapar eder gider başka şeyleride bahane eder
ama çok fazla umursmamazlık nasıl biz kadınların hoşuna gitmiyo ise erkeklerinde hoşuna gitmez

kesinlikle hepsinin aile yapısı görgüsü başka. . ben ilk erkek arkadaşıma daha önce kimse olmadı dedim hoşuna gideceğini düşünüyordum aa niye neden olmadı ki dedi ..akannehir
ilk zamanlarda arayıp sormıcan hergün yüzyüze görüşmek gerekiyor bence.. bide en çok yaptığımız hatalardan biri bence herşeyimizi anlatmak.. yakın hissedip söylüyoruz ama hiç doğru bişi değil erkeklerin merakı kalmıyor o zaman.

madde 1:kendinden fazla değer verme
madde 2:sevmesen de ortak şeyleri paylaş
madde 3:kendine güven
madde 4:kendini devamlı geliştir
madde 5 sexi bakımlı ol
madde 6 zatıf noktasını bul
madde 7: kapris yapma
madde 8: doğal ol
daha birçok madde vardır
siz mıknatıs adam plastikse yapacak hiç bir şey yoktur boshayallersmile

aynen banada hem mutsuzluk getirdi cnm aşktan yana hiçç şansım yok malesef bir kere sevdim tam sevdim oda şimdi başkasıyla evlenicek:((işin kötü tarafı o bana hiç inanmadı güvenmedi ben en çok una üzülüyorum.kendisinin ilk olduna ondan öncesi olmadına hiç inanmadı o yüzdende bana hiç ciddiyetle yaklaşmadı en çokda bu koyuyo ama elden ne gelir:sm_confused:

Güvenmekte çok önemlidir benim için .
Aman hayırlısı değilmis demek ki . . Devam etseydiniz de zaten sürekli kavgalar çıkardı güvenmemesi yüzünden . Bu sekilde düsünmelisin . Herseyde bir hayır vardır

kesinlikle hepsinin aile yapısı görgüsü başka. . ben ilk erkek arkadaşıma daha önce kimse olmadı dedim hoşuna gideceğini düşünüyordum aa niye neden olmadı ki dedi ..akannehir
ilk zamanlarda arayıp sormıcan hergün yüzyüze görüşmek gerekiyor bence.. bide en çok yaptığımız hatalardan biri bence herşeyimizi anlatmak.. yakın hissedip söylüyoruz ama hiç doğru bişi değil erkeklerin merakı kalmıyor o zaman.

Kesinlikle bu konuya katılıyorum . Gizemli olmak daima insanoğlunu meraklandırır .:smiley-cool:

madde 1:kendinden fazla değer verme
madde 2:sevmesen de ortak şeyleri paylaş
madde 3:kendine güven
madde 4:kendini devamlı geliştir
madde 5 sexi bakımlı ol
madde 6 zatıf noktasını bul
madde 7: kapris yapma
madde 8: doğal ol
daha birçok madde vardır
siz mıknatıs adam plastikse yapacak hiç bir şey yoktur boshayallersmile

biraz kapris iyi oluyor bence ama doğru zamanda yapınca. .son söze de bayıldım. .plastik adam olabilir evet kaydirigubbakcemile3

