Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Allah kavuştursun yaa uzak ilişkileri olanlara hep bunu söylüyorum çünkü benim de başımdan geçti umarım herşeye değer bu beklemeleriniz. ben tam 3.5 yıl bekledim ama olmadı, hiç üzülmüyorum şimdi yaşanacağı varmış ama yaşım geçti biraz ona kırgınım. şimdi bu yaştan sonra en başından yeni bişeyler, bi de utangaç biriyim normalde ama uzun ilişkiden çıkmış olmanın verdiği şaşkınlıkla alışkanlıkları mı devam ettirdim bilemiyorum. ammaaan neyse, şekerim bak burda anlatıyoruzrahatlıyorz kendini sıkıntılı hissettiğin zaman yaz. İnş ileride olacağını düşündüğünüz sorunlarınız da çabucak hallolur gider, hayat hiçbişeyi sıkıntı yapmaya değmez, olmuyorsa olmaz napalım. Elimizden geleni yaptıysak vicdanımız rahatsa, gerisi önemli değil.

Son düzenleme:

benim için mi yazmıştın?? teşekkür ederim

Aynı durumu ben yaşıyorum işte,uzakta sevgilim göremiyorum bazen dayanılmaz oluyo
Uzaklık mesafeler beni hırçınlaştırıyor ilişkimize zarar veriyor.
Önümüzde evlenmek için çok zaman var.Napıcaz bilmiyorum.İlişkinin başlarında o dayanamıyodu uzak olmaya şimdi o alıştı ben dayanamıyorum çok çok zor.
Yaşayan bilir gerçekten

bunun çözümü nedir acaba??

bunun çözümü nedir acaba??

Hiç bilmiyorum ya.Ama sabır gerekli hemde çok fazla
Ne düşünceğimi bile bilmiyorum bu konuda,bazen ne desen boş olur ya öyle bir durum.
Böyle olacağını bilseydim hiç başlamazdım diyorum,bi taraftan da iyiki o var diyorum hayatımda
Karman çorman işte :44:

cecen seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz aynı şeyleri düşünüyoruz özel mesaj gönderemedim çünkü mesajım daha 100 olmamış, fikrini almak istemiştim sadece, benim durumdan haberin vardır heralde.

eğer onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsan beklemeye değer diye düşünüyorum bir msjı araması bile insanı kimi zaman mutlu edebiliyor

meraba hanımlar benim de var bu konuyla ilgili problemim benim de 4 yıllık bi ilişkim var ama farklı şehirlerdeyiz haliyle çok sık görüşemiyoruz 2 hafta öncesine kadar her şey iyiydi bir birimize muhakkak nerde olduğumuzu ne yaptığımızı söylerdik ama bi tartışma yaşadık ne ben adım attım ne o adım attı derken 2 haftadır böyle limoniyiz şimdi bi arıyorum orda bi arıyorum burda ama beni en çok rahatsız eden durum ise bunun çok yakın bi abi dediği iş arkadaşı var onun bide nişanlısı var sürekli aradığımda onların yanında olması ya ne işin senin onların yanında haksızmıyım ama e kızıncada sende tanıyon onları ne var bunda demeye başlıyor neymiş çok sıkıyomuşum ben de yapayım o zaman deyince de sen kızsın ben erkeğim oluyo ama normalde işten gelir hiç dışarı çıkmazdı ama son zamanlarda içeri girmez oldu yaa takmayım diyorum o da takmıyo her gün görüşen biz 2 günde bi görüşür olduk napıyım kızlar bitirmemin zamanı mı gelmiş sizce

evet senin içindi ama yanlış mı anladım sorunu yoksa tek uzaklıkmıydı sorununuz:44:

yok berracım doğru anlamışsın sorun bunun gibi aslında, ben eski sevgilimle 4.5 sene beraberlik yaşadım bunun 3.5 yılı okul ve askerlik dönemleri birbirimizi bekleyerek geçt, telefonda, internette sık görüşürdük, 2 ayda bir falan da yüzyüze görüşürdük hemen hemen ama, tam mesafeler bitti derken, ilişkimiz de ciddileşince, evlilik konları gündeme geldikçe(eski açtığım konu bununla ilgili zaten) ailelerimizden dolayı pek te uygun olamayacağımızı anladık, bir de ben öğrenmemem gereken şeyler öğrendim üzerine tuz biber oldu, hiç aşk namına bişey kalmadı, ama o kadar yılın hatrına şimdi abim gibi severim, yani insan olarak severim.

