Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Eheh nerde be canım nerde.. Yaa aslında bu sitenin bir eksikliği bu mesaj yazıyoruz bizimle ilgili alıntı yapıldıgında bir uyarı gelmesi lazım bize, haberdar olamıyoruz, burdan site yönetimine sesleniyoruuummm halamgillere, kaynımgillere, hepsine çok selam:8::8:

neyse canım sen neler yapıyorsun kpss çalışmaları nasıl gidiyor?? hep bu oğlanlardan konuşacak değiliz yaa:)

valla cnm nolsun sanki biras gitmeye başlamıştıki kendini hatırlatınca yine kafamı karıştırdı. bugün az biraz çalışabildim gibi valla ya tüm derdimiz bunlar oldu be... bir yanım yalnız kalmaktan korkuo ya giderse die. bir yanım aman giderse gitsin zaten heketmiodu beni dio... püüfff gayet gıcık bi durum yani... ders çalışmam lazım yaaaaa ilham istiom söyle gökten aşağı :p

Ne barışması canm ya aynen bildiğiniz gibiyim:14:

eee sonuç noldu peki mesajlaşmaya devammı? valla bende baya net bi şekilde arama bi daa muhatap olma benle dedim ailende istiosa ailemi arasın dedim ama cidden yusuf yusufum şuan ya cidden biterse die hangisi doğru yol bi türlü bilemiom ya... derslerde veremiom kafa orda çünkü :( sen napmayı düşünüon peki cnm?

Ne barışması canm ya aynen bildiğiniz gibiyim:14:

eee sonuç noldu peki mesajlaşmaya devammı? valla bende baya net bi şekilde arama bi daa muhatap olma benle dedim ailende istiosa ailemi arasın dedim ama cidden yusuf yusufum şuan ya cidden biterse die hangisi doğru yol bi türlü bilemiom ya... derslerde veremiom kafa orda çünkü :( sen napmayı düşünüon peki cnm?

kızlaaar durumlarınızı gelişmelerinizi yazııın bizee merak ediyoruz birde herkeze uygun bir saat belirleyelimde toplaşıp sohbet edelimm?

merhaba kızlar malesef ben de aynı dertten muzdaribim :( benim 1.5 yıldır bir ilişkim var ve şu an pamuk ipliğine bağlıyız resmen.benim erkek arkadaşım denizci yani çok sık görüşemiyoruz ama haberleşebiliyoruz.asıl konu bu değil aslında yani ben onsuzluğa alıştırdım diyebilirim kendimi.mesele kendisinin benden cinsel açıdan beklentilerinin olduğunu söylemesi.2 ay öncesinde asıl sorun bu olmasa da ayrılmıştık hatta ben bitirmiştim ama o dayanamadı aramaya devam etti beni.çok kırıldığım için bir ara gerçekten soğuduğumu düşünüyordum ki öyle davranıyordum.taa ki uzun bir aradan sonra ilk kez sesini duyana kadar..o zaman benim için her şey değişti tabii üzerine daha bir düşmeye başladım filan ama bu baya kendini ağırdan almaya başladı ve soğuk davranmaya başladı.oysaki o telefon konuşmasında yeniden birlikte olmak istediğini ne olursa olsun yakışan bir çift olduğumuzu ve beni sevdiğini söyledi.şimdi soğuk davranışlarının sebebini sorduğumda 'demekki ben de soğumuşum o zaman şimdi anlıyorum.eskisi gibi olmaya çalışıyorum ama bu zamanla olacak bir şey kafana takma bu konuyu bu kadar gibi şeyler söylüyor.normalde bunları ondan duymam imkansız hemen eski haline dönerdi.şimdi ne sevgili gibiyiz ne de değil gibiyiz ortada halli konuşuyoruz gibi ama hala beklentilerini dile getiriyordu.geçen akşam bardağı taşıran son damla gibi bunların olmayacağını söyledim.çünkü artık beni ne olarak gördüğünden emin değilim..sözsel olarak tepki göstermedi ama davranışlarıyla belirtiyor gibi..gemiden indi dün ve beni mutlaka haberdar ederdi indim ailemleyim diye.2 msjıma zorla cevap verdi ve hala bir şey yok.. offf ne yapmam lazım kızlar ???

