- 14 Ağustos 2011
- 28.599
- 4.427
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm erkek arkdsının öyle olmasına çok sevindi allah bozmaz inşbizimde oyalancak bişeyler bulmamız gerekiyor.ben çalışmayı düşünüyorum onada izin vermiyor
![]()
şanslıymışsın cidden :) nazar değmesin![]()
evlenme arefesinde zor olur canım. koşuşturmalarımız olucak evlenmeden önce.
zırt pırt izin alamayız iş yerinden.
geldimi barıştınız mı :)
gelmedi cnm ama sabah 10 gibi arkdsmn msnine beni lütfen ara numaranı bulamadım bi türlü fancyle acilen konuşmam lazım yazmş bende arkdşmmış gbi knustm onunla. ve utanmaz hala kendini haklı görüyo
sevindim canım adınaa :)))
Kızlar, ben geldim, ne zamandır takip edemiyordum burayı, neler olmuş, neler bitmiş, devam, takipteyim şimdi, sizin uyguladıklarınızı bende uygulamaya koydum, bakalım neler olacak, bu erkek milletine çok fazla yüz vermemek gerekiyor, ama biz veriyoruz işte, yüz verdikçe de astarını istiyorlar, tepemize çıkıyorlar, ilgi manyağı yapıyoruz, sonrada olanlar bize oluyor.
açıkcası ben her erkeğin hırçın kız istediğine inanmıyorum ya :S
bu burçlara görede değişiyo bence benim sevgilim benim dediğim olcak diyo sürekli baskın olmak ister erkeklerin cogu iliskilerde
bunu yeni ilişkiye başlayanlar bence uygulamalı oturmuş bir ilişkide bunları uygulamak zor buluşmayı ertelemek,merkezim sen değilsin izlenimi vermek gibi..