Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Bırakma kendini canım benim özellikle niye benim başıma geldi diye düşünme hiç
Çok daha beter şeyler yaşayanlar var.
Kimsenin evliliğide dört dörtlük değil sonuçta evlenip ayrılanda çok,onlar nasıl alışıyo düşünsene...

Yani senden çok daha zor durumda olan insanlar var onları düşünüp kendi haline şükret.
Bak bizde seninle aynıyız ses yok karşıdan bende çok kötüyüm ama sabrediyorum herşeye rağmen.

Bugün telimide kapattım açmıcam uzun bir süre tamamen derslere odaklanmam lazım,sende öyle yap canım

eet eminim öledir ama kaldıramıorum işte neden yaptı bunları die neden bizde herkes gibi mutlu olamadık die teli kapasam nolcakki zaten aramıo. ok mantığım hyr dio da işte alışkanlıklardan bi anda vazgeçilmio allahım kimseye taşıyamıcandan fasla yük vermezmiş...inş sende hak ettiğini yaşarsın cnm...bide face şifresini değiştirmemiş durup durup bakıom arklarıyla bi kaç konuşması olmus dogum gunu mesajı fln yani ii gibi sanırım yada ben bakarım diemi öle nie değiştirmedi anlamadım pek. ama buda bi hata hala takip ediorum aptal gibi...

kuzucum dünyanın sonu mu allah aşkına yaaa eşlerinden ayrılanlar aldatılan napsın :20:
senin burcunun ikizler olduguna inanmamaya başladım :19: bu kadar güçsüz oldugunu düşnmüyorum
eğleniceksin tabiki neden yalandan gülmek bu kadar mı zor emin ol çık karşısına ama bitik bi halde değil
çok güçlü bi şekilde başın dimdik o zaman o pişman olur.. ağlamak güçsüzlüktür hep mutlusun sen
kendine şunu söle: ben ne gemiler yaktım kıçı kırık bi sevdanın lafı mı olur... :31::31::31:

zaten ben kimle konuşsam sen ikizler olamazsın dio bende anlamadım :) valla bi lise arkım var o derdiki kızım sen lisede bölemiydin aman olursa olsun banane ya fln :) kızardım o kdar duygusuzmuyum be die demekki bu adam benim feleğimi şaşırttı :p bide şuna kızıyom şifresini değiştirmedi die hala girip bakıom ya arada takip ediom ya faceden o da deli edio beni. karşısına çıkabilcek bi durumum yok cnm farklı şehirlerdeyiz anca takılarını fln almaya gelirse çıkarım heralde inş o zamana kadar da toparlarım kendimi. şuan cidden bencil olmak istiyorum sadece kendimi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum henüz. alıyom kitabı elime 50 sayfa okumuşum bi bakıomki ne okumuşum hiç hatırlmaıyorum ne zaman buraya bişiyler yazsam daa da ii hissediorum kendimi bakalım zamanla ya batcas ya çıkcas. senin ufukta bişiyler var gibi hadi hayırlısı bakalım :)

biz ayrılalı 20 gün oldu. ilk 10 gün şifreyi değiştirmedi baktı dönmüyorum değiştirdi. eskiden profil fotomuz olan bi fotomuz kalmıştı facede ikinci 10 gün sonunda baktı gene dönmüyorum onu da silmiş yani bugün. 10 günlük periyodlar halinde hep bişeyler yapıyo. anlamadım ben anlayan varsa beri gelsin.

biz ayrılalı 20 gün oldu. ilk 10 gün şifreyi değiştirmedi baktı dönmüyorum değiştirdi. eskiden profil fotomuz olan bi fotomuz kalmıştı facede ikinci 10 gün sonunda baktı gene dönmüyorum onu da silmiş yani bugün. 10 günlük periyodlar halinde hep bişeyler yapıyo. anlamadım ben anlayan varsa beri gelsin.

kesinlikle bende anlamıyorum cnm az önce baktım yine 5 bildirim ve 1 istek var görünüo bakmamış yani ama akrabaları foto koymuş onları beğenmiş insan face'e girince ilk olarak bildirimlere bakmazmı ben bakıyım diemi bakmıo yoksa kendimi yapıo o bildirimleri yada umrunda diilmi anlamadım ...

