Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

hoşgeldin canım aramıza :29::29:

hastayyyım sana yaaa :27: cnm bu arada yazdıklarını okudum çocuk son noktaya gelmiş artık sende üzülüyosun belki bi şans vermelisin ıkınızıde bişe kaybetmezsinki :26:

cnm bizimde öyleydi ya nasıl barıstınz omu geldi senmi? bizde kavga edip ayrılmıştık 3 gün snra ben gtmiştim tıpış tıpış adam havalara girmişti geçende bi ayrıldım çat diye hiçbişşe yapmadım koşa koşa geldi artık çok dikkat ediyo burnundan getiriyorum hatta kıyammmm:34:

cnm bnmmm :16::16:
o haketti ama yarın sevgililer günü ve ben onunla uludağda geçiricem tabi geceyi değil
bilmiyorum artık nolucakk :31::31:

konu benimde ilgimi çekti... tam da nişanlımın erkek arkadaşları ve benim aramdaki dengeyi kuramadığını düşünürken :(

canm bizimde böyle gibi bişeydi biz görüşürdük ama arkadaşlarıyla daha sıktı yani her gece.. 12de işten çıkardı onların yanına damlardı ama sen konuşmamışssın bile ben ne kavgalar ayrılıklarla düzelttim maşşallah şimdi süperiz çok nadir görüşür çoğundada ben yanındayım:10:

ah canım benim değermi hiç çoğu zaman sil at demem ama bu adam şaka gibi. hareketleride ortada bir suçun olduğunun göstergesi.. sakın arama sorma seviyorum diyosanda baya bi burnunu sürttürmeden barışma.. ayrıca suçlu olduğu bir konuda bu kadar küfür kıyamet kavga ediyosa sen suçlu olduğunda neler yapacaktır, allah muhafaza.. :50: ya aklım almıyor insan derki tamam canım için rahatlıcaksa sil ama rahatsız olcagın bi durum yok sadece ayıp olmasın diye kabul etmiştim . :22::22:

canım herkesin farklı bir hikayesi var senin kide çok kötü :50: Sana vermediği değeri başkasına verdiğini görünce insan kahroluyor.
Zaman geçtikçe acılar illa ki azalıyor ama bu seferde izi kalıyor malesef.buda kimine göre tecrübe işte.
Bu arada ben hatırlıyorum eski nickini sanki :44:

hala içim acıyor yaaa,nefret ediyorum ondan ama bir yandan da hala gözümün önüne geliyor,özlüyorum:5:hemde nasıl kahrolmak ,deliriyorummmm..benim acım gün geçtikçe dahada artıtor,ilk zamanlarda çok mutluydum,gülerdim şimdi ise ağlkıyorum ,gülmüyor yüzüm...
Günlükde sürekli yazı yazardım ,hatırlıyorsundur..

aaaaaaaaa hatırladım cnm ya noldu ortadan kayboldun sen :26::26:

barıştk derken 1 hafta sonra ayrılmıştık canım tam 1 sene oldu canım ya halada içimde o ,unutamıyorum malersef,ama onun hayatrında biri var...ama hakkımı hiç helal etmiyorum ona mutlu olamasın,hayatına giren kızlarda hep bir yerde ben gözünün önüne geleyimm..

Erkek arkadaşımı bazen 2 bazen 3 ayda bir görüyorum mesafelerden dolayı...
Hatta bu sefer şartlardan dolayı toplamda 10 ay sonra göreceğim kısmetse...
Alışmasına alıştım. Canım kimi zaman çok yansa da alıştım.
Hiç bir zaman ne benim onu, ne onun beni tepesine çıkaracak vakti olmadı, olamadı.
Nazımız birbirimize telefonda geçti, kimi zaman kısıtlı 1 saatlik telefon görüşmelerinde.
Hep çok görüşebilen her canları çektiğinde arabaya atlayıp sevgilisinin yanına gidenlere özendim...
Ben yapamadım çünkü... Hiç yapamadım.
Yaşım oldu 25,5 26 olmaya ramak kaldı ama bunun içimdeki ezikliği hiç geçmedi.
Geçmeyecek de...
Benim gibi olanların tek çaresi evlenmek aslında, o zaman da hiçbir şey sevgililikteki heyecanı vermeyecek, o kaçamaklar fazlası nazlar niyazlar olmayacak.
Bunları neden anlatıyorum: Birbirinizin kıymetini bilin. Birbirinize savaş açmadan, taktik yapmadan sarılın sevdiklerinize.
Tabii ki onlarsız da hayat var ama onlarla da hayat var.
Mutluluklar dilerim hepinize :3:

