Erkekleri çözdünüz mü?

sonsuzluk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
82
0
36
İstanbul
Kızlar bir söz vardır "kızlar zamanla unutur ama erkekler zamanla özler" diye. Yani biz kızlar ayrılıkların en başında özler,acı çeker, arar ve tekrar barışma yolları ararız. İlk 10 gün dayanılmaz olur bizlerde.
Ya erkekler?? Yaşadıklarınıza,tecrübelerinize bakarak sizce erkekler ayrılıklar sonrası ne kadar zaman da (seviyorsa) özleyip, dönüş yolları ararlar ???????????????

canım öyle derler erkeklerin aklı sonra gelir die,
benim bi erkek arkadaşım vardı o 1.5sene sonra dönmüştü ,bunun jeton da pek köşeiymiş anca düşmüş kaydirigubbakcemile3
biz kadınlar önce acımızı yaşıyoruz kurtuluyoruz,sonrada onlarınki başlıyor bilmiyorumkismile

Ben bu sözü hiç duymamıştım boshayallersmile.
Kimseyi geri dönecek diye beklemek lazım.
Zaten birşey bitmişse sevgi-saygı-aşk o zaman geri dönsede boş. Geri dönmesede boş.

Ben bu sözü hiç duymamıştım boshayallersmile.
Kimseyi geri dönecek diye beklememek lazım.
Zaten birşey bitmişse sevgi-saygı-aşk o zaman geri dönsede boş. Geri dönmesede boş.

Geri döndüğünde herşey aynı kalmaz ben asla geri dönüşü affetmem. Bırakıp gideni hatasını anlamayanı affetmem.

İşte buna gülünür teee 12 yılda aklı dank etmiş.. :teytey:
Doğru söze ne hacet :)
Kesinlikle katılıyorum kızlar unuttuktan sonra erkekler özlemeye başlıyo ama ne fayda zaten unuttuktan sonra sana dönenin ne anlamı var ki? Bişey hissetmioken barışmak saçmalık olur :kahve:
İkinci anlayamadığım nokta da şudur ki kızlar genelde kavga çıkarmayan yerinde nasıl davranması gerektiğini bilen değer kıymet veren tiplerden hoşlanırken erkekler kavga çıkaran kendini süründüren uğraştıran kadınların peşinden gitmiştir ki bu da garip bi noktadır..
Musti ne güzel demiş Gönlünü gün edeniz sevmez sevda ister hep onu üzeni her ona kucak açan olmaz fayda bekler hep onu sileni diye.. kaydirigubbakcemile5

benimki haftasina ozluyo sadece bi kez uzun suren bi ayriligimiz olmustu ama sonra tekrar baristik ne zaman kavga etsek 1 hafta gecmeden ozluyoruz birbirimizi karsilikli yani:D

benim bi erkek arkadaşım vardı o 1.5sene sonra dönmüştü ,bunun jeton da pek köşeiymiş anca düşmüş kaydirigubbakcemile3
biz kadınlar önce acımızı yaşıyoruz kurtuluyoruz,sonrada onlarınki başlıyor bilmiyorumkismile
[/QUOTE]

aynen benim sevgilimde 1,5 yıl sonra qeLdi.. :) neymıs ozlemıste yuzu yokmus karsıma cıkmaya bu kadar zaman beklemıs :) Ama sımdı mutluyuz herseye ragmen :):nazar::asigim:

aynen benim sevgilimde 1,5 yıl sonra qeLdi.. :) neymıs ozlemıste yuzu yokmus karsıma cıkmaya bu kadar zaman beklemıs :) Ama sımdı mutluyuz herseye ragmen :):nazar::asigim:[/QUOTE]

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sevindim senin adına
ben kabul etmedim zaten yoluma bakmıştım çoktan ,yani dönüyorlar dönmesine de giden gitmiş oluyor malesef bilmiyorumkismile

Kızlar bir söz vardır "kızlar zamanla unutur ama erkekler zamanla özler" diye. Yani biz kızlar ayrılıkların en başında özler,acı çeker, arar ve tekrar barışma yolları ararız. İlk 10 gün dayanılmaz olur bizlerde.
Ya erkekler?? Yaşadıklarınıza,tecrübelerinize bakarak sizce erkekler ayrılıklar sonrası ne kadar zaman da (seviyorsa) özleyip, dönüş yolları ararlar ???????????????