kesinlikle bende anlamıyorum cnm az önce baktım yine 5 bildirim ve 1 istek var görünüo bakmamış yani ama akrabaları foto koymuş onları beğenmiş insan face'e girince ilk olarak bildirimlere bakmazmı ben bakıyım diemi bakmıo yoksa kendimi yapıo o bildirimleri yada umrunda diilmi anlamadım ...

kızlar takmayınnnnn:36:naparsa yapsın kafanızda bitiremezsiniz yoksa:2:

çok belli o bildiğrmlerin isteklerin butonuna bilerek basmıyo. merak ediyo sen basıcakmısın diye. sen bakınca yanıp sönmücek ya artık... evet benimkinin bir 10 gün sonraki hamlesi başka kızları eklemek olacak, ben göreyim kıskanayım dayanamayayım onu başkalarına yar etmeye, gururumu silip tükürdüğümü yalayayım diye.. neyse her ne sebeple yapıyosa bilsin ki onun kendindeki hatayı görüp özür dilemeden barışmaya çalışmadan geçen her gün benim içimde onu biraz daha öldürüyo. unutmama iyice nefret edip hissizleşmeme yardımcı olduğu için ona teşekkür borcum var. Allahıma her gün dua ediyorum Allahım bana gerektiği yerde gerektiği kadar sabır ver diye..

Erkekler ne düşünür neyi neden yapar hiç bilmiyorum canım
Vakit geçtikçe ayrılığın gerçek olduğunu anlıyor sanırım yada sen tepkisiz kaldıkçta senden bişeyler bekliyor.
Yani o resimleri kaldırınca senin ona bişeyler söyliceğini falan mı düşünüyo acaba??

Ama sen sakinliğini koru bırak istediğini yapsın ...

oooff oofff ses yok seda yok geçmio vakitler inanki 2 saattir ders çalışıom gel görki ne okudum onu bile hatırlamıyorum arasın istiorum artık dayanamasın. ama aramıcak o da sıkıldı çünkü bi dargın bi barışık. üstelik çok asiyim evde annemle babamla bile muhabbet etmiorum odama kapandım kimse bana bişiy sormasın istiorum. etrafımdaki nişanlı çiftleri düşünüorum hepsi düğün hazırlığı yaparken ben neden başaramadım diorum neden herkes mutlu da ben diilim nerde hata yaptım allahım bu haftasonu kuzenimin nişanı var ve ben gitmek zorundayım yalandan eğlenmek zorundayım nasıl gidio dienlere ii demek zorundayım bgn çok daa beterim galenia...

canım ya sana çok üzülüyorum :( aslında kavga sebebınız çok önemsiz bişeydi ama sanırım arkasında birçok olay vardı küçük küçük biriken üzme kendini lütfen kendini nekdar kapatıp odalara hırpalarsan o kadar bu buhramın içinde kalırsın :50:

ayy ben bu çocuğu seviyorum galiba yaaaaaa :17:
ama kendime itiraf etmekte zorlanıyorum sanırım offf :57:
inş tatlım inş güzel haberlerimi alırsınız.. bi sene aradan sonra nasıl başlıcaksak artk :22::22:

oluuur oluuuur sevgi zamanla yerini tadını bulur :1:yalan dünyada böyle sölemişti adam :1: çok sevindim canım ablası böle dediyse eminimki bi bildiği vardır :10:

ben de aynı şekilde.. daha önceki ayrılıklarımızda işten izin alıp birinde uçakla erzurumdan istanbula gelmiştim bikaç saatliğine sırf barışmak için. diğerinde de gene işten izin alıp alaşehirden izmire gelmiştim şubesinin önüne kadar ve gene barışmak için dayanamıyodum. ama her geldiğimde hazırlıksız yakalanıyodu ya, gözlerindeki mutluluğu gülümsemeyi görüyodum beni ilk gördüğünde. bir iki dakika sonra maskesini giyerdi gene üff püff neden geldin ben gel demedim kendin geldin bilmemne. gene şimdi bu hafta iki gün tatildi okul.. gitsem eninde sonunda barışırız. ama zerre gidesim gelmedi. çünkü artık onu kendime haklı çıkaramıyorum. aramasını bazen isiyorum ama mantıklı düşününce istememeye başlıyorum. ne değişecek ki. ne dicek ki. 2 senedir sevilmediğime istenmediğime bana tahammülü kalmadığına inandırıldım ben. ne değişecekki 20 günde . yakın bi arkadaşımın şöyle bi sözü vardır. seni taşıyamayan dal 2 günde güçlenip taşıyacak duruma gelemez diye. o hesap

