bence rahatsızlığını kesinlikle belirtmelisin.. Yoksa tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok olayı olur..
Gerçi ben söyledim söyledim dee, hep üste çıktı, ben sana vakit ayırmıyor muyum fln die.. çok tartıştık.. Aslında ben fazla istedim bazen de, hep benimle olsun istedim, ama o da artık iş inada bindiği için olmuştu.. şimdi askerde nişanlım.. Izine gelince dizimin dibinden ayrılmaz.. Heryere birlikte gideriz.. Ama ilk izine geldiği zamanlarda beni anasıyla babasıyla bırakıp arkadaşlarının yanına gittiği de olmuştu.. O zamanlar kıyametleri kopardım.. şimdi nazar değimesin, arkadaşlarını maksimum yarım saat- 1 saat görüp yanıma koşuyor

Ama çok mücadele verdim

inşallah askerlik bittikten sonra da bu dengeyi koruyabiliriz diyorum
Ayy aynı benimki işte yaa, bizde hep aynı kavgaları ettik

Aslında gece 12 den sonra arkadaşlarıyla görüşmesi daha işimize gelmesi lazım, sonuçta gündüzleri bize kalır.. Ama ben yine de rahatsız oluyordum gece vakti evinde olmadığı için... Neyse şimdi askerde benimki, hallettik gibi biraz, inşallah askerden sonra nüksetmez aynı olaylar
Oyyy kuzuuummm, özleme sen onu boşver bakiyim

Haketmiyor seni o

Allah kavuştursun... Gerçekten zor işin.. Benimki de 1 yıldır asker, o yüzden dilediğin zaman görememenin acısını bilirim