merhaba kızlar malesef ben de aynı dertten muzdaribim :( benim 1.5 yıldır bir ilişkim var ve şu an pamuk ipliğine bağlıyız resmen.benim erkek arkadaşım denizci yani çok sık görüşemiyoruz ama haberleşebiliyoruz.asıl konu bu değil aslında yani ben onsuzluğa alıştırdım diyebilirim kendimi.mesele kendisinin benden cinsel açıdan beklentilerinin olduğunu söylemesi.2 ay öncesinde asıl sorun bu olmasa da ayrılmıştık hatta ben bitirmiştim ama o dayanamadı aramaya devam etti beni.çok kırıldığım için bir ara gerçekten soğuduğumu düşünüyordum ki öyle davranıyordum.taa ki uzun bir aradan sonra ilk kez sesini duyana kadar..o zaman benim için her şey değişti tabii üzerine daha bir düşmeye başladım filan ama bu baya kendini ağırdan almaya başladı ve soğuk davranmaya başladı.oysaki o telefon konuşmasında yeniden birlikte olmak istediğini ne olursa olsun yakışan bir çift olduğumuzu ve beni sevdiğini söyledi.şimdi soğuk davranışlarının sebebini sorduğumda 'demekki ben de soğumuşum o zaman şimdi anlıyorum.eskisi gibi olmaya çalışıyorum ama bu zamanla olacak bir şey kafana takma bu konuyu bu kadar gibi şeyler söylüyor.normalde bunları ondan duymam imkansız hemen eski haline dönerdi.şimdi ne sevgili gibiyiz ne de değil gibiyiz ortada halli konuşuyoruz gibi ama hala beklentilerini dile getiriyordu.geçen akşam bardağı taşıran son damla gibi bunların olmayacağını söyledim.çünkü artık beni ne olarak gördüğünden emin değilim..sözsel olarak tepki göstermedi ama davranışlarıyla belirtiyor gibi..gemiden indi dün ve beni mutlaka haberdar ederdi indim ailemleyim diye.2 msjıma zorla cevap verdi ve hala bir şey yok.. offf ne yapmam lazım kızlar ???

selam cnm. yani bence hiçbşiy yapma madem meşgul raat bırak merak ediosa arıcaktır. bırak o düşünsün bunları. biras geç de olsa akıllarına gelios emin ol. ama sabretmen lazım :) olurda nie arayıp sormuosun derse trip de atma yani ailenle vakit geçir die raatsız etmiyim dedim fln de yada işlerim vardı fln gibi şeyler. emin ol merak etmeye başilıcaktır bi süre sora. ama yani senden olan beklentilerine yönlelik bişiy diemicem aranızdaki ilişkinin boyutunu bilmiorum ama sen istemiosun die sana soğuk davrancak yada seni bırakabilcek karakterde biriyse bencede boşver bıraksın. hayatta ten uyumundan daa önemli şeylerde var...

kızlaaar durumlarınızı gelişmelerinizi yazııın bizee merak ediyoruz birde herkeze uygun bir saat belirleyelimde toplaşıp sohbet edelimm?

aynen cnm ya valla bu ne koptuk böle. bi dünya şey yazdım döktüm içimi kimseden çıt çıkmadı :( böle mi destek olcas birbirimize yaaa...

Mesajlaşma yok canım zaten aramamasını sormamasını istemiştim en son beni deli etmişti.
Bişey yapmayıda düşünmüyorum zamana bıraktım her şeyi,hakkımda hayırlısını dileyerek beklicem.
Belki unutucam belkide daha farklı şeyler yaşıcam kader kısmet..

İyi olur aslında canım ya böyle kopuk kopuk olmuyo...

