Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

o kadar duygusal mesajlar atan adam dün dışarı çıktım die etiketlendim die bela dolu sözler atmış mesajda git sen başkalarında teselli bul zaten ben burda senıin için üzülürken sen eğlencenin peşindesin filan benide arkadaslarım heryere cagırıo ama ben burda düşünüp gitmiorum sen gidiosun allahın belası (ki ben gitmediğine inanmıorum) ohh kurtardı yarabbim seni benden seytansın fılan demiş. bende sabah gördüm dedim benim hala bi umudum vardı ama yok sen değişmezsın tek damla gözyasıma degmezsın numaramıda değiştircem yolun açık olsun yazdım telimi de yönlendirdim başka noya suan arayınca numara kullanılmıyo dio o da faceden yazmış istersen adres değiştir ölsem aramam artık fln yazmış engellemiş yani işin özeti boşuna beklentiye girmişim ben. adam biz sözlüyken gezip tozuyodu ben yakalayınca normal diodu bu sebepten ayrılık mı olur diodu şimdi ayrıldık ve ben dısarı cıktım die allahın belası oluorum 2 ay sora sınavım var ve ben konsantre olamıorum bu sebepten. artık teli filan acmıcam yoksa bi şekilde beni tahrik edio ve cevap yazıorum sonuç yine hüsran tekrar bişiyleri umut edip başa dönmek istemiorum bilmem doğrumu yapıorum kızlar ne dersiniz?

Kızlar nasılsınız? unutmayın burayı ya
Bende durumlar aynı bir değişiklik yok
Sizden bekliyorum mutlu haberleri

hiç mulu haber yok cnm kimse için üzülmeye beklenti içine girmeye gerek yokmuş bunu anladım ben sen ne yaparsan yap yaranamıosun bunu gördüm... ama şu açıdan bakarsak bunu farketmek bile mutlu bi haber sayılabilir 2 ay kaldı sınava calısmalı :)

ilahi cnm ya nie acı cekmek istion deli :) ben senin enerjine hayranım zaten bak neler dion böle bozma sende kendini aaa :) aynen cnm millet nispet yapar gibi anlatır ama nispet yapmak içinde biz hayatımızı mahvedemeyiz...

ilahi cnm ya nie acı cekmek istion deli :) ben senin enerjine hayranım zaten bak neler dion böle bozma sende kendini aaa :) aynen cnm millet nispet yapar gibi anlatır ama nispet yapmak içinde biz hayatımızı mahvedemeyiz...

eee tabi öyle ama kafama göre birini bulursam evlencemm ben
gelinliğimde hazır ohh

ay sorma galecim benim etrafımda da var güzel ilişkisi olan bir dolu insan
ama benim umrumda değil tabiki onların adına mutlu oluyorum yalnızca.

bazen diyorum benide böyle gerçekten sevicek mutlu edicek biri olucakmı diye
bakalım zaman ne gösterir bilemeyiz

Bence doğru yoldasın kokoskedi
Madem öyle yapmış boşver sende dönme arkaya bakma hiç
Hangisi doğru diye düşünme
Rabbim hepimize hayırlısını versin

yaa aminn hepimize inş nasip eder canım
en son eskisi barışalım demişti eh dedim belki mutlu olurum barıştım
hiç buluşmadık barıştığımız sürede bugün msj attım unutuldum diye
bi kız dedi x senle konuşmak istemiyo
dedim biz sevgiliyiz teli ona ver bişi sölicem sonra isterse ömür boyu sende kalsın
sen yanlış anlamışsın cnm yazık çıkmıyoruz dedi bana dedi
bende: özür dilerim yanlış adama atmışım msjı ben adam olanı arıyodum seninki değil galiba dedim uzatmadım.
sildim noyu da ama kan beynime sıçradı haliyle şuanda hala çok moralim bozuk hayır sevdiğimden değil ama napmaya çalıştı bilmiyorum
zorla intikam al benden diyo

Ne kadar dengesiz bir insanmış ya insanın içindeki herşeyi öldürüyolar böyle yaparak
Boşver bence canım hiç umursama değerli hale getirme onu

Ne kadar dengesiz bir insanmış ya insanın içindeki herşeyi öldürüyolar böyle yaparak
Boşver bence canım hiç umursama değerli hale getirme onu

hayır ama canım çok zoruma gitti gerçekten
tamam sevmiyodum ama o bana aşık diye hep iyi davrandım kalbini kırmadım
bi tarafları kalkmış olmalı ki birden değişti
ben ödetirim ama 5 6 gün yani en fazla yakıcam canını yani
bide faceye: BİTTİ diyemeyecek kadar aciz insanlar tanıyorum allah bizi onlardan korusun yazdım..
dalga geçer gibi kız yazmış ve kaybettirmesin diye..
madem bitirmiş kndi kendine barışalım niye dyoosun be adam!
gelde aşık ol sev güven..