canm bizimde böyle gibi bişeydi biz görüşürdük ama arkadaşlarıyla daha sıktı yani her gece.. 12de işten çıkardı onların yanına damlardı ama sen konuşmamışssın bile ben ne kavgalar ayrılıklarla düzelttim maşşallah şimdi süperiz çok nadir görüşür çoğundada ben yanındayım:10:

evet işte konuşmadım kendime bu yuzden kızıyorum :( dediğin gibi kavga sorun olmasın istiyorum, ister istemez soğukluk yapıyor çünkü :( senin adına sevindim canım inşallah hep öyle kalırsınız :) ben arkadaşlarıyla olmasına karışmıyorum çoğu da benim gidemeyeceğim yerler sadece erkekler var, tmm ama dengeyi tuttursun istiyorum. Ayrıca onun ailesi var diye hamarat gelin kız modunda ordan oraya koşturmaktan yoruldum nişanlımı yanımdayken özlüyorum :( yani gocunduğumdan değil tmm sülalecek de toplanılacak mutlaka ama bi iki de birlikte vakit geçirsek fena olmaz :/

Hiç bir zaman ne benim onu, ne onun beni tepesine çıkaracak vakti olmadı, olamadı.
Nazımız birbirimize telefonda geçti, kimi zaman kısıtlı 1 saatlik telefon görüşmelerinde.
Hep çok görüşebilen her canları çektiğinde arabaya atlayıp sevgilisinin yanına gidenlere özendim...
Geçmeyecek de...
Benim gibi olanların tek çaresi evlenmek aslında, o zaman da hiçbir şey sevgililikteki heyecanı vermeyecek, o kaçamaklar fazlası nazlar niyazlar olmayacak.
Bunları neden anlatıyorum: Birbirinizin kıymetini bilin. Birbirinize savaş açmadan, taktik yapmadan sarılın sevdiklerinize.

utandım resmen:5: allah kavuştursun canım gerçekten çok zor bi durum:50:

Son düzenleme:
Geçmeyecek de...
doğru söylüyorsun yüzünü göremiyoruz ki tepemize çıksın :14: yanımda olsada bütün gün trip yapsa çekerim ben valla :17:

bende sinir oluyorum :( ve doğru yolu bulamıyorum... acaba farkında değil mi , şimdiye kadar iyi tmm peki tmm dedim ağzımı açmadım bugn arkadaşlarıyla nasl olsa yarın gönlümü alır dedim , yarın da aynı diğer gün de... telefonda gönlümü almaya çalışıyor bense zoruma gittiğinden yutkunamıyorum bile ağladım ağlicam ona belli etmemeye çalışıyorum, farkına varır diyorum varmıyor....bugün konuşmayı düşünüyorum iyimi kötümü yaparım bilmiyorum ama dünden beri kendime kızıyorum ben ona bu rahatsızlığımı söylemedim ki o düzelsin ... anlamıyor işte kendi başına ..hissettiklerimi söylemek doğru olurmu ki .... :(
bence rahatsızlığını kesinlikle belirtmelisin.. yoksa tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok olayı olur..
Gerçi ben söyledim söyledim dee, hep üste çıktı, ben sana vakit ayırmıyor muyum fln die.. çok tartıştık.. aslında ben fazla istedim bazen de, hep benimle olsun istedim, ama o da artık iş inada bindiği için olmuştu.. Şimdi askerde nişanlım.. izine gelince dizimin dibinden ayrılmaz.. heryere birlikte gideriz.. Ama ilk izine geldiği zamanlarda beni anasıyla babasıyla bırakıp arkadaşlarının yanına gittiği de olmuştu.. o zamanlar kıyametleri kopardım.. şimdi nazar değimesin, arkadaşlarını maksimum yarım saat- 1 saat görüp yanıma koşuyor :nazar::nazar: ama çok mücadele verdim:47:inşallah askerlik bittikten sonra da bu dengeyi koruyabiliriz diyorum:31:

