erkekleri ihanetten ne korur?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
erkekleri ihanetten ne korur?
her erkek aldatırmı
aldatmayan erkek var mıdır:44::44::44::44:

Son düzenleme:
Etik duygusunun varlığı..

Ahlaklı bir adam ihanet etmez. Sevgisi bittiyse, yahut da gönlünü başka birine kaptırdıysa, insan gibi durumu izah eder ve kadınından ayrılır..

Elbette ki aklı başında, vicdan ve ahlak sahibi bir adam da asla aldatmaz..

tabiki aldatmayan erkek var ..
her ne kadar insanlar tüm erkekler aldatır genellemesine inansa da ,ALLAH korkusu olan adam ve eşini seven adam asla böyle birşey yapmaz..
bu tamamen ahlaki bir konu

bence her erkek aldatmaz, aşık olduğu sürece aldatmaz diye düşünüyorum aşkı bitipte başka arayışlara girersede bunu dürüstçe söylemesi ondan sonra nereye gitmek istiyosa oraya gitmesi caizdir :)

bence her erkek aldatmaz, aşık olduğu sürece aldatmaz diye düşünüyorum aşkı bitipte başka arayışlara girersede bunu dürüstçe söylemesi ondan sonra nereye gitmek istiyosa oraya gitmesi caizdir :)

aşk dediğin şey kısa sürer yerini sevgiye bırakır o zaman herkes aldatılmaya mahküm öylemi:44:

ne bakımlı olmak ne iyi davranmak hiçbiri bunun cvpı değil.bir erkeğin Allahtan korkusu yoksa her halukarda aldatıyor Allahtan korkusu olanda göz zinasından bile sakınıyor

tabiki aldatmayan erkek var ..
Her ne kadar insanlar tüm erkekler aldatır genellemesine inansa da ,allah korkusu olan adam ve eşini seven adam asla böyle birşey yapmaz..
Bu tamamen ahlaki bir konu

içinde allah korkusu olan insan hiç bir şekilde aldatmaz...

ne bakımlı olmak ne iyi davranmak hiçbiri bunun cvpı değil.bir erkeğin allahtan korkusu yoksa her halukarda aldatıyor allahtan korkusu olanda göz zinasından bile sakınıyor
çoğunluk allah korkusu demiş. Peki aldanlar allahtan kormuyolarmı. Etrafınıza şöyle bi bakın. Dindar görünen insanlar bile yapabilyo bunu. Ben ne dikizci din görevlileri tanıdım. Hoş aldatmak farklı bişey ama sanırım tek başına allah korksus yetmiyo. Ahlak , saygı, sevgi , yetiştirlme tarzı.
Peki ya kadın neden aldatır. ???????????????

müftü gibi fetva vermişsin arkadaş

canım gerçek Allah korkusunu bilen bu duyguyu içinde taşıyan insan değil bakmak kafasını yerden bile kaldırdırmaz...

Ne Allah korkusu nede baska birsey. Her erkekte aldatma potansiyeli vardir.
Bazi erkekler kendi gider aldatir ama artik cogu erkegin ayagina geliyor firsatlar (kadinlar!).
Erkeklerin iradeleri güclü olmadigi icin ve tabi söz konusu baska bir kadin veya cinsellik olunca hic hayir diyemiyorlar, demekte istemiyorlar zaten.
Erkekleri hic birsey ihanetten korumaz kendi iradeleri disinda.

bence etik duygusu olan erkek oranı yüzde on falandır.yüzde 90 aldatıyordur...
yani naaaapsan boş

Dindar görünüp her haltı işleyen bir insanda zaten ALLAH korkusu olmazki cadu,yani bu direk ALLAH korkusu ile alakalı ..ALLAH korkusu demek ,gerçekten iman sahibi olan insan demektir ,gerçek iman da imamlıkla ,namaz kılmayla vs ile olmuyor ..İbadetlerin huşu ile yapılması denen bir şey var ..İbadetini inancını huşu içinde yapan insanda olur zaten ALLAH korkusu ,diğerleri müslüman gibi görünüp münafık olanlar..Gerçek iman sahibi ,ALLAH korkusu olan insan önünde çıplak yatsan yapmaz ,bizim inancımız sağlam olmadığı için bu gibi hatalara düşüyoruz zaten yoksa inancımız sağlam olsa hiç bunlar yaşanmaz emin ol buna

kesinlikle haklısın:13:

katılmıyorum sana canım. insan ibadetini huşu ile yapabilir ama bu konuda kendine hakim olamayabilir. pişman olur o ayrı. yaptığının yanlış olduğunu bilir o ayrı. kaç erkeğin önüne çıplak kadın uzanmışta erkek reddetmiş. bırakın erkeği kadının ayağına fırsat gelmişte kadın reddetmiş. bence yukardaki arkadaşın dedği gibi irade meselesi.

olan hic bir insan ihanet edemez diye düsüyorum. Bence bir insanda en basta dikkat etmemiz gereken nokta budur.
Allah yinede kimsenin basina böyle birsey vermesin.

"gözümü haramdan nasıl sakınırım" diye bir kitap var.. erkekler üzerinde epey etkili.. hem arkadaşlarımdan hem de sevgilimden gördüm bunu. erkekler hormonlarından ötürü kadınlara bakmadan duramıyorlar, ama bu kitabı okuyanların Allah korkusu varsa gerçekten etkili oluyor

sevgilin için sende haramsın. nikah yok arada:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…