Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

sen naptın gelişme varmı arıyomu artık devamlı?

2 gün üst üste aradı bu günde ben aradım ne zaman blusacağız diye bu hafta icinde bulusabilirdik aradı aksam arıyor yani 3 gündür iyiyim bakalım yarın falan neler yapacak :D

İnada bindirmiş büyük ihtimal inat etmese gece gelirdi bence insallah en kısa zamanda düzelir aranız dua et bol bol :) hiç bir dua cevapsız kalmıyor

benimkide 2 gün oldu ne arıyor ne soruyor bende aramıyorum ağırdan alıcam artık kendimi çok yüz verdim çok fışfışladım tepeme çıktı taşıyamadım düştüm artık ne bu böyle her küsmede ben arıyorum ben adım atıyorum bulunmaz hint kumaşı hissetti kendini bak hala mesaj atmadı atmazsa atmasın bee hıhh :19:

benimkide 2 gün oldu ne arıyor ne soruyor bende aramıyorum ağırdan alıcam artık kendimi çok yüz verdim çok fışfışladım tepeme çıktı taşıyamadım düştüm artık ne bu böyle her küsmede ben arıyorum ben adım atıyorum bulunmaz hint kumaşı hissetti kendini bak hala mesaj atmadı atmazsa atmasın bee hıhh :19:

arama canm bende kendimi tutuyorum yeter tepemize çıktıkları biz ilgilendikçe abartıyorlar iyice

arama canm bende kendimi tutuyorum yeter tepemize çıktıkları biz ilgilendikçe abartıyorlar iyice

tek kabahatimiz üstlerine düşmemiz valla her msj gelişinde acaba ondan mı geldi diyorum ama yok nasıl bu kadar acımasız oluyorlar aklım almıyor insan merak etmez mi hiç yaa :43: kaybolan gururumu buldum en diplerde artık kolay kolay bırakmam, gururum yerine benimkini dibe atacam sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı :1:

tek kabahatimiz üstlerine düşmemiz valla her msj gelişinde acaba ondan mı geldi diyorum ama yok nasıl bu kadar acımasız oluyorlar aklım almıyor insan merak etmez mi hiç yaa :43: kaybolan gururumu buldum en diplerde artık kolay kolay bırakmam, gururum yerine benimkini dibe atacam sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı :1:

cnm bak dün hattımı kırıdm arkdşmdaym şuan msnden yazdı arkadasıma fancy yanındamı o cvp verme diyecek ama sadece yanındamı onu söyle diye arkdsmda yanmda dedi oda tamm görüşürz dedi bu gece gelirse ben gitmicem dün gelcekti kaybetti şansını

Son düzenleme:
zamanında uzerine dustum aradım sordum terketti dondu kabul ettim ama kıymet bilen olmadı:19: en son ayrılıgından sonra tekrar dondu kabul etmedim 4 ayı gecti hala duzeltmeye calısıyor aramızı ama ben soguk davranıyorum artık aramayan sormayan adam simdi divane:1:

zamanında uzerine dustum aradım sordum terketti dondu kabul ettim ama kıymet bilen olmadı:19: en son ayrılıgından sonra tekrar dondu kabul etmedim 4 ayı gecti hala duzeltmeye calısıyor aramızı ama ben soguk davranıyorum artık aramayan sormayan adam simdi divane:1:

erkek mileti işte hiçbiri iyilikten anlamyor ne zaman sırtını dönüyosun o zaman değerli oluyosun yani senin içinde baze şeyler tükendiğinde onların aklı başına geliyo :19:

aynen 6 senenin ardından yasadım ben bunları insan sinirleniyor cocuk oyuncagımı diyorsun karsında sana deger veren biri var iste Allahtan belanımı istiyosun ama yok anlamaz onlar iste ne zaman kaybederler ellerinden kayıp gidersin kafaları ozaman calısır artık eskisi gibi de olmuyor insan birseyler yitip gidiyor icinden valla sogudum sevmekten bile artık:31:

cnm bak dün hattımı kırıdm arkdşmdaym şuan msnden yazdı arkadasıma fancy yanındamı o cvp verme diyecek ama sadece yanındamı onu söyle diye arkdsmda yanmda dedi oda tamm görüşürz dedi bu gece gelirse ben gitmicem dün gelcekti kaybetti şansını

canım ne guzel yine seni merak eden var bende o da yok :43: bende düşündüm hattımı kırmayı ama numaramı yeni değiştirdim babam diyecek ne oluyo o yuzden bekliyorum bakalım bekleyen derviş muradına mı ermiş yoksa beklemekten mi gebermiş :18:

aynen 6 senenin ardından yasadım ben bunları insan sinirleniyor cocuk oyuncagımı diyorsun karsında sana deger veren biri var iste Allahtan belanımı istiyosun ama yok anlamaz onlar iste ne zaman kaybederler ellerinden kayıp gidersin kafaları ozaman calısır artık eskisi gibi de olmuyor insan birseyler yitip gidiyor icinden valla sogudum sevmekten bile artık:31:

benimki tek bi olayda 180derece döndü önceden mükemmeldi bi ayrlık yaşadık 3 günlük ben aradım adam kendini bi naza çekti barıştktan snra konuşmaları hareketleri okadar rahat olmaya başladıki artık dayanamadım demkki haksızım arim yada bu seferde ben adım atim demiceksin ben bunu anladım ne olursa olsun tıpış tıpış ayağına getirceksin

fancy bak sormuş ya orda olduğuna inanmamıştır yada doğrulamak için sormuş olabilir peşinden koşacak gibim

uzerine dustugunu anlarsa tamamdır zaten herseyi senden bekler o kozu verme eline erkek degilmi onlar kossun

