Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

cecem ya bana ben mutlu değilim artık sayende her şeye konuşur söylenir oldun sıkıyosun boğuyosun beni dedi ya ilk kez hemde çok koydu bana :(

Bazı laflar insanın çok zoruna gidiyor haklısın,ama bunu değiştirmekte senin elinde.
Güzelce oturun konuşun,hangi davranışların onu rahatsız ediyomuş sor bakalım.
Bir süre onun istediği gibi davran,oda normale dönecektir böylece.:)

dert ortagı cecenn:)
canım benim askrnrst inş aranızdaki bu pürüz düzelir yaa, beraberken bunlar bile mutluluk verici olabiliyor, tatlı tatlı konuşun işte ne güzel:) trip atmayı ben de onaylamıyorum ama karşılıklı sorunları konuşamadıktan sonra ilşkideki bozukluklar nasıl düzenlenir?? bence sevdiğinden söylemiş ya her ilişkide olur böyle şeyler..

aynen canım aynen hiçbirşeye alınmyorum gücenmiyorum bu söze kadar çünkü çok güzel şeyler yaşadık beraberken. Soğumuşsa bilemem kendi bileceği iş ama ben bu konularda aha nazara çok inanırım. Benim ahımı alıyor, o kadar uysal, özverili davranıyorum ki, sabırtaşı oldum tabiricaizse. Belki ben kendim kaşındım, benden yana sorun olmaz kendime çok güveniyorum sana da aynı şekilde güvenmek istiyorum diyerek, aciz mi davrandım acaba bunu diyerek? Ama ben bu sıkılmalarının nedenlerini çok iyi biliyorum önceki ilişkisinde çok küsmeli ayrılmalı tripli birşeyler yaşamışlar, ben şimdi o kadar düz o kadar sakin görünüyorumki ve her konuda uyum yakalamamıza ragmen adam sakin liman yerine, fırtına lodos arıyor bence, hanımlar işte trip yapmayın derken sadece kendi ilşkinizi bozuyorsunuz diye kızmıyorum aynı zmanda bu erkekler bu şekilde evriliyorlar, tripsiz, nazsız hatunu begenmiyorlar, sıkıcı geliyor belki de heyecan istiyorlar, off hiç anlamayacağım galiba bu işleri :50: napalım hayırlısı olsun.

Yardımcı olabiliyosam ne mutlu konuya bir girdim pir girdim hesabı:1:
İşte taktik falan işe yaramıyor canım.Her insan nasıl farklıysa her erkekte öyle farklı aslında.
O yüzden genele hitap eden bir anlayış yok henüz.
Karşındakini iyi tanıyıp ona göre hareket etmelisin.
Bir şeyleri kafanda bitirmek karar vermek çok önemli.Güçlü olcaksın ya deki mesale onunla son kez konuşucam
Bu konuşma beni tatmin etmezse yollarımı ayırıcam,ama bir ışık görürsem herşeye rağmen devam edicem...
Yani bunları bir düşün ölç tart güzelce.

kızlar nabersiniz benimki iyice yola geldi
bugün buluşucaktık ektim
bana çiçek ve yüzük alcakmış yüzüğü almış hatta :31::31:
dünde buluştuk mumlar güller güzeldi ama son defa buluştuk
gerçekten seven adam oldugunu ilk defa anladımm :31::31:

Ne güzel ya yinede sevdiğini sana herşekilde gösterebilmiş Galenia :31:
Bu duyguyu yaşamakta güzel olmalı .