Gerçekten artık akıl vermekte zorlanıyorum ama dışardan bakınca pek hoş gözükmüyo ilişkiniz canım.
Sırf cinsel beklentiler yüzünden bir ilişkinin bozulması yıpranması bana saçma geliyor.
Ne yani erkektir ihtiyacı var diye göz mü yumalım , istemedğimiz şeylermi yaşayalım.
Hem emin ol nerde okuduysam yakınlaşınca bişeyler yaşayınca Hiç bir kıymetin kalmıyomus
Seni daha çok kendinin bir malı olarak görüp öyle davranıyo erkekler.
Erkek işte istediğini yapsan bile yaranamazsın gene kendini haklı çıkarır yine seni bırakır yarı yolda şap diye.
O yüzden adımlarını sağlam at pişman olacağın şeyler yapma.

selam cnm. yani bence hiçbşiy yapma madem meşgul raat bırak merak ediosa arıcaktır. bırak o düşünsün bunları. biras geç de olsa akıllarına gelios emin ol. ama sabretmen lazım :) olurda nie arayıp sormuosun derse trip de atma yani ailenle vakit geçir die raatsız etmiyim dedim fln de yada işlerim vardı fln gibi şeyler. emin ol merak etmeye başilıcaktır bi süre sora. ama yani senden olan beklentilerine yönlelik bişiy diemicem aranızdaki ilişkinin boyutunu bilmiorum ama sen istemiosun die sana soğuk davrancak yada seni bırakabilcek karakterde biriyse bencede boşver bıraksın. hayatta ten uyumundan daa önemli şeylerde var...

kesinlikle ben de kendi haline bıraktım ne yapmak istiyorsa öyle yapsın.artık gerçekten yoruldum onun bu tavırlarından.sadece beklentileri değil ama hepsi birikince inanılmaz umarsızım şu an.önceleri aman bitmesin idare edeyim filan diyordum ama yok ben ne yaparsam yapayım su akıp yolunu bulacak.onun için nelere katlanıyorum,herkes sevgilisiyle el ele gezerken ya da denizci olduğu için bir çok söyleme kulaklarımı tıkıyorum,bekliyorum ama elde ettiğim sonuç ne kocaman bir sıfır! bende bundann sonra kendimi hiç mi hiç üzmemeye karar verdim sonuç ne olursa..

Son düzenleme:

kesinlikle ben de kendi haline bıraktım ne yapmak istiyorsa öyle yapsın.artık gerçekten yoruldum onun bu tavırlarından.sadece beklentileri değil ama hepsi birikince inanılmaz umarsızım şu an.önceleri aman bitmesin idare edeyim filan diyordum ama yok ben ne yaparsam yapayım su akıp yolunu bulacak.onun için nelere katlanıyorum,herkes sevgilisiyle el ele gezerken ya da denizci olduğu için bir çok söyleme kulaklarımı tıkıyorum,bekliyorum ama elde ettiğim sonuç ne kocaman bir sıfır! bende bundann sonra kendimi hiç mi hiç üzmemeye karar verdim sonuç ne olursa..

Gerçekten artık akıl vermekte zorlanıyorum ama dışardan bakınca pek hoş gözükmüyo ilişkiniz canım.
Sırf cinsel beklentiler yüzünden bir ilişkinin bozulması yıpranması bana saçma geliyor.
Ne yani erkektir ihtiyacı var diye göz mü yumalım , istemedğimiz şeylermi yaşayalım.
Hem emin ol nerde okuduysam yakınlaşınca bişeyler yaşayınca Hiç bir kıymetin kalmıyomus
Erkek işte istediğini yapsan bile yaranamazsın gene kendini haklı çıkarır yine seni bırakır yarı yolda şap diye.
O yüzden adımlarını sağlam at pişman olacağın şeyler yapma.[/QUOTE]

canım sadece bu meseleden değil yıpranma ama bu konu etken yani.zaten ben onun dediğine öyle ya da böyle gelsem sorun yaşamayacağız ama ben istemediğimi söylediğim için beyefendi triplerde.bir de artık indi ya gemiden bana ihtiyacı kalmadı gibi her şey herkes elinin altında havalarında.ama kendi bilir bu zamana kadar çok sabrettim bu saaten sonra olacak olan olsun.

bu arada kusura bakmayın netimin azizliğine uğradım yukarıda aynı mesajı 2 kere yollamışımm.