Biz kızlar daha bi çok bağlanıyoruz herhalde.
ben çalışmıyorum. işim gücüm olmayınca doğal olarak telefon bekleniyor tabi.
ama yoğun çalışıyor. arıyor gene müsait olduğunda.
bana bugün dedi beni hayatının merkezine koydun, ben üzülürsem sen de üzülüyorsun diyoo.
ben de dedim istersen değiştiriyim sen üzgünken zil takıp oynıyım dedim.
beni kırdığını anlayınca özür diledi işte yorgunmuş benim gibi hayat enerjisi yokmuş. çok zor bir babayla çalışıyor onun da etkisi olabilir.
bende sözlüyüm. bikaç aya nişanlanıcam kısmetse. ama erkekler bizden farklılar.
bilmiyorumm kendi hallerine bırakmak lazım herhalde.:31:

sanırım bugece gelicek kızlar napim? onla gidimmi yoksa dön dün gelcektinmi diyim yoksa inip asağı arabada konuşup evemi çıkım tekrar

Biz kızlar daha bi çok bağlanıyoruz herhalde.
ben çalışmıyorum. işim gücüm olmayınca doğal olarak telefon bekleniyor tabi.
ama yoğun çalışıyor. arıyor gene müsait olduğunda.
bana bugün dedi beni hayatının merkezine koydun, ben üzülürsem sen de üzülüyorsun diyoo.
ben de dedim istersen değiştiriyim sen üzgünken zil takıp oynıyım dedim.
beni kırdığını anlayınca özür diledi işte yorgunmuş benim gibi hayat enerjisi yokmuş. çok zor bir babayla çalışıyor onun da etkisi olabilir.
bende sözlüyüm. bikaç aya nişanlanıcam kısmetse. ama erkekler bizden farklılar.
bilmiyorumm kendi hallerine bırakmak lazım herhalde.:31:

aynı durumdayız sanırım o çalışıyo vakti yok ben evdeyim sürekli ilgi alaka bekliyorum doğal olarak :31:

sanırım bugece gelicek kızlar napim? onla gidimmi yoksa dön dün gelcektinmi diyim yoksa inip asağı arabada konuşup evemi çıkım tekrar

bende evdeyim okuyorum ama çalışmıyorum o çalışıyo ilgi bekliyorum :/ insanın kafasında baska seyler olunca sevdiğine her gün alaka gösteremiyor tabii oda doğru..Bence bir konuş gözünü korkut dönme onunla 1.günde akıllanacak değil :)

aynı durumdayız sanırım o çalışıyo vakti yok ben evdeyim sürekli ilgi alaka bekliyorum doğal olarak :31:

aynıyız canımm...
zaman geçsin diye facete oyun oynuyorum, kitap aldım onu okurum.
onun dışında spor yapıyım biraz diyorum.
nişan yerini ayarladım bugün ailemle. o benim kadar çoşkulu değil bu konuda.
zaten nişan düğün istememişti. öyle şeyleri sevmiyormuş.
ama ben de seviyorum. eğlenmeyi severim. o çok daha sakin, kendine dönük.
nişan için müzik ayarlamamız lazım dedim. ben yoğunum sen ayarla ben dinlerim sonra dedi.
püffff.

Kızlar okuyunca pek bi sanslı hissettim kendimi gerci ileride ne olur bilinmez henüz 2yıldır birlikteyiz.Hergünde mutlaka sabahtan aksama kadar vakit geciriyoruz.Aksam is dolayısıyla tabiiki.Dünyada benim kadar cabuk sinirlenen uzun uzun trip atan baska kız yoktur herhalde....buna ragmen yavrucugum ilk günden bu yana hep ilgiliydi.Önemli olan dogru erkegi bulabilmek.Erkekler kızların bütün dünyasını kesfettikten sonra bana kalırsa degisiklik isterler.Çoğu iliski monoton hale geldiginde ilgi alaka azalır.Çılgınlıklar yapmak gerekir.Gercekten hayatımızın odak noktası yapacagımız adamı iyi secmeliyiz.Aslında yanımızda kim olursa olsun en cok kendimizi sevmeliyiz bana kalırsa.hayatımıza yanlıs biri girip cıktıktan sonra üzülmemek icin böyle olmalı.Kendimizleykende cok mutlu olabilmeli ve kabullenip kaldıgımız yerden devam etmeliyiz.....bla bla bla :)

şanslıymışsın cidden :) nazar değmesin :D

Back
X