Kızlar size bir şey danışacağım. Bilemiyorum nasıl yapsam ne hissetsem..
Hatırlarsanız burada gelenlerden gidenlerden konuşmuştuk.. Benim eski konularıma bakarsanız da fikriniz olabilir. Benim bundan önceki kasım ayında başta ailelerin anlaşamayacağı ile başlayıp ilerleyen tartışmalarımızdan, ardından aldatıldığım gerçeğiyle bitirdiğim 4.5 yılık ilişkimdeki eski sevgilim bana karşı hala bir şeyler hissediyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ailesinden çevresinden gizliyor şuan arkadaşça görüşmelerimizi zira ailesi hala beni soruyorlarmış. En basitinden bir arkadaşımın düğünü için beraber ebise baktık, ettik, elbiseyi hediyem olsun diye ödemeyi teklif dahi etti, kabul edemezdim. Düğüne de beraber gitmeyi düşünüyoruz. Bana karşı bakışları hala eskisi gibi. Ben ona da dedim şu ara hiç bir şey istemediğimi, onu sevgili olarak göremediğimi. O da kısmet, zaman ileride ne gösterir diyor ama ben bir başkasını oyalıyor muyum diye mi vicdan yapıyorum ve de üzülüyorum bir yandan. Ki ona da söylediğim buydu ben bu ara gerçekten yorgunum kırgınım beni bekle ya da bekleme diyemem, ki bu bizim demelerimizle de olmuyor zaten, kaderi daha iyi anlıyorum. Ama beklediğin taktirde senin için aylar yıllar sonra ne ifade edecek. İleriyi göremiyorum, belki şuan sana kayıtsız kaldığım için ben ileride pişman olucam ama bilemiyorum işte dedim.. Bir yandan da gerçekten çok iyi arkadaşız, ama elbet daha ötesini de isteyecek. Ama benim içim acıyor onu üzmek istemiyorum, ama aldatılmayı affedemiyorum da. O da beni üzmek istemediğini söylüyor. Yani böyle gidiyor bu ara. Aslında dediğim gibi sevgili olarak ta sevemiyorum da. Yanii bir soğukluk var ama ne yapacağımı bilemiyorum. Yakın zamanda şehir değiştiricem. Ama o da işi itibarıyla sık sık gelecek bulunacağım şehre. Birini üzmeye kırmaya o kadar çok korkuyorumki. Yanlış bir adımla kararla başkalarını da harcamak istemiyorum, ama kendim de artık üzülmek istemiyorum. Lütfen bir fikir verin.

Son düzenleme:
çok çelişkili bir durum aslında..karşında zamanında güvenini yıkıp giden birisi var ve bir şans istiyor senden.bu durumda hiç vicdan yapmana gerek yok bence canım.eğer seni istiyorsa tüm bunlara katlanarak seni kazanabilir.aslında senin ne hissettiğin,düşündüğün önemli.eğer tekrardan bir şans vericeksen bence bunu önceki durumları yaşamayacağına inanıyorsan yapmalısın.karşımızdakine bir şeyler hissedelim ya da hissetmesek bile bir bayanı en çok yaralayan şeylerden birisidir aldatılmak..kaldı ki başlarsan ciddi olarak başlayacaksın ama böyle de bir durum var.. bence acele etme derim hem duygularından emin olursun hem etraflıca düşünüp bu durumun senin açından olur ya da olmaz yanlarına bakarsın.bu arada karşı tarafın tutumunu da gözlemlemiş olursun

takma demeyi çok isterdim galenia ama böyle durumlarda içimdeki intikam diyen sesi bastıramayanlardanım bende
bilmiyorum nasıl olur ama onun değerli olmadığını hissettirerek bir şeyler yapabilirsin bence..

Zaten sevmediğin için aslında intikam alabilirsin nasılsa canın yanmaz sonrasında neden olmasın
Hatta gel benimkinden de intikam alalaım beraber ya
İçin nasıl rahatlıcaksa öyle yap tatlım.

Biraz klasik olucak ama kalbinin sesini dinle dicem
Eskiden yaşananlar yüzünden soğukluk hissediyosundur belkide
Yada henüz tam olarak sevgili olmadığınız için
Ama bunu gerçekten istiyomusun istemiyomusun düşünmen bir karar vermen lazım
Onu üzmek istemiyorum diyosan bu karar sonrasında yollarını tamamen ayır bence.

takma demeyi çok isterdim galenia ama böyle durumlarda içimdeki intikam diyen sesi bastıramayanlardanım bende
bilmiyorum nasıl olur ama onun değerli olmadığını hissettirerek bir şeyler yapabilirsin bence..
ben alırım zaten bırakmam kesinlikle canımm ve yaptığım şey hemen olmaz sindireyim bi içime ansızın olucak ki neye uğradığını şaşırsınn

Kızlar neler öğrendim neler bir bilseniz.. Erkeklerden o kadar çok tiksiniyoumki biz saf saf sevelim aşık olalım niyet belli adamlarda yaa, devamıı akşama

