Teşekkür ederim
İçimden geçeni yazdım sadece. Kalbimden dökülenler diyebilirim.
Sevdik işte bir kere atladık ateşe yanıyoruz.
Yananı görür Allah dedik
Her yaşın güzelliği ayrı da yaşım ilerleyip de hala uzaktan uzağa sevmekten sevilmekten çekiniyorum.
Vücut buruş buruş, yüreklerdeki kor olmuş saman alevi bir söner bir yanar...
O halde olmaktan çekiniyorum. Allah'ım büyük dertler vermesin de.
Polis kendisi tatlım doğu şarkta. Hem de bir ücra ilçede...
4 ayı geçirdik sayılır 6 ay daha var. Ondan sonra vuslat inşallah tabii kısmen :18:
Daha sonra başka sorunlar var onlarla boğuşacağız daha. :26:
...
aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama herşeyi kesin olarak halletmeye çalışın en ufak bir soru işareti kalırsa biz kendimizi yıpraatırız eğer hatalarını affediyorsak bida konusunun açılmamasını istiyorlar kızlar erkekler kadar rahatı yok hiçbirşeyi takmayın bırakın mesafeleride buluşmalarıda onlar düşünsün
Erkek arkadaşımı bazen 2 bazen 3 ayda bir görüyorum mesafelerden dolayı...
Hatta bu sefer şartlardan dolayı toplamda 10 ay sonra göreceğim kısmetse...
Alışmasına alıştım. Canım kimi zaman çok yansa da alıştım.
Hiç bir zaman ne benim onu, ne onun beni tepesine çıkaracak vakti olmadı, olamadı.
Nazımız birbirimize telefonda geçti, kimi zaman kısıtlı 1 saatlik telefon görüşmelerinde.
Hep çok görüşebilen her canları çektiğinde arabaya atlayıp sevgilisinin yanına gidenlere özendim...
Ben yapamadım çünkü... Hiç yapamadım.
Yaşım oldu 25,5 26 olmaya ramak kaldı ama bunun içimdeki ezikliği hiç geçmedi.
Geçmeyecek de...
Benim gibi olanların tek çaresi evlenmek aslında, o zaman da hiçbir şey sevgililikteki heyecanı vermeyecek, o kaçamaklar fazlası nazlar niyazlar olmayacak.
Bunları neden anlatıyorum: Birbirinizin kıymetini bilin. Birbirinize savaş açmadan, taktik yapmadan sarılın sevdiklerinize.
Tabii ki onlarsız da hayat var ama onlarla da hayat var.
Mutluluklar dilerim hepinize
Aynı durumu ben yaşıyorum işte,uzakta sevgilim göremiyorum bazen dayanılmaz oluyo
Uzaklık mesafeler beni hırçınlaştırıyor ilişkimize zarar veriyor.
Önümüzde evlenmek için çok zaman var.Napıcaz bilmiyorum.İlişkinin başlarında o dayanamıyodu uzak olmaya şimdi o alıştı ben dayanamıyorum çok çok zor.Yaşayan bilir gerçekten
bunun çözümü nedir acaba??
Hiç bilmiyorum ya.Ama sabır gerekli hemde çok fazla
Ne düşünceğimi bile bilmiyorum bu konuda,bazen ne desen boş olur ya öyle bir durum.
Böyle olacağını bilseydim hiç başlamazdım diyorum,bi taraftan da iyiki o var diyorum hayatımda
Karman çorman işte :44:
benim için mi yazmıştın?? teşekkür ederim
Aynı durumu ben yaşıyorum işte,uzakta sevgilim göremiyorum bazen dayanılmaz oluyo
Uzaklık mesafeler beni hırçınlaştırıyor ilişkimize zarar veriyor.
Önümüzde evlenmek için çok zaman var.Napıcaz bilmiyorum.İlişkinin başlarında o dayanamıyodu uzak olmaya şimdi o alıştı ben dayanamıyorum çok çok zor.