bence en önemlisi kendine güveniceksin doğal olucaksın sevdiğin şunu sever ya da bunu sever ama yeri geldiğinde fedakarlıkta yapıcaksın sevdiğin için ondanda bekliceksin bu fedakarlığı sen kendin gibi olursan karşındakinide olduğun gibi kabul edersen birde aranızda gerçekten sevgi varsa o erkeği kendine bağlaman gerekmez bir erkeği kendine bağlıyım derken kendinden ödün veriyosun yıpratıyosun olan sana oluyo o yüzden her zaman insanın kendi gibi olması en iyisi birde karşında ki doğru kişiyse eğer senin için elbet birlikte olursunuz ama sen onun üstüne gider benimle birlikte olsun diye uğraşırsan olmaz ayrıca bir şeyi emek vermişsen sen elinden geleni yapmışsan daha fazla zorlamanın anlamı yok bırakın gelmek isteyen zaten gelir ben uğraştım çaba sarfettim bir takım oyunlar yaptım ama emin olun kızlar sevdiğim dedi ki böle ucuz oyunlara gerek yok ben seninsem zaten geri dönerim sana bugün 3 gün olcak msnde birbirmizi görüyoruz ama hiç bir şey yazmıyoruz 9aydır bir dargın bir barışık gittik ama asla birbirmizden tamamen kopmadık ve ne zaman kendi haline bıraktıysam bir şey yapmadıysam o geri döndü aramızda ki problemide konuşarak hallettik birde her ekek aynı karaktere sahip değil kimisi kıskanılmayı çok sever kimisi hiç sevmez birisi bir taktik yapmıştır sevgilisi geri dönmüştür diğeri aynı tatktik yapmıştır ama o taktik ona başarlı olmamıştır o yüzden bir insanın karekteri gerçekten çok önemlidr aile yapısı görgüsü hepsi bunlara bağlıdır...

Güvenmekte çok önemlidir benim için .
Aman hayırlısı değilmis demek ki . . Devam etseydiniz de zaten sürekli kavgalar çıkardı güvenmemesi yüzünden . Bu sekilde düsünmelisin . Herseyde bir hayır vardır

doğru cmn şimdi kendimle kalıp mantıklı düşününce gerçekten biz çok farklıymışız diyorum ve farkı farkedebiliyorum.ruh ikizim değilmiş bi defa en önemlisi bunu anladım isteklerimiz farklı.gerçekten herşeyde bir hayır var bende böyle düşünüp kaderime razı oldum zaten başkada çarem yok:sm_confused:

biraz kapris iyi oluyor bence ama doğru zamanda yapınca. .son söze de bayıldım. .plastik adam olabilir evet kaydirigubbakcemile3

canım saydığın maddelerin hepsi var evelallah ama herif bırak plastiği poşet çıktı poşetkaydirigubbakcemile3 gittiği kişi o kadar vasat ki ne bakım ne seksilik ne güven ben hiçbirini göremedim o şahısta haa kesinlikle yanlış anlaşılmasın küçük görmek adına falan söylemiyorum asla ama bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor galiba onlarda bilmiyolar ne istediklerini kızı görünce şok oldum beni bunun içinmi bıraktı diye ama demekki şunu anlıyorum.illaki bakım sexilik falan filan bunlarla olmuyo iş.bi defa ben şöyle duydum erkekler seksi buldukları kadınlarla evlenmiyolarmış ne hikmetse bunuda bi erkekten duymuştum.şahsen ben seksi bulmadığım arzu etmediğim bi adamla diyil evlenmek yan yana bile gelmem işte erkeklerle aramızdaki fark ben tek bir kişi üzerinden değerlendirme yapıyorum gerçi genelleme yapmıyım bu şekilde olmayanlarıda vardır elbet ama benimki harbiden gerzekmiş şimdi düşünüyorumda ben hiçbişi kaybetmemişim o derdine yansın ve son zamanalrdaki tavırlarındanda pişmanlığını anlayabiliyorum buda bana keyif veriyo:teytey:

canım saydığın maddelerin hepsi var evelallah ama herif bırak plastiği poşet çıktı poşetkaydirigubbakcemile3 gittiği kişi o kadar vasat ki ne bakım ne seksilik ne güven ben hiçbirini göremedim o şahısta haa kesinlikle yanlış anlaşılmasın küçük görmek adına falan söylemiyorum asla ama bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor galiba onlarda bilmiyolar ne istediklerini kızı görünce şok oldum beni bunun içinmi bıraktı diye ama demekki şunu anlıyorum.illaki bakım sexilik falan filan bunlarla olmuyo iş.bi defa ben şöyle duydum erkekler seksi buldukları kadınlarla evlenmiyolarmış ne hikmetse bunuda bi erkekten duymuştum.şahsen ben seksi bulmadığım arzu etmediğim bi adamla diyil evlenmek yan yana bile gelmem işte erkeklerle aramızdaki fark ben tek bir kişi üzerinden değerlendirme yapıyorum gerçi genelleme yapmıyım bu şekilde olmayanlarıda vardır elbet ama benimki harbiden gerzekmiş şimdi düşünüyorumda ben hiçbişi kaybetmemişim o derdine yansın ve son zamanalrdaki tavırlarındanda pişmanlığını anlayabiliyorum buda bana keyif veriyo:teytey:

Tuhaf yaratıklar vesselaam sırnaşık şey

ne bağlıcam yaa......

o düşünsün beni kendisine nasıl bağlayacağını ....

böyle değer verme durumunu abartırsakkk onlar değil biz düşünürüz tabiiiiiguclubacismile

zaten nerde bakımsız bi kız varsa onun peşine giderler çünkü ucuz malın taliplisi çok olur bunu hep söylüyorum..:hulya: erkeklerde yanındaki kadını taşıyamamaktan çekiniyorlar.. bi eziklik oluyor ya aşağılık kompleksine giriyorlar. halbuki ben erkek olsam yanımdaki kadının beğenilmesini çekici olmasını isterim hoşuma gider hatta. . ama erkek değilimsempatiksalakcinni
eğer seksi bulduklarıyla evlenmiolarsa benim hiç şansım yok demek ki.. eski erk. arkadaşım bana açıkca söylemişti çok sexisin die:kedi: amaaaan hiç üstüne düşmicem kendimi aptal durumuna düşürmicem onu düşündüğümü gösterip de..alsanaalsanasmile

ne bağlıcam yaa......

o düşünsün beni kendisine nasıl bağlayacağını ....

böyle değer verme durumunu abartırsakkk onlar değil biz düşünürüz tabiiiiiguclubacismile

haklısınız çünkü bağlamaya çalışırken kendimiz öle bi bağlanıyoruz ki farkına varmıyoruz..:gitme:

bis eskıden çok kavga ederdık çok hesap sorduğum için dırek olarak fakat artık taktiği değiştirdim kur nas yaparmış gibi adama sevdıgımı soyluyorum aşkımda sağolsun daha ilgili oluyor.Sanırım ben artık çösdüm olayı nas cilve yapınca en hesap vermeyecek erkek bıle yola gelebiliyo.

zaten nerde bakımsız bi kız varsa onun peşine giderler çünkü ucuz malın taliplisi çok olur bunu hep söylüyorum..:hulya: erkeklerde yanındaki kadını taşıyamamaktan çekiniyorlar.. bi eziklik oluyor ya aşağılık kompleksine giriyorlar. halbuki ben erkek olsam yanımdaki kadının beğenilmesini çekici olmasını isterim hoşuma gider hatta. . ama erkek değilimsempatiksalakcinni
eğer seksi bulduklarıyla evlenmiolarsa benim hiç şansım yok demek ki.. eski erk. arkadaşım bana açıkca söylemişti çok sexisin die:kedi: amaaaan hiç üstüne düşmicem kendimi aptal durumuna düşürmicem onu düşündüğümü gösterip de..alsanaalsanasmile

vala cnm benimkide demişti işte çok sexisin bilmemne işte bide sürekli başkalarıda vardır senin peşinde falan demekki sexilik ve güzellik birer güvensizlik nedeni.güvenemedi bana her ne dense işte bende şu sıralar biraz daha vasat takılmaya çalışıyorum kıyafet seçimlerimi farklılaştırdım öle hergün saçlarımı fönlemiyorum falan kaydirigubbakcemile3 bakalım bunlar işe yarıcakmıkaydirigubbakcemile3

