- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
kızla bunlar birşey yaşamışlar heralde ki kız triplere girmiş sensiz olamam falan diyomuş
bide kızla beni benzetiyo bazı arkadaşlar kızı görsenizz :100::83: yok yani alakası benle
neyse kız daha bi hafta oldu beni bırakırsan kendime zarar veririm ben hiç bağlanmadım böyle diyomuş
faceinede sürekli bişeyler yazıp altına o... yapıyo onun adıyla eski sevgilimin soy adını birleştiriyo :26:
ve az önce yaptıgı son şey! bardağı taşırdı oğzun bana yaptıgı videoyu görmüş en sonundada sevdiğim ikinci kadınsın sen ve hep öyle kalıcak bi tanem yazıyo
kaldırır mısın rahatsız oluyorum dedi neden zamanında enişte dediğin kişinin videosunu görmek seni rahatsız ediyo ve zamanında yorum yaptığın dedim
yorumu kaldırırım dedi senin beynin anca bu kadar düz mantık işliyo dimidedim bi sürü şey yazdı bende söylediklerini tek hücreli canlılar anlayabilir ama ben anlayamıyorum
o yüzden anlatma bence bana dedim. sonrada videoyu paylaştımhiç umurumda değil
![]()
ay kız bayılıyorum sana yaaaa

ohoooo o ne ki bana diyo ki canım senin sevgilin varmıydı bende vardı öldü canım yazdım hı nasıl falan dedi
bilmem beni çok önemsiyodu kıskanıyodu bende yolu verdim e yalvarmalar falan sıktı tabi dedim kahrından öldü dedim
aaa kimdi ki dedi senin şuan ki sevgilin dedim

dondu kaldı şey biz onla ciddi düşünüyoruz dedi aaaaaaaaaa hayırlı işler canım hayırlı işlerrr dedimm