Yaşayan bilir gerçekten
evet senin içindi ama yanlış mı anladım sorunu yoksa tek uzaklıkmıydı sorununuz:44:
sıradan monoton bir ilişkinizde yokmuş anlattığına göre.bana kalırsa biz neyiz diye sormalısın ona kesin bir cvp iste çünkü gelince aramadı ama arada msjlaşıyoruz diyorsun sonuçta ayrıldıysanız komple iletişimizi kesersiniz bu durum anladığım kadarıyla onun işinede geliyor ne senle ne sensiz durumu onunki
canım bırak sabunu cacık olmaz bu erkeklerdencanım beniiim:2: o kadar üzüldüm ki şu duruma.. buara bu erkeklere noluyor yahu benim çok yakın bir arkadaşımın da nişanlısı saçma sebeplerle hakaretler etmiş kıza, bunların hepsini bi odaya doldurup sabun yapmalı ya, çok sinir oluyorum. kız da o kadar iyi niyetle alttan almaya çalışıyorki, aynı senin durumun yani. Erkeklerin okumuşu da cahili de aynı şiddeti, hakareti kendilerine hak görüyorlar. Bedazz şimdi nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama aranızda daha birşey yokken bu adamın bu davranışları, saldırgan halleri bana hiç ama hiç güven vermiyor geleceğe dair, adam yüzünü daha şimdiden göstermiş ki o kadar güzel güzel konuşmuşsun adamla tatlı tatlı, valla değmez bence kendini yorduguna, eski ilişkisi eskidir bitmiş gitmiştir ya bir ömür bu kahır çekilir mi, eski sevgilimden dolayı böyle tavırlıyım mavalları seni kolay lokma olarak görmesinden bence, eğer çok seviyorsan çok zor olucak biliyorum ama bu adamdan hayır gelmez bence, işgilli g.t dingilder diye bi anaaane sözü var aynı bu duruma uygun bence. ortada bişey var, bu adam da böyle kapatmaya çalışıyor yok kardeş, ben seni gerçek hayatta tanısaydım eger böyle bir ilişkinin devamına izin vermezdim, hiç adil değil. yorumum agır oldu belki ama çok sinirlendim ya dün 1 bugün bedazz 2 yok valla bu erkekleri toptan katletmek lazım.
cecen seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri düşünüyoruz özel mesaj gönderemedim çünkü mesajım daha 100 olmamış, fikrini almak istemiştim sadece, benim durumdan haberin vardır heralde.
eğer onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsan beklemeye değer diye düşünüyorum bir msjı araması bile insanı kimi zaman mutlu edebiliyor
meraba hanımlar benim de var bu konuyla ilgili problemim benim de 4 yıllık bi ilişkim var ama farklı şehirlerdeyiz haliyle çok sık görüşemiyoruz 2 hafta öncesine kadar her şey iyiydi bir birimize muhakkak nerde olduğumuzu ne yaptığımızı söylerdik ama bi tartışma yaşadık ne ben adım attım ne o adım attı derken 2 haftadır böyle limoniyiz şimdi bi arıyorum orda bi arıyorum burda ama beni en çok rahatsız eden durum ise bunun çok yakın bi abi dediği iş arkadaşı var onun bide nişanlısı var sürekli aradığımda onların yanında olması ya ne işin senin onların yanında haksızmıyım ama e kızıncada sende tanıyon onları ne var bunda demeye başlıyor neymiş çok sıkıyomuşum ben de yapayım o zaman deyince de sen kızsın ben erkeğim oluyo ama normalde işten gelir hiç dışarı çıkmazdı ama son zamanlarda içeri girmez oldu yaa takmayım diyorum o da takmıyo her gün görüşen biz 2 günde bi görüşür olduk napıyım kızlar bitirmemin zamanı mı gelmiş sizce
cecem ya bana ben mutlu değilim artık sayende her şeye konuşur söylenir oldun sıkıyosun boğuyosun beni dedi ya ilk kez hemde çok koydu bana
Biliyorum canım şimdi en son yazdığın mesajıda okudum.Benim aklımı tek karışıran Türkiye de bulunduğu sırada ''Aramak içimden gelmedi'' demesi. Bir erkek niye bunu der niye sevdiği insanı aramak içinden gelmez burda tıkanıyorum işte.
Soğumuş veya çok alışmış sana güveni tam.Senin onu bırakamayacağını biliyor.
Fakat sana bunları yaşatmayada hakkı yok diye düşünüyorum.
Neden onun arada bir gelen mesajlarına muhtaç olasın ki seven insan bunlarla yetinebilir mi?
Herkes dolu dizgin aşkını yaşarken sen niye bu sorularla boğuşmak zorundasın.
Sana bunları yaşatması bile bir eksidir benim gözümde ve sana yeterince değer vermediği anlamını çıkıyorum bunlardan:26:
54:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?