Tam bu işlerden elimi eteğimi çekeyim derken bir gün biriyle tanıştım, çocukluktan beri ortak cevrede ortak arkadaşlıklarda büyümüşüz, arkadaş olduk, tanıdıkça efendiliğini gördükçe güvendim, hatta hayatımda ilk defa bu tür duygular yaşıyoru beni 16 yaşındaymışçasına mutlu eden duygular, her neyse.. birbirimizi sevdik bir ilişkiye başladık, hatta bir süre sonra evimde ağırladım onu,her konuda o kadar uyumluyduk ki, gören yıllardır evli çift sanır (eski mesajlarımda da hep bu konuya değiniyorum evden ayrıldı, bikaç gün sonra aramaları seyrekleşti ve ayrılık mesajı geldi, bir anda biz uyumlu değiliz dedi) sonra yanlış anlaşılmalar vardır kesin neden böyle değişti falan derken konuştuk ettik, ben eski ilişkimde de birtakım sorunlar gördüm başta, devam ettim mutsuz olduk, genelde ilk aşamada belli oluyor bu durumlar biz uyumlu değiliz, bir de bazı şeyleri erken yaşamamız bu ayrılığı hızlandırdı dedi, ben de ne sorun gördünki, sana güvendim de paylaştım bir çok şeyi dedim, çok benzeriz bu yüzden olmaz dedi, ben de neden bu kadar önyargılı davranıyorsun belki de çok mutlu olucaz, ben birşeyler eksik kaldığında eger bunun için çabalamazsam asıl o zaman mutsuz olurum dedim, sonra haklısın o kadar inançlı ve güvenle yaklaşıyorsun ki ben eski ilşkimde bunu göremediğim için ürktüm dedi ve tekrar beraber olmaya başladık. ama o işinden dolayı haftada 1 gün türkiyede ve görüşemiyoruz. internet imkanı da yok. geçtiğimiz haftalarda o 1 günde de beni aramadı sormadı çok kırıldım içimden ama gene de telefonla ben aradım onu hayırdır, sorunun mu var, yoğunluğun mu var, neden aramıyorsun diye sordugumda da aramak pek içimden gelmedi dedi bana. Ben de hala ve hala nedenini sordum ben sana bir adım gelyorum senden de bir adım bekliyorum ama neden böyle yapıyorsun, bu yaptıklarınla beni etkiliyorsun bana haksızlık ediyorsun dedim, bunları söylerken de ağlıyordum ama belli etmedim, telefonu kapadık kendme tamam öyleyse dedim ve bir daha hiç aramadım, görüşmeyeli 1 ayı geçiyor. Bana ara ara mesaj atıyor netten ve telefondan anca öyle cevap veriyorum. herne kadar hala çok sevsem de yüzsüzlük yapmak istemiyorum.
yani berracım, benim yakın arkadaşımın yorumu sen çok üstüne düştün sevgini çok gösterdin çok anaç davrandın o yüzden çok güvendi diyor. Haklı bir yerde adama mükellef sarmalı dolmalı mezeli sofralar hazırladım. o da balık pişirdi rakı balık yaptık, hayatımda ilk rakımı onunla içtim, beraber o kadar farklı aktiviteler yaptık ki sahilde sabah sporu olsun, sineması tiyatrosu müzesi olsun, tavlası nargilesi, evdeki aktivitelerimiz olsun sıkıldım demesi çok saçma geliyor ama ben şuan serbest bıraktım aramıyorum, kendisi isterse gelir, isterse gider. Çok yakın arkadaşlarıyla da tanıştım kardeşleri gibi sevdiklerini söylüyorlar beni ve anlattım bu olayı çok ayrıntı vermden, valla 6 yıldır tanıyorum onu kardeşimden ötedir ama ben bile bazen anlamıyorum onu neden böyle yaptı hiç bilmiyorum diyor, yani seni tanıdım iyi birisin neden böyle oldu bilemiyorum ama bana kalırsa pişman olacak, çünkü sen haklısın diyor bana. Bu sözlerinden sonra vicdanımı biraz olsun rahatlattım yani berra.
Şimdilik gene görüşemiyoruz en son dün mesajı geldi çok mutlu oldum bilemezsiniz ama bir gün pişman olacak bu yaptıkları için özür dileyecek bunu çok çok iyi biliyorum, ama şimdi de çok üzülüyorum tabii orası ayrı. Böyle yanii benim hikayem de.

Ben şimdiki durumda çok mu aceleci davranıyorum, normalde mi böyle olması gerekiyor bilmiyorum ama o çok yakın arkadaşıma da gösterdim son mesajlarını falan, o siz sevgilisiniz canım yanlış düşünme bence diyor, ama ilk zmanlardaki gibi değil işte aramalar sormalar, işine veriyorum iş yoğunluğuna telefonun çekmemesiine veriyorum ama en azından yurtiçinde oldugunda arasa halimi hatrımı sorsa, o zman kendimi çok daha yakın hissedicem. Bilemiyorum:SS Yorumunuzu bekliyorum

Gene çok uzun yazdım kusura bakmayın(

Son düzenleme:
sıradan monoton bir ilişkinizde yokmuş anlattığına göre.bana kalırsa biz neyiz diye sormalısın ona kesin bir cvp iste çünkü gelince aramadı ama arada msjlaşıyoruz diyorsun sonuçta ayrıldıysanız komple iletişimizi kesersiniz bu durum anladığım kadarıyla onun işinede geliyor ne senle ne sensiz durumu onunki