Allah kavuştursun yaa uzak ilişkileri olanlara hep bunu söylüyorum çünkü benim de başımdan geçti umarım herşeye değer bu beklemeleriniz. ben tam 3.5 yıl bekledim ama olmadı, hiç üzülmüyorum şimdi yaşanacağı varmış ama yaşım geçti biraz ona kırgınım. şimdi bu yaştan sonra en başından yeni bişeyler, bi de utangaç biriyim normalde ama uzun ilişkiden çıkmış olmanın verdiği şaşkınlıkla alışkanlıkları mı devam ettirdim bilemiyorum. ammaaan neyse, şekerim bak burda anlatıyoruzrahatlıyorz kendini sıkıntılı hissettiğin zaman yaz. İnş ileride olacağını düşündüğünüz sorunlarınız da çabucak hallolur gider, hayat hiçbişeyi sıkıntı yapmaya değmez, olmuyorsa olmaz napalım. Elimizden geleni yaptıysak vicdanımız rahatsa, gerisi önemli değil.:34:

Desene hikayelerimiz birbirine benziyor... Ben de çok ama çok zorlu bir kötü ilişkiden sonra şimdiki sevgilimi tanıdım.
Elbette olumsuzluklar oluyor ama sıyrılıyoruz birbirimize sırtımızı veriyoruz.
Sıkıntılı olduğumda ya da size yardımcı olmak adına da yazarım bundan sonra.
Herkese teşekkür ederim. :31:
Yaşın geçmiş filan değil, geçen kötü anılar olsun.
Gerisi önemli değil.
İçimizde hala aşık olma hevesi varsa hiçbir yaş geç değildir.
İnanmıyorum buna... :1:
Bundan sonra gelir yazarım size bol bol. :1:

Aynı durumu ben yaşıyorum işte,uzakta sevgilim göremiyorum bazen dayanılmaz oluyo
Uzaklık mesafeler beni hırçınlaştırıyor ilişkimize zarar veriyor.
Önümüzde evlenmek için çok zaman var.Napıcaz bilmiyorum.İlişkinin başlarında o dayanamıyodu uzak olmaya şimdi o alıştı ben dayanamıyorum çok çok zor.
Yaşayan bilir gerçekten :14:

Maalesef doğru söylüyorsun. Biz de başından beri ayrıyız önce çok takılmadım ama sonra baktım içim acıyor dayanamıyorum.
Hele bu sefer 4 aydır ayrıyız içim cız cız. Önümde 6 ay var bakıp ya sabır çekiyorum... :26:
Az kaldı diye kendimi telkin ediyorum. Bazen hırçınlaşıyorum ama neye yarar ki...
Kimse kızmasın nolur ama dışarıda el ele güzel mutlu çiftleri görünce içimden kendi yaşadığım ızdıraba of çekiyorum...
Kesinlikle lanet etmek değil Allah'a karşı gelmek de değil şükür bu günüme ama zor...
Alışmak alışabilmek zor...
Alışmak sevmekten daha zor geliyor dahası...
Ne bileyim karışığım. :1:
Bütün topiğin sevenler günü kutlu olsun. Allah sevdiklerinizden ayırmasın. :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:

Maalesef doğru söylüyorsun. Biz de başından beri ayrıyız önce çok takılmadım ama sonra baktım içim acıyor dayanamıyorum.
Hele bu sefer 4 aydır ayrıyız içim cız cız. Önümde 6 ay var bakıp ya sabır çekiyorum... :26:
Az kaldı diye kendimi telkin ediyorum. Bazen hırçınlaşıyorum ama neye yarar ki...
Kimse kızmasın nolur ama dışarıda el ele güzel mutlu çiftleri görünce içimden kendi yaşadığım ızdıraba of çekiyorum...
Kesinlikle lanet etmek değil Allah'a karşı gelmek de değil şükür bu günüme ama zor...
Alışmak alışabilmek zor...
Alışmak sevmekten daha zor geliyor dahası...
Ne bileyim karışığım. :1:
Bütün topiğin sevenler günü kutlu olsun. Allah sevdiklerinizden ayırmasın. :nazar:

Tüm kalbimle amin diyorummm:nazar::nazar::nazar:
Sonunda kavuşmak varsa bu yolda güzel,gitmeye değer sevdiklerimiz için:54:

Ne güzel ya yinede sevdiğini sana herşekilde gösterebilmiş Galenia :31:
Bu duyguyu yaşamakta güzel olmalı .[/QUOTE]

evet cnm çok güzel bi duyguydu ilk defaydı vede ama sonud buluşmamız
saatlerce yağmur altında el ele dolaştım onunla
ama artık onla olmaz ben bunu hissediyorum
o yüzden bu akşam onunla buluşmucam ama dün bile beni düşünüp hazırlatması yetti :16::31:
sevgililer gününüzde kutlu olsun canlarımmm :69:

Seninde canım hepimizin kutlu olsunnn :16::16::103:

Son düzenleme:
eee nasılsın bakalım sorunlarınız hallolmuştur inşallah bugününüz çok güzel geçer canımm :16:
:31::31::31:

İyiyim canım. Evet çok şükür aramızda gayet iyi.Şuan için:27:
Genelde bizde en fazla 1 haftadır iyi olma süresi ama bakalım :17:

İyiyim canım. Evet çok şükür aramızda gayet iyi.Şuan için:27:
Genelde bizde en fazla 1 haftadır iyi olma süresi ama bakalım :17:

rabbim dahada iyi etsin canımmm :16::16:
seni kaybedeceğini anlamıştır bunun farkından değişmiştir :31::31:
daha uzun sürer bu sefer hatta hiç bozulmasınn :17:

cecen ya denedim bugun onun dediği gibi olmayı ama abartıyo bu sefer de canım dozajını bilmiyor ki yok ben yaparım ama sen söylenemezsin benle kendini bir tutma ben erkeğim triplerine giriyo ben alttan aldıkça :(
bu arada bizde uzagız 4 yıldır herkes aynı kaderde burda :)

merhaba kızlar.
size durumdan bahsemek istedim. ben onu silmiştim zaten dün, o da beni silmiş fotolar kalkmış.. 20 dk önce tesadüf baktım, gördüm.
içim acıdı iki saniye şimdi geçti ama..bilmiyorum ferahlık var içimde hem huzur hem huzursuzluk var. telefon numaramı da değiştirmiştim zaten bu öğleden sonra. 2 sene de yalanmış simdi sorsan bedazzld kıskançlık yaptı bu uğurda beni sildi benden o ayrıldı ben ayrılmak istemiyodum olur adı..olsun bakalım. Allah var ya o hepsini görüyo nasılolsa. hayırlısı olsun hiç bi şey demiyorum, üzülemiyorum bile.

bedazzld01 Ah güzelim ya sevgilinin yaptığı şey=suçluluk psikolojisi.
Nasıl üste çıkacağını şaşırmış kendini debelemiş durmuş.Tatlı dil inan ki işe yaramıyor erkeklerde.
Senin bu kadar yapıcı konuşmalarına karşılık yaptıkları resmen çocukluk ve çok üzücü :50:
Tanımadığı etmediği bir kız için seni bu kadar kırması bundan sonra olacakları göze alması demektir.
Keşke bu kadar alttan almasaydın sende bağırıp çağırsaydın o zaman daha farklı olabilirdi.
Sen ondan daha çok bağırınca bu sefer susup sen haklısın demeye başlıyolar.
Ayrıca küfür ne ya küfür ne :47: Böyle basit bir olay için saana küfür edebiliyosa yazıklar olsun bu erkeğe yani.
Kızı silse ne silmese ne sabah sabah sinirlendim ya.
Bundan sonra sakın üstüne düşme kesinlikle özür dilemesi kendini affettirmesi lazım sana.
Baksana nerdeyse sana bile vurabilirdi.Sinirden kanepeleri yumruklamış !

bedazzld01 Merhaba canım ben bu yorumu yapmıştım okuduktan sonra.
Bana Kalırsa en doğru kararı vermişsin tebrik ederim bundan sonrada hakkında hayırlısı olsun.
Üzülemiyorum demişsin belki daha çok yeni olduğundandır.İlerde üzülsen bile sakın bırakma kendini.
Hiç tanımadıkları bir kız yüzünden ilişkiyi bitiren erkeklerden ne hayır gelir ki.