Merhaba kızlar ben geldim buradayım.. Dediğim gibi erkekler.. Çok alçaklar. Ben daha önce bahsetmiştim hani size gene burada benim bir erkek arkadaşım vardı diye, onu ne kadar bekledim ettim, bu dönemde onun sevgilisi varmış ben çok sonradan öğrendim, ve ikimizi belki de daha fazlamızı aynı anda nerdeyse başlatmış, birlikte yürütmüş.. Bu kadar saf mıydım diyorum kendi kendime bu işleri görmeyecek kadar.. O kadar kzıyordumki kendime benden ötürü mü birşey oldu neden uzaklaştı diye, adam profesyonelmiş hanımlar yaa. Bir de diyorum ne kadar efendi, ne kadar sessiz sakin iyi anlaştık falan filan.. Bulunduğu her kabın şeklini alacak yetenekte, midesizin tekiymiş..
Ben hatırlarsanız çok üzülüyordum buna mesaj atmıştım ertesi günü cevap beklerken sitede ilişkisini yayınladığını gördüm, sonra kızı gördüm, 18 yaşında arada o kadar yaş farkı falan.. fake hesap açıp kızı kibarca uyardım üzülürsün, adamı iyi araştır falan filan diye.. Biz kısa süre önce bu kızla konuştuk, sonra telefondan da görüştük.. Hikayelerimizi anlattık, anladıkki aynı anda başlamış bizim ilşkiler :) gülüyorum ama sinirden. Tabii bunlar hala devam ediyorlarmış orası ayrı. Ama şahsi kanaatimce bu kız ona dünyanın kaç bucak oldugunu gösterir. Benim kadar safını istese bulamazdı herhalde. Aptallığıma yanayım.

slm kızlar gecen gün akşamüstü telimi kapamıştım açtım geriye merak edip aynı hakaret dolu mesajlar gelmiş artı face den de yazmış bişiyler bende hiç bi hakaretine cevap vermedim sadece dedimki ne diim madem ben bu kadar kötüyüm allah inş en iisini çıkarır senin karşına ben senin gibi beddua edemem bu kadar yaşanmışlığımıza dedim sora üzgündüm ailem sordu anlattım babam dayanamadı aradı ve güzel konuştu sordu oğlum bittimi istiyonmu sen bu kızı istemionmu dedi o da bitti demiş babamda tamam o zaman bi daa aradığını mesaj attığını duymıcam esyalarınıda ıstedın çok ayıptı fln dedi o da ben seni çok sevıorum baba fln yaptı bende sevıorum senı saol ama arama bundan sora kızımı dedı. sordu bu kızın sana ne yanlısı oldu dıe verdıgı cevap ne dersınız kızlar saka gıbı yanı sey o benden hemen evlılık beklıo ben zaten onun yuzunden sınavımı gecemedım fln yapmıs yuh dedık yanı bahanemı bunlar resmen bı yanlısım yok ama bunları bahane edıo sankı ben kac sınav kacırdım onun yuzunden ama gundememı getırdım kız babasına bu denırmı ya o hemen evlılık beklıo benden dıe babamda dedıkı gec bunları oglum ole nısanlılar varkı her hafta gelıolar neyse ne tamam sen bı daa aramıcaksın dedı o da tamam dedı öle bitti. ama babam dioki benim sordugum sorulara net cevap vermıo hemen olayı başka yöne kaydırıo. yani kızlar üzüldüğüm tek şey cidden benım suclu oldugumumu dusunuo yoksa kendını aklamak ıcınmı yapıo allahtan tek dılegım haksız yere bana yaptıklarının farkına varsın tüm dualarım bunun için. suçumda ne bılıomusunuz ayrıldık ve ben arkadaslarımla dısarı cıktım dıe ohhh gez toz ben burda üzüliyim ki o bunları biz beraberken benden saklayarak yaptı ve ben ne kadar anlatırsam anlatıyım anlamadı bunu. kendine gelince gayet normal ne varkı arkadaslarla cıktım dio ki bunu ben yakalamasam sölemicekti ama ben yüzüğü attıktan sora cıkınca sen git baskalarında teselli bul allah belanı versın oluo inanınki tek hazmedemediğim bu. allah büyük diorum ve eminim ailesinede beni kötülüo sözü benım attıgımı esyaları gönderdiğimi sölüodur halbuki gece gündüz istedi bunları benden ve ben o insanların gözünde iğrenç bi kız olarak görünüorum kendini savunarak anlatcak tabı herseyı asla ben sucluyum dermı ve ben cidden bunları hazmedemiorum öle çok içimde kaldıkı hepsi ailesi onun ne mal oldugunu bılmıo hos bılsede ogullarını korucaklar tabıkı ama allah görüo yukarda sahıt inş ömrüm yeterde bende görürüm bana yaptıkları için pişmanlığını tabi pişman olursa...

inanmıorum ya bu kadar midesiz olunur cidden cnm bizler çok salağız bende kendımden cok ona guvenırdım ama her yol varmıs onda da belkı bende aldatıldım hıc bılemem artık herseyı beklerım ben bu pisliklerden biz salaklığımıza doymayalım bu kadar saf asık olalım bekleyelım onları bu kafayla daa cok beklerız ınankı degmıcek kısıler bunlar da adammı ya ama etme bulma dunyası dıorum allahın adaletı gecde olsa yerını bulcak ıns ınanıorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…