Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

bende burayı yenı kesfettım arkadslar suan sınırlarım bozuk olduğu ıcın ağlarken sıze yazabıyom esımle yemeğe gıtcektık dun ısı vardı bugun ıcın soz verdı ama saat yedı oldu tam aramadı gelmedı tabı benımkılerde geldı yedıyı on gece geldı hadı dedı ben bı patldım o allahın cezası telefon elınde nıye var dıye bu saate kadar bekledım dıye soylendım suclu ya oylece sustu neymıs berbere gıtmıs trs oluyomus benı bu kadar sınır ettı ve ben zaten dıyet yapıyom orda yıcem dıye öğlen dıyet buskıvı ıle duruyodum gec oldu dıye hıc bıseyde yemedım onada hazırlamadım mutfakta donenıyo kustum artık alltan aldıkca bunlar yanı karsı cınsımız olan ökuzler kadınların kıymetını asla bılmıyolar vede bılmezler

cnm anlamadım tam smdimi geldi 7demi geldi? dünmü gdemediniz benmki yemeği bırak arkdşlarıyla okeye götrdu benı sevgller gnnde :(

kAVGA Ettik canım ne mutluluğu :2:

hayırdır yaa, niye kavga ettiniz fancy???:26:

cnm alışınca çok özel gelmiyo sanırım :52: ama yinede güzelmiş sizinki :( sevindim adınıza

bende burayı yenı kesfettım arkadslar suan sınırlarım bozuk olduğu ıcın ağlarken sıze yazabıyom esımle yemeğe gıtcektık dun ısı vardı bugun ıcın soz verdı ama saat yedı oldu tam aramadı gelmedı tabı benımkılerde geldı yedıyı on gece geldı hadı dedı ben bı patldım o allahın cezası telefon elınde nıye var dıye bu saate kadar bekledım dıye soylendım suclu ya oylece sustu neymıs berbere gıtmıs trs oluyomus benı bu kadar sınır ettı ve ben zaten dıyet yapıyom orda yıcem dıye öğlen dıyet buskıvı ıle duruyodum gec oldu dıye hıc bıseyde yemedım onada hazırlamadım mutfakta donenıyo kustum artık alltan aldıkca bunlar yanı karsı cınsımız olan ökuzler kadınların kıymetını asla bılmıyolar vede bılmezler

slndmt hoşgeldiniz diyorum buranın müdavimi olarak:6:
umarım hallolur aranızdaki mesele yahu büyütmeyin her ilişkide her evlilikte zaman zaman olur böyle şeyler. İnişler olacakki çıkışların değerini bilelim. Umarım kısa zamanda hallolur sorununuz ama koşarak çözseniz tatlı tatlı, bak şekerim ben sana daha güzel görünmek adına diyet yapıyoruum öğlenden beri de yememiştim, hem acıktım hem de seni merak ettim, kan şekerim düştü sinirlenmiş olabilirim ama lütfen bidaha telefonunu yanında bulundur, sana ulaşamadığımda kötü hissediyorum filan deseniz. Nolur tatlı tatlı konuşun beraberliğinizin kıymetini bilin yaa:30::30::30:

cnm benmkinde dun para yoktu bi bana bulamaz zaten ! eve geldik 5 6 oldu annesi sürekli arıyo git benim evden kasadan al evdemi oturcaksınız diye.anahtarı bulamadı sonra babası hesabına attı para .neyse 6 gibi cıktık cıkmadanda arkadası aradı okeye gdelm dıe
bende gidelm ama 2 3 saat biz bişeler yapalım sonra gidelm dedim. neyse gittik parayı çektik bi baktım adamı arıyo biz geliyoruz 10 dkya diye :37: başımdan aşağı kaynar sular döküldü!! sonra mağazalara sokuyo hediye almak için bende tersledim durdum işte.en sonunda buda sinirlendi arabaya bindik,neler saydırıyo görmeniz lazım alakasız alakasız konular.. sonuçta adamı arayıp gelemyoruz diyemedi.benm bikaç saat gezelim dememi duymamış.. ben onu zaten elimde oynatıyomuşum bide etrafımızdakileridemi oynatcakmışım.. hanı yok biz gelmiyoruz diyemezmiş. nasıl ağlattı beni.. sonra gittik cafeye o arabayı parketmeye gttı elinde güllerle geldi ama benim kalbim kırıldı bikere çok kötü bi gündü :(