Erkekleri ya da kadınları genel anlamda çözmeye, genelleme yapmaya kalkanın kendisi düğümlenir... :delphin:

Peki giden adam döner mi?

İlişkiler, o beraberlikleri ayrılık noktasına getiren olaylar zinciri farklı farklıdır. Bir erkek için "Deli misin, elbette dönecek!" denilirken bir diğeri için bu sorunun cevabı "Asla dönmeyecek!" olur... Lakin bitmiş ilişkisinden nefret eden adam da " dönebilir". Bunun adı "yoklama"dır. "Bensiz ayakta kalabiliyor mu? kontrol edeyim"dir. Bir başkasıysa "Ben o olmadan nasıl yaşarım! Allahım ne olur beni affetsin!" diye dualar ede ede, yalvara yalvara döner... şakkıdı

Kadının da üç günde pişman olup döneni var erkeğin de... Cinsiyet ayrımı yok bu işte... İlişkinin özelliği, güzelliği, paylaşım ve karakter meselesi... sengözlerimebaksanab

evet er ya da geç dönüyorlar. dün 12 yıl önceki sevgilim aradı :)))))))))))))))))))))

12 yıl mıııııııı?delikafaduldenciddi misin??peki nası ne dedi de döndü çok merak ettim?hani genelde saçma sapan bişey bahane edip ararlar yaa 12yıl sonra aklına ne gelmiş onu merak ettim?çok özel diilse tabi

bu doğru gerçekten biz sıcağı sıcağına ağlarız sızlarız dövünürüz sora geçer gider erkeklerin aklı bi kaç ay sora başına gelir daha yeni anlarlar,tabi biz o zaman bi çok aşmış oluruza.s

valla cinsiyete göre değilde kişiye göre değişir bu durum.bazı kızlarda çok vurdumduymaz oluyor.eğer oratada gerçekten büyük bir sevgi varsa iki taraf içinde zordur unutmak.
gerçi şöylede bir durum var ki bi erkekle 50 yılda birlikte olsanız öyle bir şey yapar ki onu hiç tanımadığınızı düşünürsünüz :) sanırım ...... :)

bide erkekler ağlamaz üzülmez gibi fasa fiso laflar var ya sanırım bu gibi şeyler onları psikolojik olarak etkilioyor ve özleseler bile unutamasalar bile bu gaflete kapılıp duygularını hemen açıklayamıyorlar sanırım.....

bide erkekler ağlamaz üzülmez gibi fasa fiso laflar var ya sanırım bu gibi şeyler onları psikolojik olarak etkilioyor ve özleseler bile unutamasalar bile bu gaflete kapılıp duygularını hemen açıklayamıyorlar sanırım.....
evet kimi de guruna yediremiyo,hemen açıklayamıo ama biz öle miyiz?anında başlarız çok özldm, ben onsuz yapamam, bilmem ne onlarda iyice kendilerini geri çeker:kızgın:

evet kimi de guruna yediremiyo,hemen açıklayamıo ama biz öle miyiz?anında başlarız çok özldm, ben onsuz yapamam, bilmem ne onlarda iyice kendilerini geri çeker:kızgın:

kaçan kovalanır durumu işte :) amaaaaaaaaan ne kadar uzakta kalmaya çalışsalar daaa tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :)

kaçan kovalanır durumu işte :) amaaaaaaaaan ne kadar uzakta kalmaya çalışsalar daaa tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :)

eğer bi insan senin kaderinde varsa onunla bişeyler yaşaycaksan mutlu yollar bi yerde kesişir,su akar yolunu bulur..ama yoksa bitmişse artık ne kadar çabalasanda boşşş,gururunu aaklar altına aldığında kalırsın benceee

Back
X