- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
Çok teşekkür ederim siizi yengeç burcu topiğindeki cevaplarınızdanda biliyorum ben yengeç burcuyum çoğu özelliğinide taşıyorum.Ayrılan taraf ben bile olsam karşımdaki kişiden daha fazla üzülüyorum.Biriyle arkadaşlık edip çıktığım zaman ayrıldığımızda beni iyi ve güzel anılarla hatırlasın isterim hep.Ama bu zamana dek iyisi çıktı karşıma fikirler uyuşmadı kötüsü çıktı ben ne yapacağımı bilemedim.Dediğiniz gibi yaş aralığının fazla olması düşünce açısından önemli olabilir.Ben çünkü yaşımdan olgun düşünürüm genelde hep empati yaparım her yaşın kalıbına girebilirim herkesi anlayabilirim çevremdekilerde öyle söyler.Teşekkürler cevabınız için :)
Yengeçler anlık bir harekette soğuyabilir haklısın.Bir de burc uyumunada bak karşındakinin :))) ben burclara inanırım mesela oğlak erkekleri bizi her zaman çekici bulurlar ama biz ya onlara evet deriz yada hayırrr..Ben bir akreple beraberim meselaa bana nazaran çok mantıkla hareket ediyo ben daha duygularımı belli ediyorum o saklıyor.Sende kendi anlaşacağın birisini seç koç,akrep,yengeç,oğlak,balık olabilir boğada olabilir ama boğa erkekleri biraz uyuz yaa

Bu arada fancy ben sevgilinin inat ettiğini düşünüyorum nasıl olurda benim sözümü dinlemez tribine girmiş büyük ihtimal.Kendini ezdirmemen çok güzel bir şey güzel düşünüyorsun bence.Ama yüzüğü o an ki sinirle atma pişman olup geri dönme ihtimali yüksek eğer yüzüğü falan attığını görür öğrenirse ölsede pişmanlıktan sana mutlu gibi gözükür..