ben de buradayım. duygularım hala çok karışık.. severken terketmenin yükü çok zor. elinden bişey gelmemenin yükü daha da zor. bi de vicdan muhasebesine açık bi insansan hepsinden zor. nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum psikolojim alt üst. psikoloğa gitsem mi bilmiyorum. hiç böyle bi insan değildim bu ilişki böyle yaptı beni. neye uğradığımı şaşırdım. resmen malıymışım gibi davrandı köpek kadar değerim yokmuş. bana derdi ki beklentilerimi ona anlattığımda. madem hiçbir istediğin olmuyo ayrıl o zaman derdi. olmuyo yapamıyoruz deyip çekip gidemicek kadar mert değilmisin derdi. ve bunu gülümseyerek zevk alarak söylerdi. biliyodu çünkü gidemeyeceğimi ne kadar çok sevdiğimi. derdim ki ona, bak zor bir kişiliğin var ben senin huylarını olduğu gibi kabul ederim ama bunu yapabilmem için senin beni sevdiğinden emin olmam lazım derdim. seviyomusun derdim.çünkü ne derdi biliyomusunuz.
ben daha kendimi sevemiyorum kendini sevmeyen biri bir başkasını nasıl sevebilir derdi. gene canımı yakmak için normal davranışlar değil bunlar. madem sevmiyosun madem tahammülün kalmamış madem ben sorun çıkaran ruh hastasının tekiyim bana bi iyilik yapıp sen bıraksaydın ya.. bana mı kaldı bu ağır yük. adam kuş gibi hafif şimdi. madem bana tahammülün kalmamış neden buluşalım dediğinde benim bugün işim var eşya toplucam akşam erken çıkıyorum yola olsun başka zaman görüşürüz dediğimde canına minnet olsun o zaman. ne güzel ben kendi ağzımla işim var demişim onu tahamülü kalmadığı insanla buluşmaktan kendiliğinden kurtarmışım işine gelmesi gerekmez mi? ama o ne dedi. olsun ben kurs çıkışına gelirim bir iki saat de olsun görüşürüz.. bi msj atarım sevgi mesajı, gelen cevap "canım aşkım ben de seni çok seviyorum her ne kadar sen bundan emin olamasan da" .. bu işlere ne diyosunuz kızlar.

O yüzden adımlarını sağlam at pişman olacağın şeyler yapma.

canım sadece bu meseleden değil yıpranma ama bu konu etken yani.zaten ben onun dediğine öyle ya da böyle gelsem sorun yaşamayacağız ama ben istemediğimi söylediğim için beyefendi triplerde.bir de artık indi ya gemiden bana ihtiyacı kalmadı gibi her şey herkes elinin altında havalarında.ama kendi bilir bu zamana kadar çok sabrettim bu saaten sonra olacak olan olsun.

bu arada kusura bakmayın netimin azizliğine uğradım yukarıda aynı mesajı 2 kere yollamışımm.[/QUOTE]

tostos hoşgeldin canım, benim sevdiğim adam da denizci dolayısıyla seni en iyi ben anlarım herhalde, bilmiyorum içime öyle doğdu yada..
Güzelim öncelikle erkek arkadaşınla kaç ayda bir görüşüyorsunuz, görüştüğünüz zamanlarda ilgisi nasıl, bunları sakıncası yoksa eğer ayrıntılı anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz gibime geliyor. Onun dışında eğer erkek arkadaşın seni seviyorsa, sen de seviyorsan, anlaşabiliyorsanız, dünyada çok az kişiye nasip oluyor bu tür güzellikler dolayısıyla bırakma, peşinden git derim, ama birlikteliğiniz seni değiştiriyorsa, seni bazı konularda uyarılarına rağmen zorluyorsa mutlu olamazsın. Umarım ne türlü karar verirseniz, o şekilde mutlu olursunuz.

