cecem ya bana ben mutlu değilim artık sayende her şeye konuşur söylenir oldun sıkıyosun boğuyosun beni dedi ya ilk kez hemde çok koydu bana![]()
Bazı laflar insanın çok zoruna gidiyor haklısın,ama bunu değiştirmekte senin elinde.
Güzelce oturun konuşun,hangi davranışların onu rahatsız ediyomuş sor bakalım.
Bir süre onun istediği gibi davran,oda normale dönecektir böylece.:)
dert ortagı cecenn:)
canım benim askrnrst inş aranızdaki bu pürüz düzelir yaa, beraberken bunlar bile mutluluk verici olabiliyor, tatlı tatlı konuşun işte ne güzel:) trip atmayı ben de onaylamıyorum ama karşılıklı sorunları konuşamadıktan sonra ilşkideki bozukluklar nasıl düzenlenir?? bence sevdiğinden söylemiş ya her ilişkide olur böyle şeyler..
aynen canım aynen hiçbirşeye alınmyorum gücenmiyorum bu söze kadar çünkü çok güzel şeyler yaşadık beraberken. Soğumuşsa bilemem kendi bileceği iş ama ben bu konularda aha nazara çok inanırım. Benim ahımı alıyor, o kadar uysal, özverili davranıyorum ki, sabırtaşı oldum tabiricaizse. Belki ben kendim kaşındım, benden yana sorun olmaz kendime çok güveniyorum sana da aynı şekilde güvenmek istiyorum diyerek, aciz mi davrandım acaba bunu diyerek? Ama ben bu sıkılmalarının nedenlerini çok iyi biliyorum önceki ilişkisinde çok küsmeli ayrılmalı tripli birşeyler yaşamışlar, ben şimdi o kadar düz o kadar sakin görünüyorumki ve her konuda uyum yakalamamıza ragmen adam sakin liman yerine, fırtına lodos arıyor bence, hanımlar işte trip yapmayın derken sadece kendi ilşkinizi bozuyorsunuz diye kızmıyorum aynı zmanda bu erkekler bu şekilde evriliyorlar, tripsiz, nazsız hatunu begenmiyorlar, sıkıcı geliyor belki de heyecan istiyorlar, off hiç anlamayacağım galiba bu işlerinapalım hayırlısı olsun.
Yardımcı olabiliyosam ne mutlu konuya bir girdim pir girdim hesabı

İşte taktik falan işe yaramıyor canım.Her insan nasıl farklıysa her erkekte öyle farklı aslında.
O yüzden genele hitap eden bir anlayış yok henüz.
Karşındakini iyi tanıyıp ona göre hareket etmelisin.
Bir şeyleri kafanda bitirmek karar vermek çok önemli.Güçlü olcaksın ya deki mesale onunla son kez konuşucam
Bu konuşma beni tatmin etmezse yollarımı ayırıcam,ama bir ışık görürsem herşeye rağmen devam edicem...
Yani bunları bir düşün ölç tart güzelce.
kızlar nabersiniz benimki iyice yola geldi
bugün buluşucaktık ektim
bana çiçek ve yüzük alcakmış yüzüğü almış hatta
dünde buluştuk mumlar güller güzeldi ama son defa buluştuk
gerçekten seven adam oldugunu ilk defa anladımm![]()
Ne güzel ya yinede sevdiğini sana herşekilde gösterebilmiş Galenia

Bu duyguyu yaşamakta güzel olmalı .