ahanda ben
benimki akrep bende yay
yükselenim neyseki yengeç yok başka türlü kurtarmazdı bu ilişkiyi
yay kadınları için bi tavsiye okumuştum akrep erkeklerini görürseniz kaçın diye
aa memnun oldum yaycığım:)) benim yay-terazi her ne kadar burçlara inanmasam da.kesin terazide sorun:))
14 şubata kadar taktıklerınız işe yarar inşallah kızlar şöööyle guzel bır surprız fena olmaz
Tabııı yaaaaa.. Konunuza bittim bende yanınızdayım demın bı olay yasadım kafam attı deger vermiceksin versende caktırmıcaksın ne avcunun ıcınde olcaksın nede dısında seni kaybetme korkusu olcak içinde.. olmassa zaten o erkekten hayır gelmez
evet eveeeet benimki keşke kapıma gelip eşşeklik yaptım dese. Evrene enerji göndersem gerçekleşir mi acaba o tarihe kadar ohhhmmmmm
o dediğin çıkarken kolay şekerim, ilerleyen dönemlerde öyle olmuyo. hepimiz aynı kadere mahkumuz sanırım, hepimiz seviyoruz, değer veriyoruz, hayatımızdaki ilk (?) fedakarlıkları yapıyoruz, ilişkimiz için çabalıyoruz. ama elimize kocaman bir sıfır veriyorlar. ben erkek mevzuunu kapattım arkadaş, böyle iyiyim kafam rahat :)
hoşgeldin tatlım :) buraya gelen pek hoş gelmez ama
kesinlkle katııyorum
ilerleyen dönemlerde cepte keklik oluyor durum
evlendikten sonrasını düşünemiyorum
kızlar aslında bi çocuk var, bana çok değer veriyor, adam gibi adam. bana tam aşık değil, ben de ona karşı bir şey hissetmiyorum. ama sanırım bu çocukla ilerde mantık evliliği yapabilirim çünkü aşk denen şey geçio ama insanın karakteri daim kalıyo, ve bu çocuk da çok düzgün, hem bana değer de veriyor.
fikir nasıl, çalışmalara başlasam mı
bu arada ne çocuğu ya, 21 yaşında, adam o adam
kızlar aslında bi çocuk var, bana çok değer veriyor, adam gibi adam. bana tam aşık değil, ben de ona karşı bir şey hissetmiyorum. ama sanırım bu çocukla ilerde mantık evliliği yapabilirim çünkü aşk denen şey geçio ama insanın karakteri daim kalıyo, ve bu çocuk da çok düzgün, hem bana değer de veriyor.
fikir nasıl, çalışmalara başlasam mı
bu arada ne çocuğu ya, 21 yaşında, adam o adam
bencede canım aşk geçiyor ama karakterler kalıyor bencede sen tavlama operasyonlarına başla. ama ilgini çekerim 21 yşnda biri onuda göz önünde bulundur:):):)
mantık evliliği demek için daha erken kuzum ya, dur bakalım, eğer düzgün bir insansa ne sen üzül ne de o üzülsün, ama ilerde pişman olma, çünkü şöyle bir söz var, bardak bir kere kırıldı diye su içmekten vazgeçecek değiliz diye. Elbet karşına biri çıkacaktır, doğru yer ve zamanda. Aman ben pek anlamıyorum aslında bu işlerden ben senin yerinde olsaydım gene doğrucu davut olaraktan çocuga buraya yazdıklarını aynen söylerdim mantık evliliği falan derdim. Muebbet26cım ksmetten ötesi yok yaşın daha küçük evlenme muhabbetleri için falan bence. oooo bz evde kaldık o halde:))
evet yaa bendede ayni problem..biz 3 sene önce bi flört edecektik olmadi beni birakti..sonra bi dügünde karsi karsiya geldik pisman oldu özür diledi ayaklarima kapandi..1 sene flört ettik benim her dedigim olurdu..1 senedir nisanliyiz cok degismis..eskiden ben böyle tel kapatipta iceri gittigimde cok kirilirdi hatta ben haksizda olsam agliyarak özür dilerdi.. hani o zamanlar korku var ortada söz felan yok ya.. hep msj hep msj..1 senedir nisanliyim valla böle kirzlere giriyorum..
niye hic msj etmiosun dersem..ee msjla idare edioduk basta sonra tel artik birbirimizi gördükce telde sinir bozmaya baslio diyo..eskiden sürekli 24 saat onunla konusmami isterdi simdi bey efendi günde 1 saat konusuyor geceleri onun disindada aradigimda ya acmaz yada 5 sn konusup kapatir..
evlenincede böle yapacaksin dedigimdede kiziyor ay biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?