cnm benmkinde dun para yoktu bi bana bulamaz zaten ! eve geldik 5 6 oldu annesi sürekli arıyo git benim evden kasadan al evdemi oturcaksınız diye.anahtarı bulamadı sonra babası hesabına attı para .neyse 6 gibi cıktık cıkmadanda arkadası aradı okeye gdelm dıe
bende gidelm ama 2 3 saat biz bişeler yapalım sonra gidelm dedim. neyse gittik parayı çektik bi baktım adamı arıyo biz geliyoruz 10 dkya diye :37: başımdan aşağı kaynar sular döküldü!! sonra mağazalara sokuyo hediye almak için bende tersledim durdum işte.en sonunda buda sinirlendi arabaya bindik,neler saydırıyo görmeniz lazım alakasız alakasız konular.. sonuçta adamı arayıp gelemyoruz diyemedi.benm bikaç saat gezelim dememi duymamış.. ben onu zaten elimde oynatıyomuşum bide etrafımızdakileridemi oynatcakmışım.. hanı yok biz gelmiyoruz diyemezmiş. nasıl ağlattı beni.. sonra gittik cafeye o arabayı parketmeye gttı elinde güllerle geldi ama benim kalbim kırıldı bikere çok kötü bi gündü :(

fancyciğim ama bak ne kadar güzxel en azından birlikteymişsiniz. Eğer içini rahatllatıcaksa o gün beraber olamayanlar da var, onları düşün haline dua et be canım :25:
Neyse zaten 14 şubat sevgililer günüdür, bence normal bir gün, o güne anlam yüklemeye hiç gerek yok, siz ne zaman çıkmaya başladıysanız, ne zman aranızda önemli bir şey olduysa bence asıl o gün sizin sevgililer gününüzdür:16::16: hiç birbirinizi kırmaya deger mi canım benim yaa,
not: seninkinden komisyonumu aldım, aranızı yapıcam diye:1::1:

şaka bir yana gerçekten ben akşam çıktım gezdim tek başıma, sırf o gün sevgilisi istediğini yapmıyor diye birbirine nefretle bakan sevgililer de gördüm, sarılan sarmaş dolaş olanlar da, illaki 14 şubat olmasına gerek yok ya bunlar için (buarada kendi halime şükrettim. en azından onu çoook seviyorum ):3:

Son düzenleme:
tatlım ilk ben bitirdim fotoları sildim onu sildim ya , ertesi gün de görmüş olacak ki o silmiş...görünüşte ben bitirdim pes ettim. o küfürlerin o tavırların üzerine napabilirdim ki, özür dilese nolcak...2 senedir böyle bu adam, ağzını açamıyo insan.. olayın ertesi günü aramadı, ondan sonraki 3 gün de aramadı. soranlara da adı da bedazzld basit bi kıskançık uğruna beni yarı yolda bıraktı oldu..der mi hiç o bana sakin sakin konuştu ben onun ağzına ettim diye.. ama kimse demicekki bu kız bu kadar severken bu yüzden ayrılırmı..iyi ki de özür dilemedi. dileseydi yelkenleri suya indirirdim. hiçbişey de değişmezdi. zaten bu adamın akıllanması için aylar yetmez, çok fena darbe alması lazım birisinden.başka türlüsü kesmez onu. o zamana kadar ben zaten unuturum. öyle olsun bakalım kim de düşünürse düşünsün anam beni azap çekeyim diye doğurmadı 1 gün ağlarım 2 gün ağlarım. 3. gün vur patlasın çal oynasın

Aynen öyle kimse üzülmek için doğmadı canım.En iyisini yaptın kurtulmakla...

Aaa ciddimisin :53: Ben mutluluktan ağladım diyince gerçekten öyle sandım meğer olay başkaymış
Keşke seni dinleseydi sonuçta sevgililer günü başbaşa ve daha özel olması lazım.

fancyciğim ama bak ne kadar güzxel en azından birlikteymişsiniz. Eğer içini rahatllatıcaksa o gün beraber olamayanlar da var, onları düşün haline dua et be canım :25:
Neyse zaten 14 şubat sevgililer günüdür, bence normal bir gün, o güne anlam yüklemeye hiç gerek yok, siz ne zaman çıkmaya başladıysanız, ne zman aranızda önemli bir şey olduysa bence asıl o gün sizin sevgililer gününüzdür:16::16: hiç birbirinizi kırmaya deger mi canım benim yaa,
not: seninkinden komisyonumu aldım, aranızı yapıcam diye:1::1:

şaka bir yana gerçekten ben akşam çıktım gezdim tek başıma, sırf o gün sevgilisi istediğini yapmıyor diye birbirine nefretle bakan sevgililer de gördüm, sarılan sarmaş dolaş olanlar da, illaki 14 şubat olmasına gerek yok ya bunlar için (buarada kendi halime şükrettim. en azından onu çoook seviyorum ):3:

canım benim allah sana onunla birlikte geçirceğin nice günler nasip etsin inş. doğru söylüyosun birlikte olmayabilirdikte ama öyle konular açtıki böyle bi günde beni üzmek için resmen konu aradı herseyi söyledi bağırdı ağlıyorum ağla anca ağlıyosun diyo:43:

Aynen öyle kimse üzülmek için doğmadı canım.En iyisini yaptın kurtulmakla...

Aaa ciddimisin :53: Ben mutluluktan ağladım diyince gerçekten öyle sandım meğer olay başkaymış
Keşke seni dinleseydi sonuçta sevgililer günü başbaşa ve daha özel olması lazım.

adam ilk aradığında bugun olmaz dedi sonra bida aradı adam bu sefer ben tamm gidelm ama 2 3 saat biseler yapalm snra gdelm dedm duymamış beyefendi !!

slndmt hoşgeldiniz diyorum buranın müdavimi olarak:6:
umarım hallolur aranızdaki mesele yahu büyütmeyin her ilişkide her evlilikte zaman zaman olur böyle şeyler. İnişler olacakki çıkışların değerini bilelim. Umarım kısa zamanda hallolur sorununuz ama koşarak çözseniz tatlı tatlı, bak şekerim ben sana daha güzel görünmek adına diyet yapıyoruum öğlenden beri de yememiştim, hem acıktım hem de seni merak ettim, kan şekerim düştü sinirlenmiş olabilirim ama lütfen bidaha telefonunu yanında bulundur, sana ulaşamadığımda kötü hissediyorum filan deseniz. Nolur tatlı tatlı konuşun beraberliğinizin kıymetini bilin yaa:30::30::30:

canım hepınıze sonsuz tesekurler cok sevdım ben burayı ayrılmam artık sızden dıkkate alıp okuduğun ve yorumladığın ıcın sanada ayrıca tessekkurler

Canım ayrıldınız mı, onu kaçırmışım konuyu okurken, çok üzüldüm, nasıl oldu? Şimdi ne hissediyorsun? Duygular bir anda bitmez sonuçta ayrılığın ilk günleri biraz şoka girmiş gibi olur insan ama belli olmaz belki seni kaybettiğini anlayınca o bir adım atar, nasılsa kafasına "ben ne yaptım" diye dank edecektir onun.

tatlım olayın gidişatıını bi önceki yazdıklarımda anlatmıştım. bana çok güveniyo çok. hani insan bi önceki ilişkisinde ne sebepten ayrıldıysa o hatayı yapmaz ya.. o çok taviz vermiş.. acısını da benden çıkarıyo işte 2 yıldır. taviz verdiğim için kaybettim demekki taviz vermemek gerekiomuş diyo eh bakıyo işe de yarıyo tam gaz devam.. iyi de ben bunun acısı çıkarılacak insan değilim. zaten son yaşanan olay değildi asıl sebep, bizim yaşadığımız 2 yıllık bir süreçti, o da bardağı taşıran son damla oldu. ben bu kadar severken manyak mıyım ben ufak şeyler uğruna kavga çıkarayım ilişkimi bitireyim. ama şansını çok zorladı. ilk defa gururum sevgimin önüne geçti... bir değil iki değil be matahari.. şu anki hislerime gelince.. üzülüyorum üzülmezmiyim insanım ben duygularım var ve bununla gurur duyuyorum. ama hissediyorum en fazla bikaç ay. bi laf vardır bilirmisin varlığıyla birşey katmayanın yokluğu hissedilmez diye. benimki de o hesap.. sana bişi söyleyeyimmi o suçlu olduğunu biliyodu bilerek özür dilemedi ipler elime geçer diye..şimdi son kozlarını oynuyo bana.. o da beni sildi ama şifre aynı. ben bu işin sonunu biliyorum.. o kızı yada başka kızları eklicek. şifre bende var dayanamam girerim biliyo.. aklında şu var. bedazzld beni asla bırakmaz ama ben ona bi kere başımı öne eğersem gerisi gelir, o da eski ilişkimde olduğu gibi şımarır beni terkeder... ama başka kızlarla konuştuğumu görünce dayanamaz beni başkasına bırakmaya o kendi gelir zaten kapıma düşüncesi var. vallahi bu var ben onu çok iyi tanıdım analiz ettim.. o şifre neden değişmedi sanıyosun unuttu mu değiştirmeyi? yoo... ama diyorum ya mathari ben bu kadar kaprissiz kavgasız gürültüsüz anlayışlı ilgili sevgiliyken bunları yaşıyorum ya şuan. geri dönüp baktığımda vicdanım rahat diyorum ya. bundan kral bi duygu daha olamaz. bu elinden geleni yapmışlık duygusuna güvenerek diyorum ki benin en fazla bikaç ayım var. ama o hayatını mahvedecek bu kafayla. demekki bunu yaşamamızı istemiş Allah. ama eminim Allah benim için çok güzel kaderler yazdı onunla yada onsuz.. Hepimize Allahımız güzel kaderler yazmış olsun, ilahi adalet hiçkimseyi es geçmesin inşallah.