kızlar nasıl geçti sevgililer gününüz benimki mutluluktan ağlattı sağolsun:43:

Normal bir gün gibiydi uzak olduğumuz için:1: Ama hediyem eline ulaşınca verdiği tepkiyle bende çok mutluydum
Kamerada falan konuştuk güzeldi yinede:ssz:
Senin adınada çok sevindim fancy'cim inş ağlamaların hep mutluluktan olur :31:

kızlar nasıl geçti sevgililer gününüz benimki mutluluktan ağlattı sağolsun:43:

45 günlük bi ilişkim var..Malesef ilk sevgililer gününde ayrıydık..şehir dışındaydı..aldığım hediyede biraz küçük gelmiş :D biraz tombik olduğunu kabul etmeliyim ama yinede benim minik aşkım o.. :))

bu arada bu konu tam bana göre..son zamanlarda hep ben msj atıyorum bide msjların sonuna seni seviyorum eklemiyo..ayrıca bazen ona ünlü şiirler gönderirim...en son nazımın seviyorum seni şiirini gönderdim...ben sormayana kadar begendim saol filan demedi önceleri övgüler yagdırırdı vay aşkım saol filan derdi...görür o bundan sonra bende sal gitsin yapıcammmm :D

bedazzld01 Merhaba canım ben bu yorumu yapmıştım okuduktan sonra.
Bana Kalırsa en doğru kararı vermişsin tebrik ederim bundan sonrada hakkında hayırlısı olsun.
Üzülemiyorum demişsin belki daha çok yeni olduğundandır.İlerde üzülsen bile sakın bırakma kendini.
Hiç tanımadıkları bir kız yüzünden ilişkiyi bitiren erkeklerden ne hayır gelir ki.

tatlım ilk ben bitirdim fotoları sildim onu sildim ya , ertesi gün de görmüş olacak ki o silmiş...görünüşte ben bitirdim pes ettim. o küfürlerin o tavırların üzerine napabilirdim ki, özür dilese nolcak...2 senedir böyle bu adam, ağzını açamıyo insan.. olayın ertesi günü aramadı, ondan sonraki 3 gün de aramadı. soranlara da adı da bedazzld basit bi kıskançık uğruna beni yarı yolda bıraktı oldu..der mi hiç o bana sakin sakin konuştu ben onun ağzına ettim diye.. ama kimse demicekki bu kız bu kadar severken bu yüzden ayrılırmı..iyi ki de özür dilemedi. dileseydi yelkenleri suya indirirdim. hiçbişey de değişmezdi. zaten bu adamın akıllanması için aylar yetmez, çok fena darbe alması lazım birisinden.başka türlüsü kesmez onu. o zamana kadar ben zaten unuturum. öyle olsun bakalım kim de düşünürse düşünsün anam beni azap çekeyim diye doğurmadı 1 gün ağlarım 2 gün ağlarım. 3. gün vur patlasın çal oynasın

Normal bir gün gibiydi uzak olduğumuz için:1: Ama hediyem eline ulaşınca verdiği tepkiyle bende çok mutluydum
Kamerada falan konuştuk güzeldi yinede:ssz:
Senin adınada çok sevindim fancy'cim inş ağlamaların hep mutluluktan olur :31:

kAVGA Ettik canım ne mutluluğu :2:

45 günlük bi ilişkim var..Malesef ilk sevgililer gününde ayrıydık..şehir dışındaydı..aldığım hediyede biraz küçük gelmiş :D biraz tombik olduğunu kabul etmeliyim ama yinede benim minik aşkım o.. :))

bu arada bu konu tam bana göre..son zamanlarda hep ben msj atıyorum bide msjların sonuna seni seviyorum eklemiyo..ayrıca bazen ona ünlü şiirler gönderirim...en son nazımın seviyorum seni şiirini gönderdim...ben sormayana kadar begendim saol filan demedi önceleri övgüler yagdırırdı vay aşkım saol filan derdi...görür o bundan sonra bende sal gitsin yapıcammmm :D
cnm alışınca çok özel gelmiyo sanırım :52: ama yinede güzelmiş sizinki :( sevindim adınıza

tatlım ilk ben bitirdim fotoları sildim onu sildim ya , ertesi gün de görmüş olacak ki o silmiş...görünüşte ben bitirdim pes ettim. o küfürlerin o tavırların üzerine napabilirdim ki, özür dilese nolcak...2 senedir böyle bu adam, ağzını açamıyo insan.. olayın ertesi günü aramadı, ondan sonraki 3 gün de aramadı. soranlara da adı da bedazzld basit bi kıskançık uğruna beni yarı yolda bıraktı oldu..der mi hiç o bana sakin sakin konuştu ben onun ağzına ettim diye.. ama kimse demicekki bu kız bu kadar severken bu yüzden ayrılırmı..iyi ki de özür dilemedi. dileseydi yelkenleri suya indirirdim. hiçbişey de değişmezdi. zaten bu adamın akıllanması için aylar yetmez, çok fena darbe alması lazım birisinden.başka türlüsü kesmez onu. o zamana kadar ben zaten unuturum. öyle olsun bakalım kim de düşünürse düşünsün anam beni azap çekeyim diye doğurmadı 1 gün ağlarım 2 gün ağlarım. 3. gün vur patlasın çal oynasın

Canım ayrıldınız mı, onu kaçırmışım konuyu okurken, çok üzüldüm, nasıl oldu? Şimdi ne hissediyorsun? Duygular bir anda bitmez sonuçta ayrılığın ilk günleri biraz şoka girmiş gibi olur insan ama belli olmaz belki seni kaybettiğini anlayınca o bir adım atar, nasılsa kafasına "ben ne yaptım" diye dank edecektir onun.

Canım ayrıldınız mı, onu kaçırmışım konuyu okurken, çok üzüldüm, nasıl oldu? Şimdi ne hissediyorsun? Duygular bir anda bitmez sonuçta ayrılığın ilk günleri biraz şoka girmiş gibi olur insan ama belli olmaz belki seni kaybettiğini anlayınca o bir adım atar, nasılsa kafasına "ben ne yaptım" diye dank edecektir onun.

ay-nen.. katılıyorum matahariye. Ama en ufak meseleden hır gür çıkaran adam, şiddete meyilli adam kesinlikle iflah olmaz, elbet devamı gelir, hiç üzülme bedazzld, ben bu konuda sonuna kadar destek veriyorum sana, anlayışlı olunacak konu vardır, olunamayacak konu vardır. Sen bence en doğrusunu yaptın, değerini bilecek daha iyi birini bulma şansını yarattın bu ayrılıkla, seni tanımıyorum ama şurda yazıyoruz ediyoruz, şunu tüm kalbimle söylüyorum, umarım çok mutlu olursun bu konuda. :54:

Son düzenleme:
bende burayı yenı kesfettım arkadslar suan sınırlarım bozuk olduğu ıcın ağlarken sıze yazabıyom esımle yemeğe gıtcektık dun ısı vardı bugun ıcın soz verdı ama saat yedı oldu tam aramadı gelmedı tabı benımkılerde geldı yedıyı on gece geldı hadı dedı ben bı patldım o allahın cezası telefon elınde nıye var dıye bu saate kadar bekledım dıye soylendım suclu ya oylece sustu neymıs berbere gıtmıs trs oluyomus benı bu kadar sınır ettı ve ben zaten dıyet yapıyom orda yıcem dıye öğlen dıyet buskıvı ıle duruyodum gec oldu dıye hıc bıseyde yemedım onada hazırlamadım mutfakta donenıyo kustum artık alltan aldıkca bunlar yanı karsı cınsımız olan ökuzler kadınların kıymetını asla bılmıyolar vede bılmezler

Back
X