vala cnm benimkide demişti işte çok sexisin bilmemne işte bide sürekli başkalarıda vardır senin peşinde falan demekki sexilik ve güzellik birer güvensizlik nedeni.güvenemedi bana her ne dense işte bende şu sıralar biraz daha vasat takılmaya çalışıyorum kıyafet seçimlerimi farklılaştırdım öle hergün saçlarımı fönlemiyorum falan kaydirigubbakcemile3 bakalım bunlar işe yarıcakmıkaydirigubbakcemile3

kesinlikle güvensizlik nedeni.. ben seni tercih etmişim seninleyim daha ne istiyorsun sahip çık işte dimi ne kuruntu yapıosun.. ama akıl olsa düşünürlerdi bunları olmadığına göre:hulya:
onlar kaybetti kızlar boşverin laelaelaelaelae

hoş olmayan bir tabir, hem herkesin kendi seçimidir sen hiç çirkin şansı diye birşey duymamış olsan gerek? durum hiçte dediğin gibi değil maalesef gözlemin ve yılların kattığı tecrübeyle sana şunu söyleyebilirim ki erkekler bakımsız yada çirkin kadınlara hiçbir şekilde çoğu güzel kadına yaklaştıkları gibi cinsel amaçla yaklaşmıyorlar, genelde bir dostlukla başlıyor herşey ve uzun süreli bir ilişkinin ihtiyaç duyacağı temeller zaten o esnada atılıyor, ayrıca ne kadar doğrudur bilinmez ama erkeler o tip kadınları daha içten daha samimi buluyorlarmış. Hem birşeyi hiç unutmam bir arkadaşım "büyük konuşmak istemem ama güzel bir kadınla asla evlenmek istemem" gibi bir laf etmişti, nedenini soruncada çok güzel olan kişiye rağbette çok oluyor ve çok ilişki geçirmiş oluyor ve ne istediğini bilmeyen kıymet bilmez oluyor gibi birşey söylemişti. Böyle düşünen erkeklerde olabilir hala.

İlginçtirki ideale yakın bazen ideal bir çok erkek dışarıdan bakılınca insanı şaşaırtacak derecede bakımsız yada çirkin kişiyle beraber oluyor bir yuva kuruyor buna dünyaca ünlüler bile dahil, ve insan bu kişide ne buluyor sorusunu soruyor kendine benim neyim eksik hatta fazlam var diye düşünceler geçiyor insanın içinden, güzellikti kariyerdi birşeye yaramıyor, benzer şekilde çok güzel kadınlar çok garip erkeklerle beraber oluyor iki durumada akıl sır erdiremiyorum :) hiç iyi bir kadınla iyibir erkek hayatlarını birleştiremeyeceklermi?

konuya gelince bence bir erkeği bağlamak erkeğin ilişkinize bakış açısıyla alakalı bir durum. Şuan tahmin ediyorum ki çoğunuzun hayatına geçmişte girmiş kişiler ilişkinize gönül eğlencesi olarak baktı ki hala o kişilerle değilsiniz. Bence bir erkek kendi verdiğini ve vaadettiklerini davranışlar duygular vs karşısındakinde buluyorsa bağlanır, yani sevgisinin karşılığını alıyorsa, güveninin karşılığını alıyorsa, anlayışının karşılığını alıyorsa, hoş görüsünün karşılığını alıyorsa siz onun için o sizin için uygun kişiyse sorunsuz bağlanır ve mutlu bir evliliğe gider bu.

Ama gelip görülünce ne yazık ki ülkemizde bir çok kadın ve genç kız normal bir insanda olması gereken özelliklerin çoğundan yoksun ondan birçok kişinin karşısındaki kişiyi bağlaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Belirli taktikler uygulanırsada kaçırırsınız :) ancak bir yere kadar. İşallah karşınıza doğru kişiler çıkar ve sizde o kişiler için doğru kişiler olursunuz ve bu gibi başlıklar daha az açılır olur herkeste mutlu olur işallah.

Back
X