ben de buradayım. duygularım hala çok karışık.. severken terketmenin yükü çok zor. elinden bişey gelmemenin yükü daha da zor. bi de vicdan muhasebesine açık bi insansan hepsinden zor. nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum psikolojim alt üst. psikoloğa gitsem mi bilmiyorum. hiç böyle bi insan değildim bu ilişki böyle yaptı beni. neye uğradığımı şaşırdım. resmen malıymışım gibi davrandı köpek kadar değerim yokmuş. bana derdi ki beklentilerimi ona anlattığımda. madem hiçbir istediğin olmuyo ayrıl o zaman derdi. olmuyo yapamıyoruz deyip çekip gidemicek kadar mert değilmisin derdi. ve bunu gülümseyerek zevk alarak söylerdi. biliyodu çünkü gidemeyeceğimi ne kadar çok sevdiğimi. derdim ki ona, bak zor bir kişiliğin var ben senin huylarını olduğu gibi kabul ederim ama bunu yapabilmem için senin beni sevdiğinden emin olmam lazım derdim. seviyomusun derdim.çünkü ne derdi biliyomusunuz.
ben daha kendimi sevemiyorum kendini sevmeyen biri bir başkasını nasıl sevebilir derdi. gene canımı yakmak için normal davranışlar değil bunlar. madem sevmiyosun madem tahammülün kalmamış madem ben sorun çıkaran ruh hastasının tekiyim bana bi iyilik yapıp sen bıraksaydın ya.. bana mı kaldı bu ağır yük. adam kuş gibi hafif şimdi. madem bana tahammülün kalmamış neden buluşalım dediğinde benim bugün işim var eşya toplucam akşam erken çıkıyorum yola olsun başka zaman görüşürüz dediğimde canına minnet olsun o zaman. ne güzel ben kendi ağzımla işim var demişim onu tahamülü kalmadığı insanla buluşmaktan kendiliğinden kurtarmışım işine gelmesi gerekmez mi? ama o ne dedi. olsun ben kurs çıkışına gelirim bir iki saat de olsun görüşürüz.. bi msj atarım sevgi mesajı, gelen cevap "canım aşkım ben de seni çok seviyorum her ne kadar sen bundan emin olamasan da" .. bu işlere ne diyosunuz kızlar.

Canım istiyorsan psikolojik yardım al, çünkü adam bile bile seni üzmek istemiş. Ve gerçekten seni hakedecek biri değil.. Bana sorarsan kısa bir tatil yap, ama hiç düşünme onu bu zman diliminde, unut hiç olmamış gibi. Çünkü düşüne düşüne haklı oldugun yerde kendini suçluyorsun ki yapma, yazıkk.. :20::20::20: Adamın şiddete meyli var, kadir kıymet bilmiyor sen hala seviyorum diyorsun, yok artık daha neler:19::19: bedazzled canım bak iyiliğin için söylüyorum böyle bir adamla ömür geçmezdi, ne olur daha düşünme be arkadaşım kendini üzme düşünüp te. Ne insanlar çıkacak karşına. Bırak boşver o kaybetti..

Son düzenleme:

bu arada kusura bakmayın netimin azizliğine uğradım yukarıda aynı mesajı 2 kere yollamışımm.

tostos hoşgeldin canım, benim sevdiğim adam da denizci dolayısıyla seni en iyi ben anlarım herhalde, bilmiyorum içime öyle doğdu yada..
Güzelim öncelikle erkek arkadaşınla kaç ayda bir görüşüyorsunuz, görüştüğünüz zamanlarda ilgisi nasıl, bunları sakıncası yoksa eğer ayrıntılı anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz gibime geliyor. Onun dışında eğer erkek arkadaşın seni seviyorsa, sen de seviyorsan, anlaşabiliyorsanız, dünyada çok az kişiye nasip oluyor bu tür güzellikler dolayısıyla bırakma, peşinden git derim, ama birlikteliğiniz seni değiştiriyorsa, seni bazı konularda uyarılarına rağmen zorluyorsa mutlu olamazsın. Umarım ne türlü karar verirseniz, o şekilde mutlu olursunuz.[/QUOTE]