ayy aynı benimki işte yaa, bizde hep aynı kavgaları ettik:47: aslında gece 12 den sonra arkadaşlarıyla görüşmesi daha işimize gelmesi lazım, sonuçta gündüzleri bize kalır.. ama ben yine de rahatsız oluyordum gece vakti evinde olmadığı için... neyse şimdi askerde benimki, hallettik gibi biraz, inşallah askerden sonra nüksetmez aynı olaylar:1:

hala içim acıyor yaaa,nefret ediyorum ondan ama bir yandan da hala gözümün önüne geliyor,özlüyorum:5:hemde nasıl kahrolmak ,deliriyorummmm..benim acım gün geçtikçe dahada artıtor,ilk zamanlarda çok mutluydum,gülerdim şimdi ise ağlkıyorum ,gülmüyor yüzüm...
Günlükde sürekli yazı yazardım ,hatırlıyorsundur..

barıştk derken 1 hafta sonra ayrılmıştık canım tam 1 sene oldu canım ya halada içimde o ,unutamıyorum malersef,ama onun hayatrında biri var...ama hakkımı hiç helal etmiyorum ona mutlu olamasın,hayatına giren kızlarda hep bir yerde ben gözünün önüne geleyimm..
oyyy kuzuuummm, özleme sen onu boşver bakiyim:20::20::20: haketmiyor seni o:54:
Geçmeyecek de...
Allah kavuştursun... gerçekten zor işin.. benimki de 1 yıldır asker, o yüzden dilediğin zaman görememenin acısını bilirim:50:

kızlar bunun tek yolu rahatlık,rahat olcaksın her dk tele bakmıcaksın erkek arkadaştan bağımsız bir çevren olcak inanın merkezinizden çıkardığınızda herşey daha kolay oluyor.taktik ilişkinin doğallığını kaçırıyor bana göre sabretmek beklemek çok zordur evet ama siz başka şeylerle uğraştıkça takmamayı öğreniyorsunuz sürekli msjlaşmak bana göre değil mesela zaten ben msja istem dışı mutlaka zamanında cvp veremiyorum biryere atıyorum kalıyor hatta erkek arkadaşım baya dertli bu konuda:1:
ben evde olduğumda bile boş oturamıyorum sürekli bir uğraşınız olduğunda hem siz mutlu olursunuz hem ilişkiniz daha sağlıklı olur
güven konusuna gelince kendine güvende çok önemli rest çekmeyi bilmek gerek birde uzun bir ilişki yaşamış olmanın verdiği tecrübeyle erkekleri sıkmıcaksın mesela erkek arkadaşlarıyla buluştugunda kendi arıyor msj atıyor rahat bırakıyorum zaten siz böyle oldukça onların ilgisi dahada fazla artcak taktiklerde ters tepebilir biraz politik olmakla biraz nabza göre şerbetle herşey daha kolay oluyor

bence rahatsızlığını kesinlikle belirtmelisin.. Yoksa tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok olayı olur..
Gerçi ben söyledim söyledim dee, hep üste çıktı, ben sana vakit ayırmıyor muyum fln die.. çok tartıştık.. Aslında ben fazla istedim bazen de, hep benimle olsun istedim, ama o da artık iş inada bindiği için olmuştu.. şimdi askerde nişanlım.. Izine gelince dizimin dibinden ayrılmaz.. Heryere birlikte gideriz.. Ama ilk izine geldiği zamanlarda beni anasıyla babasıyla bırakıp arkadaşlarının yanına gittiği de olmuştu.. O zamanlar kıyametleri kopardım.. şimdi nazar değimesin, arkadaşlarını maksimum yarım saat- 1 saat görüp yanıma koşuyor :nazar::nazar: Ama çok mücadele verdim:47:inşallah askerlik bittikten sonra da bu dengeyi koruyabiliriz diyorum:31:

Ayy aynı benimki işte yaa, bizde hep aynı kavgaları ettik:47: Aslında gece 12 den sonra arkadaşlarıyla görüşmesi daha işimize gelmesi lazım, sonuçta gündüzleri bize kalır.. Ama ben yine de rahatsız oluyordum gece vakti evinde olmadığı için... Neyse şimdi askerde benimki, hallettik gibi biraz, inşallah askerden sonra nüksetmez aynı olaylar:1:

Oyyy kuzuuummm, özleme sen onu boşver bakiyim:20::20::20: Haketmiyor seni o:54:
Allah kavuştursun... Gerçekten zor işin.. Benimki de 1 yıldır asker, o yüzden dilediğin zaman görememenin acısını bilirim:50:

haketmiyor biliyorum,ama işte gönül bu malesef ota bkada konuyor yani:1:söz geçiremiyorsun kalbe:)

utandım resmen:5: allah kavuştursun canım gerçekten çok zor bi durum:50:

Teşekkür ederim. Utandırmaktan ziyade sadece birbirinizin değerini daha çok görün istedim... :26:
doğru söylüyorsun yüzünü göremiyoruz ki tepemize çıksın :14: yanımda olsada bütün gün trip yapsa çekerim ben valla :17:

Dimi... Yanında olsun da gerisi yalan olsa da olur. :25:

Allah kavuştursun... gerçekten zor işin.. benimki de 1 yıldır asker, o yüzden dilediğin zaman görememenin acısını bilirim:50:

Allah tüm sevenleri kavuştursun dilerim... :nazar:

Geçmeyecek de...
Bunları neden anlatıyorum: Birbirinizin kıymetini bilin. Birbirinize savaş açmadan, taktik yapmadan sarılın sevdiklerinize.Tabii ki onlarsız da hayat var ama onlarla da hayat var.

Canım benim yaa :17: o kadar içten geldi ki bu sözlerin.. Herşey mutlaka hayra varır, yüreğini ferah tut lütfen, hayatta hiçbir zaman yanlış üzerine kurulan şeyler uzun ömürlü olmuyor, doğru herzaman baki kalıyor, sen inanıyorsan onun doğru kişi olduguna gerisini hiç düşünme, ben de 24 yaşındayım yaş mevzusunda ben de çok takıntı yapıyorum ara sıra ama hiç gerek yok bunlara ya, heryaşın güzelliği ayrı. Önemli olan doğru zman ve doğru yerde doğru insanla karşılaşmak. Buarada görevinden dolayı mı bu kadar mesafeniz var, ne iş yapıyor, inş tez zmanda kavuşursunuz. :10:

kızlar bunun tek yolu rahatlık,rahat olcaksın her dk tele bakmıcaksın erkek arkadaştan bağımsız bir çevren olcak inanın merkezinizden çıkardığınızda herşey daha kolay oluyor.taktik ilişkinin doğallığını kaçırıyor bana göre sabretmek beklemek çok zordur evet ama siz başka şeylerle uğraştıkça takmamayı öğreniyorsunuz sürekli msjlaşmak bana göre değil mesela zaten ben msja istem dışı mutlaka zamanında cvp veremiyorum biryere atıyorum kalıyor hatta erkek arkadaşım baya dertli bu konuda:1:
ben evde olduğumda bile boş oturamıyorum sürekli bir uğraşınız olduğunda hem siz mutlu olursunuz hem ilişkiniz daha sağlıklı olur
güven konusuna gelince kendine güvende çok önemli rest çekmeyi bilmek gerek birde uzun bir ilişki yaşamış olmanın verdiği tecrübeyle erkekleri sıkmıcaksın mesela erkek arkadaşlarıyla buluştugunda kendi arıyor msj atıyor rahat bırakıyorum zaten siz böyle oldukça onların ilgisi dahada fazla artcak taktiklerde ters tepebilir biraz politik olmakla biraz nabza göre şerbetle herşey daha kolay oluyor

aynen dediğin gibi arkadaşım sırrını çözmüşsün sen ben de evde öyleyim, 1 dakika boş duramıyorum, sadece gece kafamı yastığa koyduğumda muhakemeler yapıyordum, ama burada kendi evimde yalnızlıktan onu düşünüyorum sürekli, evde ses olması arkadaş çevrenin geniş olması çok farklı kılıyor herşeyi, her ne kadar iş yaratsam da kendime aklıma geliyor illaki, buraya döküyorum dertlerimi, konudan sapıyorum şu an ama kızlar insan er geç anlıyor neyin doğru neyin yanlış oldugunu, yaptıgı haksızlığı er geç anlayacak deyip avutuyorum kendimi.

