- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
zaten bu "ben elimden geleni yaptım" duygusu ayrılık acısının en kuvvetli ilacı.. çok ferahlıyo insan vicdanı rahat olunca..ben hep derim iilişki esnasında en çok üzülen değer veren taraf ilgi göremeyen taraftır, ama aynı zamanda da bu kişi ilişki temelli bittikten sonra da bi süre tabiiki çok üzülen ama kısa zaman sonra da vicdanının rahatlığının verdiği huzurla en hızlı toparlanan taraftır. diyorum ya evrende denge var.. ilahi adalet var, iyiki var .
ahhh canım ya ahhh ahhhh
vallahi nasıl soğudumm erkeklerdenn nasıl :26:
artık hazmedemiyorummm hiçbirşeyii.
hayatımızın her evresinde yanımızda veya illaki karşımızda olsalar bile
hayat onlardan ibaret değil bakalım keyfimize
onlar bizim kafa yordugumuz kadar düşünmüyo cnm şimdi ayrılık tribine bile girmez
eğer içiyorsa cesareti alır gelir kapına içkiden sonrada kuzu gibi olur
artık öğrendim ya
hayat bana güzel onlara feda edemicek kdar hemde
aç bi film izle onu dşünmeden tabiçekirdek ye arkadaşlarını çağır
çık dışarı temiz hava al uğraşlar bul slov dinleme çok kolay atlatırsınn
ben böyle atlattım arkamada bakamam bu saatten sonra
" eski sevgiliyle kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak"
bunlar ya hasta ruhlu ailesinde yada önceki sevgililerinde böyle sorunlrla karşılaşmışlar ya kardeşim benim öncem seni ne ilgilendirir!
ben sana soruyo muyum kaç kişiyle y...t..n diyeçok sinirlendim ya ee doğru tabi karşındaki kendini nasıl görüyosa karşısındakini de öyle görürmüş
buna saygı bile gösterme benim geçmişim seni ilgilendirmez sen bu soruyu sorarak kaybettin şükür kendime saygım var devam ederek kendime saygısızlık
edemicem yolun açık olsun umarım emin olduğun bi kız çıkar karşına ama sen benim gibi onada yaparsın sonu yine böyle olur de.. ver yolu:84:
çok güzel taktiklerrr !!
Aynen kuzum etrafı öylelerle kaplı belliki önüne geleni öyle görebildigine göre öyle birinden birseyde beklenemez zaten allah öylelerinden korusun hepimizi..
uygulada ne kadar güçlü olduğunu göster cnmm
amin canım ama oluyo işte buda hep aitmişlik duygusundan kaynaklanıyo
kesinlikle canım başka neler yaptın sen bilirsin bana yardımcı olur musun ttlım :26::26:
kesinlikle canım başka neler yaptın sen bilirsin bana yardımcı olur musun ttlım :26::26:
cnm zaten bi ilşki tek başına yürümez bunları yapman sana yük gibi gelicek sonrasında en iyisini yapmışsın aslında
bırak zaten eğer seviyorsa yalnız bırakmaz kız başına tek dayanağı bendim der tekrar şans ister bi şekilde sana ulaşır
ama baktın ondanda ışık yok acı AMA gerçeklerle karşılaşırsın hatta şükredersin olsun varsın o olmasın ama sen varsın sen değerlisin
beklentilerini karşılayamacak adamla sürdüremezsin zaten.. ne kadar ilkide olsan :/
cnmm msj kutun dolmuştu o yüzden buraya yazdım..
canım çok teşekkür ederm.. mesaj kutumu da sildimm
artıkk alışmaya çalışıcam bu durumaa :26::26:
Geçmiş olsun galenia hayırdır? önemli birşey yoktur inş
evlenmek istiyormuş ama sms falan sevmiyormus sürekli konusacak ne konu bulabilirmişiz ki çok konusursak sıkılırmış...Siz yine günde 3 kere konsuuyorsunuz bence bu konusmalar 2 güne düşmeden kendine getirin :)
allahımm yaa hepsimi aynı olur hep ezberlenmiş cümlelerdir evlenmek istiyorum ama zamanı var tanıyalım birbirimziz ben sana güveniyorum vs. tatalım ben 3,5 senedir bu cünleleri dinliyorum vee biz kadınlarda bu aptallık varken daha kaç 3,5 sene dinleriz allah bilirrr sal gtsin inan seninse zaten gelir gelmiyosa zaten hiç bi zaman senn olmamaştırr artık felsefemm bu olucak tabi becerebilirsemm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?