hoşgeldimm :) iyi ki de geldim valla çok sıkıntılıyım ve bu sıkıntım da gitgide artıyor..bu arada eminim beni en çok anlayacaklardan birisin femalengineer :)
kısaca ilişkimi anlatmam gerekirse bir arkadaşım vesileysiyle tanışmıştım.üniversite ortamlarını bilirsiniz arkadaşım yanında erkek arkadaşımı getirmişti ve o şekilde oldu.o zaman 3-4 gün kalmıştı ve bunun sonrasında 1 ay arkadaşlığımız devam etti ve buralara kadar geldik.aslında çok sık görüşemiyoruz.yani bu zamana kadar 7-8 kez filan olmuştur ama bu zamana kadar da anlaşamadığımız,konuşupta çözemediğimiz bir problemimiz hiçte olmadı.o yüzden şimdiki haline anlam veremiyorum.normalde sevgisini uzakta da olsa gösteren biridir.ilgisini hiç bırakmadı şu son 1.5 aya kadar.tam o zamanlar ayrıydık biz ama devamlı kendisi arıyordu,soğuk davramamamı istiyordu ona karşı yani eskisi gibi olsun diyordu ama çok kırılmıştım.o yüzden elimde değildi.ama ne zaman konuştuk işler değişti bende o da bir şeylere yeniden baaşlayalım diyordu.ayrılık sebebini de zaman zaman girdiği bunalımlara bağladı.yanımda olamadığı ve sürekli ayrı kaldığı için benden kendisini mahcup hissediyormuş,beni bekletmek istemiyormuş .daha öncesinde de böyle bunalımlara girmişti her zaman destek oldum,yanındaydım,birlikte bunları halledebileceğimizi birbirimizi sevdikten sonra hiçbir şeyin olmayacağını,stajı bittikten sonra bu kadar ayrı kalmayacağımızı ve onu çok sevdiğimi belirttim ama bu sefer hiçbir şey etkili olmamıştı.neyse tekrar barıştığımızda geldikten sonra ilişkimizi şekillendirelim demiştik.yani tamam bir şeyler var ortada seviyoruz birbirimizi ama tam adı konulmuş bir durum da yok ortada ve kendi beklentilerini öne sürünce ben buna dayanamadım tabii tartıştık.döndüğünde çok farklı biriydi.bana karşı soğuk,ilgisiz,aramasam sesini duyamayacağım,mesaj atmasam zar zor haber alabileceğim bir hale geldi.bu davranışlarının sebebini sorduğumda ise önceki mesajlarımda yazdıklarını söyledi her şeyin düzeleceğini filan.ben ona inanarak 1.5 senemi vermişim madem öyle geri kazanıcam o zaman dedim.ancak ben yaklaştıkça kendini çekti.önceleri aldırış etmedim ama artık gerçekten yoruldum bu tavırlarından.ben onun inmesini kavuşmamızı bekliyorum bana iniyorum ailemleyim bile demiyor.bunu hak edecek bir şey yaptığımı sanmıyorum.üstüne üstlük bu durumdayken yanıma geldiğinde benden beklentiler içerisinde.karşı tepki verince de bu şekilde davranıyor.yine bile hadi diyorum kendi kendime sabah günaydın msjını attım bana bu saatte kusura bakma ailemleyim telefona bakamıyorum diyor.haklıdır ailesidir tabiki öncelikli ama bir mesaj atmak bu kadar mı zor olur???

canım bana baya bi kafası karışık gibi geldi.tam olarak ne istediğini bilmiyor gibi davranıyor.yani sen onu seviyorsun bunu o da biliyor ve elinden kaçırmakta istemiyor ama sana acı çektirmekten de keyif alıyor.bana kalırsa bu ikilemde kalacağına ve daha çok üzüleceğine bir an önce unutmaya çalışman daha iyi.tamam başta üzülürsün ama hergün böyle olup sevdiğin kişinin sana bile bile acı çektirmesinden duyacağın üzüntünün yanında pek bir şey değilmiş gibi geldi bana

Güzelim öncelikle erkek arkadaşınla kaç ayda bir görüşüyorsunuz, görüştüğünüz zamanlarda ilgisi nasıl, bunları sakıncası yoksa eğer ayrıntılı anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz gibime geliyor. Onun dışında eğer erkek arkadaşın seni seviyorsa, sen de seviyorsan, anlaşabiliyorsanız, dünyada çok az kişiye nasip oluyor bu tür güzellikler dolayısıyla bırakma, peşinden git derim, ama birlikteliğiniz seni değiştiriyorsa, seni bazı konularda uyarılarına rağmen zorluyorsa mutlu olamazsın. Umarım ne türlü karar verirseniz, o şekilde mutlu olursunuz.

