Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Galenia ben fala iç inanmam normalde ama harfi harfine bilmiş hayret
Bencede öyle yaparsan çok rahatlıcaksın eminim
Yani etrafında ki fazlalıklardan belirsizliklerden kurtul
Gerçek aşkı en kısa zamanda bulursun inşallah canım

valla tek dileğim bu canım ve bu kadın normalde kimseye bakmıyo
sana bakıcam kahve yap diye tutturdu ve bizim çıktığımız tarihten
diğer konuştuğum çocugun yüz şekline sigara kullandığına sinirlendiğinde benle sert bi konuşma yapıcağına kadar bildi
daha karşıma çıkmamış ama o kişiyi beklicem dünden çıkardım fazlalıkları canım
hiç bi erkekle konuşmuyorum
allah senide şu belirsizlikten kurtarsın canım bi an önce tekrar başlarsınız inş

Bu sözlere sadece Aminn diyebilirm canım hemde en içten

merhaba kızlar. uzun bi ara verdim geldim sonunda. ben de çok dağıldım bu 2 aylık süreçte yeni yeni toparlanıyorum.
ben de kendimi özel bişey sanıyodum:) bilmemkaçıncı kızı eklemiş facebookta iki taneye kadar saydım sonra saymayı bıraktım.:)

kızlar herkez dağılmış ya kimse barışmamış ben herkez barışcak diye umuyordum çok üzülüyorum sizle birlikte. benimkide beni çileden çıkartıyo herşeyi alttan almaya başladım ama patlıcam sonunda onun işi onun okulu onun hayatı onun ailesi sanki bir onun hayatı var herşeyimizi ona göre ayarlıyoruz !

İlişkisi benimki kadar ihtiraslı olan var mıdır bilmiyorum ama vicdan yapmaya başladı benim ex. Ex diyorum çünkü benim için öldü artık diyorum, sanırım eski sevdiğim dahi desem umutlanmaktan, kendimi umutlandırmaktan korkuyorum.
Akşam yatmadan evvel bir arkadaşımla görüşüyordum, içimde bir mutluluk var, güzel şeyler olacak sanki dedim, o şahit. Yattım, çok değil 1-1.5 saat sonra mesajı gelmiş sabah gördüm, bir mutlu uyandımki sormayın. Bizimkisi vicdan yapıyor geleyim de diyemiyor özür diliyor defalarca ama. Ben dedim. Belki aylar beki yıllar sonra olacak bu ama olacak illaki diye. İçim temiz heralde:)) Vicdanım o kadar rahatki, beni bu dönemde o kadar çok üzdüki, o da düşünsün neler yaptığını, üzülsün, burnundan fitil fitil gelsin tabiricaizse.

Sonunda güzel bir haber aldık çok sevindim senin adına
dönen dönüyomuş bir şekilde onuda görmüş olduk
ah bu erkekler

benimde eski sevgilim özür diledi gururum olmasaydı ezerdin sen beni dedi
yanında kendimi pasif hissediyorum her an elimden uçucak kuş gibisin birazda benimle yürümeyi dene dedi
barışalım dedi 20 gün olmuştur belki ama biliyodum döneceğini
mutlu değilim ama erkekler severse dönüyo bunu bilir bunu söylerimm

selam kızlar beni biliosunuz söz yüzüğümü filan göndermiştim bi hafta önce. ama hala mesajlaşmaya devam edioruz anlamıorum dün gece en son yazıştık bana dio işte senden başka kimseyi sevemem kimseyle beraber olamam seninde başka biriyle beraber olabilme ihtimalin beni mahvedio ama eminim sen beni unutmadan olursun ben hep seni sevicem senden başka kimseye dokunmıcam sende benden başka kimseyle yaşama filan demiş tabi bende dayanamadım bu duygu dolu mesajlara bende ona aynı şekilde güzel şeyler söledim ama sonuç yok yani ne ki bu gel barışalım gibi bişiyde yok yazık oldu napalım diip duruo bende öle diom dogal olarak hem umutlanıorum ama bi sonuç yok gibide konuşuo sevıom ama napalım bu sonucu bız yarattık gıbılerınden devam edıo muhabbet... bana acıkcası sey gıbıde gelıo aslında dönmek isterde şimdi eşyaları gönderdim ya bi daa ailesine biz barıstık demeyi popusu yemezmiş gibi hani çocuj oyuncagımı bu yani gibi... ne yapmam gerekio bilmiorum o böle güzel mesajlar attıkca ben mahvoluyorum ne yorum yaparsınız canlar?