ay-nen.. katılıyorum matahariye. Ama en ufak meseleden hır gür çıkaran adam, şiddete meyilli adam kesinlikle iflah olmaz, elbet devamı gelir, hiç üzülme bedazzld, ben bu konuda sonuna kadar destek veriyorum sana, anlayışlı olunacak konu vardır, olunamayacak konu vardır. Sen bence en doğrusunu yaptın, değerini bilecek daha iyi birini bulma şansını yarattın bu ayrılıkla, seni tanımıyorum ama şurda yazıyoruz ediyoruz, şunu tüm kalbimle söylüyorum, umarım çok mutlu olursun bu konuda. :54:

Allah razı olsun kızlar iyi dileklerinizin yerini bulduğuna inanıyorum. yüz yüze tanışmıyoruz ama belli ki iyi insanlarsınız siz de..umarım siz de çok mutlu olursunuz. bişey olursa yazarım ben gene

cnm alışınca çok özel gelmiyo sanırım :52: ama yinede güzelmiş sizinki :( sevindim adınıza[/QUOTE]

yoo normalde en yakın arkadaşlarıma bile böyle şeyleri pek anlatmam..burda kimseyi tanımıyorum ya onun verdiği bi rahatlık.. :D
saol canım..inş her şey herkes için olduğundan daha güzel olur :D