hoşgeldimm :) iyi ki de geldim valla çok sıkıntılıyım ve bu sıkıntım da gitgide artıyor..bu arada eminim beni en çok anlayacaklardan birisin femalengineer :)
kısaca ilişkimi anlatmam gerekirse bir arkadaşım vesileysiyle tanışmıştım.üniversite ortamlarını bilirsiniz arkadaşım yanında erkek arkadaşımı getirmişti ve o şekilde oldu.o zaman 3-4 gün kalmıştı ve bunun sonrasında 1 ay arkadaşlığımız devam etti ve buralara kadar geldik.aslında çok sık görüşemiyoruz.yani bu zamana kadar 7-8 kez filan olmuştur ama bu zamana kadar da anlaşamadığımız,konuşupta çözemediğimiz bir problemimiz hiçte olmadı.o yüzden şimdiki haline anlam veremiyorum.normalde sevgisini uzakta da olsa gösteren biridir.ilgisini hiç bırakmadı şu son 1.5 aya kadar.tam o zamanlar ayrıydık biz ama devamlı kendisi arıyordu,soğuk davramamamı istiyordu ona karşı yani eskisi gibi olsun diyordu ama çok kırılmıştım.o yüzden elimde değildi.ama ne zaman konuştuk işler değişti bende o da bir şeylere yeniden baaşlayalım diyordu.ayrılık sebebini de zaman zaman girdiği bunalımlara bağladı.yanımda olamadığı ve sürekli ayrı kaldığı için benden kendisini mahcup hissediyormuş,beni bekletmek istemiyormuş .daha öncesinde de böyle bunalımlara girmişti her zaman destek oldum,yanındaydım,birlikte bunları halledebileceğimizi birbirimizi sevdikten sonra hiçbir şeyin olmayacağını,stajı bittikten sonra bu kadar ayrı kalmayacağımızı ve onu çok sevdiğimi belirttim ama bu sefer hiçbir şey etkili olmamıştı.neyse tekrar barıştığımızda geldikten sonra ilişkimizi şekillendirelim demiştik.yani tamam bir şeyler var ortada seviyoruz birbirimizi ama tam adı konulmuş bir durum da yok ortada ve kendi beklentilerini öne sürünce ben buna dayanamadım tabii tartıştık.döndüğünde çok farklı biriydi.bana karşı soğuk,ilgisiz,aramasam sesini duyamayacağım,mesaj atmasam zar zor haber alabileceğim bir hale geldi.bu davranışlarının sebebini sorduğumda ise önceki mesajlarımda yazdıklarını söyledi her şeyin düzeleceğini filan.ben ona inanarak 1.5 senemi vermişim madem öyle geri kazanıcam o zaman dedim.ancak ben yaklaştıkça kendini çekti.önceleri aldırış etmedim ama artık gerçekten yoruldum bu tavırlarından.ben onun inmesini kavuşmamızı bekliyorum bana iniyorum ailemleyim bile demiyor.bunu hak edecek bir şey yaptığımı sanmıyorum.üstüne üstlük bu durumdayken yanıma geldiğinde benden beklentiler içerisinde.karşı tepki verince de bu şekilde davranıyor.yine bile hadi diyorum kendi kendime sabah günaydın msjını attım bana bu saatte kusura bakma ailemleyim telefona bakamıyorum diyor.haklıdır ailesidir tabiki öncelikli ama bir mesaj atmak bu kadar mı zor olur???[/QUOTE]

Canım mesleği itibarıyla zaten diğer insanlara göre ayrı tutacaksın karşındaki kişiyi. Eğer seviyorsa, senin de sevdiğini beklediğini görüyorsa aradaki bağa, sadakate kıyamaz elbette döner diyorlar, ben de umut ediyorum dönecek biliyorum, bence sen de böyle düşün. Gemiye çıktığında ona da yazık 4 duvar arasında aylarını geçiriyor, senden benden daha da kötü şeyler düşünebiliyor, negatif enerjisini atacak biryer bulamıyor, gemide hep aynı insanlar, yoğun iş temposu bilirsin.. Dolayısıyla ya çelik gibi sağlam sinirleri oluyor ne yaptıklarına akıl sır erdiremiyoruz, ya da senle gerekli ihtiyacını görmek için yaklaşmaya çalışan biri gibi, ama ikinci dediğim oldugunu sanmıyorum, dediğim gibi denizci insan gene kişiden kişiye değişir ama her zorluğunda Allah'a sığınır, genel olarak ta manevi değerleri yüksek insanlardır, yani en azından benim tanıdığım arkadaşlarım böyleydiler.. Dolayısıyla şuraya getiricem sözü, eğer acelen yoksa bekle derim, onu karşına al sor neden böyleyiz, şu an tesadüfki burdayız ve konuşmamız gerekir, benim sana ihtiyacım olan bir dönem, sorunumuz neyse çözelim şeklinde yapıcı konuşmalarla bence sorun çözülür her ne ise. Karşındaki insan da emin olmak istiyordur senden inan bana. İnş güzel olaylara vesile olurum. Buarada ben çok memnun oldum, benzer olayları yaşamak insanları yakınlaştırıyor, keşke yaşamasak üzülmesek ama herşey bizim için sonuçta, buarada ismin ne isminle hitap etmek daha samimi kılacak muhabbetimizi, nerede, hangi bölümde okuyorsun??