Canım bu çocuk seni seviyo bal gibi ortada
Ama seninde dediğin gibi galiba tekrar barışmaya cesareti yok gibi geldi bana
Yine aynı şeylerin olmasından korkuyo olabililir
Böyle severek ayrı kalanlara çok üzülüyorum
Tam olarak niyetini anlasan aslında madem sensiz yapamam diyo o zaman gereken adımları atması gerek
Ailesine mecbur yine anlatıcak durumu ben onu istiyorum diyicek ve ikinizide bu durumdan kurtaracak

canım bende onu bal gibi seviorum sanırım. peki benim ne yapmam gerekio sence? beklemekten başka? bazen diorum söliyim sen benle barışmakmı istion die böle mesajlar atıyon :) ama biliorumki dersem ne alakası var ben içimdeki duyguları dile getirdim sadece bu kararı sen verdin bende saygı duyuyorum artık olmaz terkederken düşüncektin bunları fln der die korkuorum ki kesin der :) o yüzden sanırım sadece beklicem ve bu süraçte de umut etmemem gerekio mesajlara aldanıp...

Güzelim nasıl umud etmicen ya :) evet sende seviyosun anlıyorum bunu.
Biraz daha zaman ver bakalım nolucak
Hiç bişey olmazsa söylersin sonunda ölüm yokya
Böyle gidecek hali yok nereye kadar duygularını söyleyip duracak sana
Bir gün çekip giderse iyice boşluğa düşersin bunuda unutma

aynen cnm bakalım zaman ne göstercek bi daa arıcağı bile mechul aslında. of ya bi mesaj gelse yeniden varmısın filan die :) ama yinede kendimi kötüsüne alıştırmalıyımki dediğin gibi boşluğa düşmiyim...

bencede boşluğa düşme kafan karışmış senin

Onu düşünmeyi, irtibatı kes. Enerji akışı kesilince kendine gelicektir Az önce de yazdım başka bir başlığa bu kitabı al muhakkak. Aslında giden erkek yoktur SEDA DİKER.

Kızlar nasılsınız? unutmayın burayı ya
Bende durumlar aynı bir değişiklik yok
Sizden bekliyorum mutlu haberleri

Kızlar nasılsınız? unutmayın burayı ya
Bende durumlar aynı bir değişiklik yok
Sizden bekliyorum mutlu haberleri

evet canım yaa unutuyolar burayı
bnde artık burdakilerin mutlu haberlerine bakıyorum
kendim mutlu olamadığım için
dün kuzenim bizdeydi 3 senelik ilişkisi var tabi hiç ayrılmıcaz modunda
açıp resimlerini gösteriyo ben hiç kıskanmadım modunda tabi
en sonunda ayy yeter kapat dedim tabi
kıskançlık kötü bişi yaa aşık olmak aşk acısı çekmek istiyorum mazoşist miyim ne

Onu düşünmeyi, irtibatı kes. Enerji akışı kesilince kendine gelicektir Az önce de yazdım başka bir başlığa bu kitabı al muhakkak. Aslında giden erkek yoktur SEDA DİKER.

teşekkür ederim cnm değerli yorumun için ama artık bizde bi elektrik fln kalmadı yerine gelcek :) o kadar duygusal mesajlar atan adam dün dışarı çıktım die etiketlendim die bela dolu sözler atmış mesajda git sen başkalarında teselli bul zaten ben burda senıin için üzülürken sen eğlencenin peşindesin filan benide arkadaslarım heryere cagırıo ama ben burda düşünüp gitmiorum sen gidiosun allahın belası (ki ben gitmediğine inanmıorum) ohh kurtardı yarabbim seni benden seytansın fılan demiş. bende sabah gördüm dedim benim hala bi umudum vardı ama yok sen değişmezsın tek damla gözyasıma degmezsın numaramıda değiştircem yolun açık olsun yazdım telimi de yönlendirdim başka noya suan arayınca numara kullanılmıyo dio o da faceden yazmış istersen adres değiştir ölsem aramam artık fln yazmış engellemiş yani işin özeti boşuna beklentiye girmişim ben. adam biz sözlüyken gezip tozuyodu ben yakalayınca normal diodu bu sebepten ayrılık mı olur diodu şimdi ayrıldık ve ben dısarı cıktım die allahın belası oluorum 2 ay sora sınavım var ve ben konsantre olamıorum bu sebepten. artık teli filan acmıcam yoksa bi şekilde beni tahrik edio ve cevap yazıorum sonuç yine hüsran tekrar bişiyleri umut edip başa dönmek istemiorum bilmem doğrumu yapıorum cnm ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…