femaleengineer napıyosun
bizim iş tamamen bitti artık daha önceleri de iki defa bitirmiştim ama dayanamayıp geri dönmüştüm. çok şımardı bu harekelerimden. hep kendini haklı gördü. oysa ki benim geri dönüşlerim onun haklı olduğundan değil, benim de haksız olduğum yerlerin olmasındandı.. çok iyi empati yapabiliyorum ama empatinin fazlası yaramadı işte ben anlayışlı davrandıkça onu geri istedikçe şımardı. ben söz vermiştim kendime bi daha geri dönmeyeceğime emin olmadan ayrılalım demicem diye. kaç defa beni öyle kışkırttı dilimin ucuna kadar geldi sustum. ama öyle böyle kışkırtmalar değil buraya yazsam yok artık dersiniz.insan beni özlemedinmi aşkım diye msj attığında sorun çıkarmaya çalışma diye cevap alır mı? geri cevap olarak sadece özlediğini duymak istemiştim bu mu suçum? dediğinde "valla demek sana tahammülüm kalmamış" cevabını alır mı? geçen aylarda annem tanışmaya kahve içmeye çağırdı kendi ağzıyla telefonda.2 senedir kızıyla konuşuyosun gel bi göster kendini dimi? tamam dedi, sabahına gelmedi. bırak anneme haber vermeyi mazeret belirtmeyi , bana bile söylemedi. ben aradım açmadı üzerine msj attı gelemicem kahveye annene ayıp oldu senin sayende diye üste çıktı.. 2 gün konuşmadı. neymiş ben emrivaki yapmışım. gel 5 dk otur sonra defol git dimi. sorsan yaşça büyüklere hürmet etmek gerek nutukları atar.. ama bu sefer artık dayanamadım. o şimdi sadece kız yüzünden bitirdiğimi düşünüyo ya bi de görünürde vazgeçen benim ya ne biçim haklı görüyodur kendini. ben gene bitirmezdim konuşup tatlıya bağlamaya çalışırdım ama biliyorum onunla konuşulmuyo. bunu samimi söylüyorum abarttığımı düşünmeyin. bugün hava ne güzel desem adam bunu kapris olarak görüp üflemeye bağırmaya başlıyo. en tatlı dilli konuşmalarım bile kavgaya dönüşüyo zorla. sonra adı bedazzld sorun çıkarmaya çalıştı oluyo. şaka gibi. gene ben bekledim 3 gün o olayın üstüne. o bana s.git dedi ben genede gitme konuşalım sakinleş dedim. gene de bitirmeyeyim nasılolsa hatasını anlar diyodum. ama en fazla kız mevzusunda özür dilerdi konu o değil ki. konu konuşamamak konu küfürler.. gene bitirmeyecektim ben aslında gayretlenip çünkü biliyodum bi kere daha bitirir de dayanamaz gelirsem daha kötü olacak herşey... ama noldu ? benim annem dünya iyisidir dünya anlayışlısıdır. ağzından tek kötü laf çıkmaz sırf ben üzülmeyeyim diye hep içine atar.hat safhada fedakardır bide.. geçen en yakın arkadaşım annemle konuşmuş. annem ona demiş ki adam için "dirime hürmet etmedi demekki ölsem cenazeme gelmicek" bu laf varya bu laf kopardı beni kızlar... annemden hiç beklemezdim böyle bi tepki nasıl da kanına dokunmuş kadının.. halbuki o gelecek diye sabahtan tüm evi temizleyip börekler almıştı. beni geçtim annemin durumuna bakın. sanki biz düşük insanlarmıyız, birilerine yamanmak isteyen insanlarmıyız. hayır hepsi iyilik olsun mutlu yuva olsun diye.. para pul soran zaten yok kimseye. tek iyi niyet.. al sana iyi niyet.. annemin o lafını unutamıyorum hiç unutamıcam

Bende burdayım kızlar :3: İlişkim bitti :26:
Tepemden indirdim yani bu sefer
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında :31:

femaleengineer napıyosun
bizim iş tamamen bitti artık daha önceleri de iki defa bitirmiştim ama dayanamayıp geri dönmüştüm. çok şımardı bu harekelerimden. hep kendini haklı gördü. oysa ki benim geri dönüşlerim onun haklı olduğundan değil, benim de haksız olduğum yerlerin olmasındandı.. çok iyi empati yapabiliyorum ama empatinin fazlası yaramadı işte ben anlayışlı davrandıkça onu geri istedikçe şımardı. ben söz vermiştim kendime bi daha geri dönmeyeceğime emin olmadan ayrılalım demicem diye. kaç defa beni öyle kışkırttı dilimin ucuna kadar geldi sustum. ama öyle böyle kışkırtmalar değil buraya yazsam yok artık dersiniz.insan beni özlemedinmi aşkım diye msj attığında sorun çıkarmaya çalışma diye cevap alır mı? geri cevap olarak sadece özlediğini duymak istemiştim bu mu suçum? dediğinde "valla demek sana tahammülüm kalmamış" cevabını alır mı? geçen aylarda annem tanışmaya kahve içmeye çağırdı kendi ağzıyla telefonda.2 senedir kızıyla konuşuyosun gel bi göster kendini dimi? tamam dedi, sabahına gelmedi. bırak anneme haber vermeyi mazeret belirtmeyi , bana bile söylemedi. ben aradım açmadı üzerine msj attı gelemicem kahveye annene ayıp oldu senin sayende diye üste çıktı.. 2 gün konuşmadı. neymiş ben emrivaki yapmışım. gel 5 dk otur sonra defol git dimi. sorsan yaşça büyüklere hürmet etmek gerek nutukları atar.. ama bu sefer artık dayanamadım. o şimdi sadece kız yüzünden bitirdiğimi düşünüyo ya bi de görünürde vazgeçen benim ya ne biçim haklı görüyodur kendini. ben gene bitirmezdim konuşup tatlıya bağlamaya çalışırdım ama biliyorum onunla konuşulmuyo. bunu samimi söylüyorum abarttığımı düşünmeyin. bugün hava ne güzel desem adam bunu kapris olarak görüp üflemeye bağırmaya başlıyo. en tatlı dilli konuşmalarım bile kavgaya dönüşüyo zorla. sonra adı bedazzld sorun çıkarmaya çalıştı oluyo. şaka gibi. gene ben bekledim 3 gün o olayın üstüne. o bana s.git dedi ben genede gitme konuşalım sakinleş dedim. gene de bitirmeyeyim nasılolsa hatasını anlar diyodum. ama en fazla kız mevzusunda özür dilerdi konu o değil ki. konu konuşamamak konu küfürler.. gene bitirmeyecektim ben aslında gayretlenip çünkü biliyodum bi kere daha bitirir de dayanamaz gelirsem daha kötü olacak herşey... ama noldu ? benim annem dünya iyisidir dünya anlayışlısıdır. ağzından tek kötü laf çıkmaz sırf ben üzülmeyeyim diye hep içine atar.hat safhada fedakardır bide.. geçen en yakın arkadaşım annemle konuşmuş. annem ona demiş ki adam için "dirime hürmet etmedi demekki ölsem cenazeme gelmicek" bu laf varya bu laf kopardı beni kızlar... annemden hiç beklemezdim böyle bi tepki nasıl da kanına dokunmuş kadının.. halbuki o gelecek diye sabahtan tüm evi temizleyip börekler almıştı. beni geçtim annemin durumuna bakın. sanki biz düşük insanlarmıyız, birilerine yamanmak isteyen insanlarmıyız. hayır hepsi iyilik olsun mutlu yuva olsun diye.. para pul soran zaten yok kimseye. tek iyi niyet.. al sana iyi niyet.. annemin o lafını unutamıyorum hiç unutamıcam