Dediğin doğru berra aslında konuşmam gerekir çünkü kafam hiç rahat değil ama hem işinden dolayı seferlerinde kafası rahat olsun, manevi açıdan onu rahat hissettirmek istiyorum, hem de vereceği cevap olumsuz olursa buna hazır değilim gibime geliyor. Selametle gelse bir yüzyüze görüşsek hiçbir sorun olmayacak ama fiziken uzakken çok huzursuz oluyorum. Hayırlısı bakalım..

canım bırak sabunu cacık olmaz bu erkeklerden

fancy öyle sinir oldum ki akşam sinirden çatlıcaktım, bugün bedazzınkini de okuyunca iyice cinifrit oldum. Hakarete, şiddete kesinlikle ama kesinlikle tahammülüm yok, kimse sahipsiz değil, yazık günahtır yaa o da bir anne babanın evladı. Ne kadar ayıp..

aynen canım.. özellikle bi kere oldumu devamı kesilmiyor. ben hep daha evlenmeden böyle olan erkek evlenince nasıl olur diye dusunmektn kendimi alamayorum

önce siz kendinize değer vermezseniz karşıdaki gayet rahat hakaret eder
lütfen kızlar sizde kendinizin farkında olun, kendinizi önemseyin!!

Biliyorum canım şimdi en son yazdığın mesajıda okudum.Benim aklımı tek karışıran Türkiye de bulunduğu sırada ''Aramak içimden gelmedi'' demesi. Bir erkek niye bunu der niye sevdiği insanı aramak içinden gelmez burda tıkanıyorum işte.
Soğumuş veya çok alışmış sana güveni tam.Senin onu bırakamayacağını biliyor.
Fakat sana bunları yaşatmayada hakkı yok diye düşünüyorum.
Neden onun arada bir gelen mesajlarına muhtaç olasın ki seven insan bunlarla yetinebilir mi?
Herkes dolu dizgin aşkını yaşarken sen niye bu sorularla boğuşmak zorundasın.
Sana bunları yaşatması bile bir eksidir benim gözümde ve sana yeterince değer vermediği anlamını çıkıyorum bunlardan:26:

eğer onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsan beklemeye değer diye düşünüyorum bir msjı araması bile insanı kimi zaman mutlu edebiliyor

Evet o sabırla bekliyorum bende hayırlısı olur inŞallah

Fazla üstüne gitme bence arada olur böyle ufak tefek şeyler.4 yıllık ciddi bir ilişkiniz var.Yoluna girer diye düşünüyorum

cecem ya bana ben mutlu değilim artık sayende her şeye konuşur söylenir oldun sıkıyosun boğuyosun beni dedi ya ilk kez hemde çok koydu bana

cecem ya bana ben mutlu değilim artık sayende her şeye konuşur söylenir oldun sıkıyosun boğuyosun beni dedi ya ilk kez hemde çok koydu bana

dert ortagı cecenn:)
canım benim askrnrst inş aranızdaki bu pürüz düzelir yaa, beraberken bunlar bile mutluluk verici olabiliyor, tatlı tatlı konuşun işte ne güzel:) trip atmayı ben de onaylamıyorum ama karşılıklı sorunları konuşamadıktan sonra ilşkideki bozukluklar nasıl düzenlenir?? bence sevdiğinden söylemiş ya her ilişkide olur böyle şeyler..

aynen canım aynen hiçbirşeye alınmyorum gücenmiyorum bu söze kadar çünkü çok güzel şeyler yaşadık beraberken. Soğumuşsa bilemem kendi bileceği iş ama ben bu konularda aha nazara çok inanırım. Benim ahımı alıyor, o kadar uysal, özverili davranıyorum ki, sabırtaşı oldum tabiricaizse. Belki ben kendim kaşındım, benden yana sorun olmaz kendime çok güveniyorum sana da aynı şekilde güvenmek istiyorum diyerek, aciz mi davrandım acaba bunu diyerek? Ama ben bu sıkılmalarının nedenlerini çok iyi biliyorum önceki ilişkisinde çok küsmeli ayrılmalı tripli birşeyler yaşamışlar, ben şimdi o kadar düz o kadar sakin görünüyorumki ve her konuda uyum yakalamamıza ragmen adam sakin liman yerine, fırtına lodos arıyor bence, hanımlar işte trip yapmayın derken sadece kendi ilşkinizi bozuyorsunuz diye kızmıyorum aynı zmanda bu erkekler bu şekilde evriliyorlar, tripsiz, nazsız hatunu begenmiyorlar, sıkıcı geliyor belki de heyecan istiyorlar, off hiç anlamayacağım galiba bu işleri napalım hayırlısı olsun.

kızlar nabersiniz benimki iyice yola geldi
bugün buluşucaktık ektim
bana çiçek ve yüzük alcakmış yüzüğü almış hatta
dünde buluştuk mumlar güller güzeldi ama son defa buluştuk
gerçekten seven adam oldugunu ilk defa anladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…