Son düzenleme:
Canım mesleği itibarıyla zaten diğer insanlara göre ayrı tutacaksın karşındaki kişiyi. Eğer seviyorsa, senin de sevdiğini beklediğini görüyorsa aradaki bağa, sadakate kıyamaz elbette döner diyorlar, ben de umut ediyorum dönecek biliyorum, bence sen de böyle düşün. Gemiye çıktığında ona da yazık 4 duvar arasında aylarını geçiriyor, senden benden daha da kötü şeyler düşünebiliyor, negatif enerjisini atacak biryer bulamıyor, gemide hep aynı insanlar, yoğun iş temposu bilirsin.. Dolayısıyla ya çelik gibi sağlam sinirleri oluyor ne yaptıklarına akıl sır erdiremiyoruz, ya da senle gerekli ihtiyacını görmek için yaklaşmaya çalışan biri gibi, ama ikinci dediğim oldugunu sanmıyorum, dediğim gibi denizci insan gene kişiden kişiye değişir ama her zorluğunda Allah'a sığınır, genel olarak ta manevi değerleri yüksek insanlardır, yani en azından benim tanıdığım arkadaşlarım böyleydiler.. Dolayısıyla şuraya getiricem sözü, eğer acelen yoksa bekle derim, onu karşına al sor neden böyleyiz, şu an tesadüfki burdayız ve konuşmamız gerekir, benim sana ihtiyacım olan bir dönem, sorunumuz neyse çözelim şeklinde yapıcı konuşmalarla bence sorun çözülür her ne ise. Karşındaki insan da emin olmak istiyordur senden inan bana. İnş güzel olaylara vesile olurum. Buarada ben çok memnun oldum, benzer olayları yaşamak insanları yakınlaştırıyor, keşke yaşamasak üzülmesek ama herşey bizim için sonuçta, buarada ismin ne isminle hitap etmek daha samimi kılacak muhabbetimizi, nerede, hangi bölümde okuyorsun??[/QUOTE]

mesleğinin ne kadar zor ve sıkıntılı olduğunu biliyorum.sevmesem ve onun da şu son 1.5 aya kadar beni sevdiğinden emin olmasam zaten bu zamana kadar ne ben katlanabilirdim ne de o bana.aslında hiç sevmiyor değil.yani şöyle ki benim ona soğuk davrandığım dönemle bu dönemi kıyasladığımda ben daha betermişim diyorum.ama bana böyle soğuk davranmasına da dayanamıyorum.ki yine bile yakın davranıyor.mesela bana fotoğraflarını göndermesinden hoşlandığımı bilir ve aramız ayrıyken kaç kere gönderdi.gittiği her ülkeden mutlaka haber verdi tartışıp gitmiş olsa dahi..işte böyle düşünüp onu aradığımda da teselli ediyor beni.her şey düzelecek eminim,bak ağlamaklı sesin nolur yapma üzülürüm bilirsin gibilerinden :)
bilmiyorum valla canım ya her şey üstüste geldi sanırım bir de 8 aydır gemide yeni indi.son olanlar tuz biber oldu galiba..
bu arada söylemeyi unuttum kendi derdimi yazmaktan kusura bakma :) ben gizem kütahyada maliye okuyorum bitiyor gerçi :) bu arada ben de senin ismini öğrenirsem daha memnun olucam,sen nerede hangi bölümde okuyorsun ya da çalışıyorsun?

Back
X