bence erkekten kaçmamalı yani kaçmalı ama ona hissettirmeden yapmalı

mesela benim dört senelik bi ilşkim vardı aslan burcuydu bilirsiniz lider burçtur

hep överdim sonra birden soğuk davranmaya başlardım tabi benim dengesizliğimden de oluyodu

sonra noldu falan dediğinde yok bişi der konuyu kapatırdım bu sefer o mesaj üstüne mesaj atardı ama burda herkesin karakteri
yapıcakları yapamıcakları farklı ortak nokta bence umursamamak değil kesinlikle değil çünkü ilgiyi başka yerlerde ararlar o zaman..
bence erkekler tamamen onlara bağlı kızları çantada keklik görüyo özür dilerim ağır bişi dediysem ama böyle yani..
oturmuş bi ilişkide bile kendi arkadaşlarınla vakit geçirmek aradada olsa kendi başına sinemaya gitmek bile farkediyo

benim sevgilim maça giderdi tlefona cvp veremicem derdi bende bi kenara atıp uyurdum

ayrılmadan önce arkadaşı gelmişti maça gittiler bana yine aynısını yaptı baktım sesimi çıkarmıyorum diye mesajda atmıyo
işim bitti dediğinde ben pesdeyim hayatım arkadaşlarla maç yapıyoruz bitince mesaj atarım dedim

bi dahada maç izlemeye gittiğinde hep msj attı..
gelelim konuya eğer tripkolik bi sevgilniz varsa yapmayın ama normalse bence
her zaman siz aramayın, mesajlara eğer geç cvp veriyosa sizde aynısını yapın, arada kendi başınıza takılın alışveriş, sinema yemek..
yani sizin tek başınıza oldugunuzdada iyi vakit geçirdiğinizi bilsin

her an ondan gelecek cvbı beklemediğinizi bilsin kendinize değer verdiğinizide bilsin..
ve size ona göre davransın azcık kendiniz için bişeyler yapın kızlarr

siz değerlisiniz onlar sizin için nelerden fedakarlık ediyo maçları mı eksik kalıyo
yapıcakları bişeyi mi yapmıyolar hayır her an elinin altında olmadığınızı bilsinler arada kayıp gidebilirsinizde bence