Son düzenleme:
Canım benim yaa :17: o kadar içten geldi ki bu sözlerin.. Herşey mutlaka hayra varır, yüreğini ferah tut lütfen, hayatta hiçbir zaman yanlış üzerine kurulan şeyler uzun ömürlü olmuyor, doğru herzaman baki kalıyor, sen inanıyorsan onun doğru kişi olduguna gerisini hiç düşünme, ben de 24 yaşındayım yaş mevzusunda ben de çok takıntı yapıyorum ara sıra ama hiç gerek yok bunlara ya, heryaşın güzelliği ayrı. Önemli olan doğru zman ve doğru yerde doğru insanla karşılaşmak. Buarada görevinden dolayı mı bu kadar mesafeniz var, ne iş yapıyor, inş tez zmanda kavuşursunuz. :10:

aynen dediğin gibi arkadaşım sırrını çözmüşsün sen ben de evde öyleyim, 1 dakika boş duramıyorum, sadece gece kafamı yastığa koyduğumda muhakemeler yapıyordum, ama burada kendi evimde yalnızlıktan onu düşünüyorum sürekli, evde ses olması arkadaş çevrenin geniş olması çok farklı kılıyor herşeyi, her ne kadar iş yaratsam da kendime aklıma geliyor illaki, buraya döküyorum dertlerimi, konudan sapıyorum şu an ama kızlar insan er geç anlıyor neyin doğru neyin yanlış oldugunu, yaptıgı haksızlığı er geç anlayacak deyip avutuyorum kendimi.

aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama herşeyi kesin olarak halletmeye çalışın en ufak bir soru işareti kalırsa biz kendimizi yıpraatırız eğer hatalarını affediyorsak bida konusunun açılmamasını istiyorlar kızlar erkekler kadar rahatı yok hiçbirşeyi takmayın bırakın mesafeleride buluşmalarıda onlar düşünsün

Teşekkür ederim :1:
İçimden geçeni yazdım sadece. Kalbimden dökülenler diyebilirim. :17:
Sevdik işte bir kere atladık ateşe yanıyoruz.
Yananı görür Allah dedik :1:
Her yaşın güzelliği ayrı da yaşım ilerleyip de hala uzaktan uzağa sevmekten sevilmekten çekiniyorum.
Vücut buruş buruş, yüreklerdeki kor olmuş saman alevi bir söner bir yanar...
O halde olmaktan çekiniyorum. Allah'ım büyük dertler vermesin de. :43:
Polis kendisi tatlım doğu şarkta. Hem de bir ücra ilçede...
4 ayı geçirdik sayılır 6 ay daha var. Ondan sonra vuslat inşallah tabii kısmen :18:
Daha sonra başka sorunlar var onlarla boğuşacağız daha. :26:
...

canım beniiim:2: o kadar üzüldüm ki şu duruma.. buara bu erkeklere noluyor yahu benim çok yakın bir arkadaşımın da nişanlısı saçma sebeplerle hakaretler etmiş kıza, bunların hepsini bi odaya doldurup sabun yapmalı ya, çok sinir oluyorum. kız da o kadar iyi niyetle alttan almaya çalışıyorki, aynı senin durumun yani. Erkeklerin okumuşu da cahili de aynı şiddeti, hakareti kendilerine hak görüyorlar. Bedazz şimdi nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama aranızda daha birşey yokken bu adamın bu davranışları, saldırgan halleri bana hiç ama hiç güven vermiyor geleceğe dair, adam yüzünü daha şimdiden göstermiş ki o kadar güzel güzel konuşmuşsun adamla tatlı tatlı, valla değmez bence kendini yorduguna, eski ilişkisi eskidir bitmiş gitmiştir ya bir ömür bu kahır çekilir mi, eski sevgilimden dolayı böyle tavırlıyım mavalları seni kolay lokma olarak görmesinden bence, eğer çok seviyorsan çok zor olucak biliyorum ama bu adamdan hayır gelmez bence, işgilli g.t dingilder diye bi anaaane sözü var aynı bu duruma uygun bence. ortada bişey var, bu adam da böyle kapatmaya çalışıyor yok kardeş, ben seni gerçek hayatta tanısaydım eger böyle bir ilişkinin devamına izin vermezdim, hiç adil değil. yorumum agır oldu belki ama çok sinirlendim ya dün 1 bugün bedazz 2 yok valla bu erkekleri toptan katletmek lazım.:47::47::47:

Back
X