Canım merhaba hoşgeldin diyorum buarada tekrardan. Güzelim sen elinden geleni yapmışsın anlattığın gibi daha önce ayrılıp barışmalar da olmuş senin alttan almalarınla, ama bir yere kadar insanın sabrı dayanır. O daha önceki ilişkisinde yara aldı diye sana bunları çektirmesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok, ayrıca ben şuna da inanmıyorum bedazzled, eski kızarkadaşıyla ilişkisine sen şahitmisin, yoksa erkek arkadaşının anlattıkları kadarıyla mı biliyorsun, belki önce de bu tarz problemleri vardı ikisinin arasında kim bilebilir, umarım herşeyin hayırlısı olur, sen elinden geleni gerçekten sonuna kadar yapmışsın, eğer sorun sadece bunlar olsaydı, karşılıklı kaprisler olsaydı, sana davranışlarının değişebileceğinin teminatını verebilseydi tamamdı ama kendini hiç ama hiç suçlayayım deme güzelim. Çünkü sen de insan evladısın, bu adamın kahrı çekilir mi, bu kadar hakaret, fiziksel şiddet meyli olan bir adam ileride elbette daha kötü durumlar olabilirdi. Bence kendini kurtardığına dua et canım. İlişkide saygı bittiyse olmuyor ne yapsan, sen elinden geleni yapmışsın dediğim gibi, taviz vere vere kendinden kaybediyorsun sürekli, boşver adam mı yok piyasada, alası var. Ben eski ilşkim bittiğinde ara ara düşünüyordum ya ne kadar efendi adam, bidaha nerden karşıma çıkar böyle birisi, nasıl olur falan derken, gerçekten aşık oldum, ve çok efendi bir adam gene.
Canım bu ayrılık sürecini çok iyi biliyorum gecen sene mayıstan beri sürekli yaşadığım bişey benim de ara ara. Kendini boşluğa bırakma, arkadaşlarınla, ailenle vakit geçir, burda konuşalım, maneviyatını güçlendir. Bunlar hep daha doğru olmaya itiyor insanı. Ben uyguladım, yararını gördüm.
Ben sana daha önce de dediğim gibi eğer bu adamla bile bile devam etseydin o zaman haksızlık olacaktı, tanışmıyoruz ama bu konuda sonuna kadar yanındayım arkadaşım. Kendine iyi bak
Bende burdayım kızlar :3: İlişkim bitti :26:
Tepemden indirdim yani bu sefer
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında :31:

Sen de hoşgeldin canım, hayırlısı olsun, iyiliğini kötülüğünü zaman göstericek bize nasıl olsa. Umarım mutluluk getirir.
bende geldim hatunlar :3::3::4:

Hoşgeldiiiin:34:

Back
X