ah cecen ne diyosun ya:( o gün sürpriz yaptım diye suçlu oldum. normal bi erkek o msja ne cevap verir. hadi gelmesin annesi bekliyo tamam eyvallah ama -aşkım ben gelemicem annem bekliyo kusura bakma lütfen haberim olsaydı keşke baştan- filan dese ben ona zaten tamam aşkım sorun değil derdim. attığı mesaja bak. gene bişey demedim. böyle demiş olsa da ben kapris yapsam gene de hadi bi derece haklı. onu bile demedi. ben kapris bile yapmadım. durduk yere üzerine bi de kaprislilikle suçlandım. olana bak. benim de dengemi bozdu. daha ne kadar anlayışlı olabilirim kızlar?

oof canm bu adam seni hiç haketmiyo ya :47: çok sinir oldum hiçmi değer kıymet bilmez bu erkekler !! biz olsak bizim için atlayıp gelmiş diye sevgiye boğup göndeririz geri onları. bu haksızlık :47:

canım ya sana çok üzülüyorum :( aslında kavga sebebınız çok önemsiz bişeydi ama sanırım arkasında birçok olay vardı küçük küçük biriken üzme kendini lütfen kendini nekdar kapatıp odalara hırpalarsan o kadar bu buhramın içinde kalırsın :50:

eet cnm basit şeyler birike birike bu hale getirdi bizi. ona göre bişiy yok yaşandı bitti ama öle olmuyo hiçbişiy yok gibi davranmak devam etmek en kolayı şuan sonumuz ne olur bilemem ama benim mutlu olmam için onun yalanlarını unutmam lazım kariyerinin zirvesine tırmanırken hep onu sabırla beklemem lazım londrayada gıtsın gelsın askerede gıtsın gelsın sora işte sıra bana gelsinde bişiyler yapalım çünkü hep onu bekleyen bi kız var bunu bilio ben isterdimki nasıl olsa bi işin var birarada olalım sora bereber yapalım kariyerdi fln neden ayrı kalmak zorundayız hep. gel görki ayrı kalsakta herşey ii gitse yine ok dicem ama bu süreçte hep yalanlar sölemiş bana. atıyorum evden cıkmıorum işe gidip geliorum ders çalışıorum sende öle yap dediğinde hep gezmiş yada bizim çocuklarla dışarda olcam dediğinde hep kızlı erkekli takılmış ok bunlar yanlış diil ama neden gizli saklı ve neden ben yapamazken sen yaptın konduramırom cnm bunları kendime daa beterleride var ama bunlar bile beni kırmaya çok ama çok yetio...şimdi lonrdaya gitcek olmasına nasıl güveniyimki öle bişiy olsunki allahım bana güç versin söksün alsın içimden onu. o da öle bi zaman gelsinki dönüp arkasına baktığında ben onu hayatımın merkezine koyarken bana yaptıklarından utansın...

eveet bayanlar son birkaç gündür o kadar düşünüyorum ki kendimi o kadar boş hissediyorumki hepsi sevgilimi hayatımın merkezine koymam yüzünden.. sürekli arasın msj atsın beni gezdirsin o olmayınca hayatım ot gibi olsun. ne bu be !! bir baktım ki adam tepeme oturuvermiş ne eskisi gibi ilgileniyor, ne kıskanıyor.. eveet artık diyorum ki aramızda böyle olan çok var artık birbirimize akıl vererek kurtulabiliriz ipleri ele alabiliriz diye düşünüyorum..

çok doğru diyon ben evlenmeden önce dedim anlaşma yaptım hiç birini yapmadıki nefretmi etsem bilemedim misal kıfafetime karışmıycaktı karışıyo bütün vaetleri boşyere vermiş bütün erkekler aynı ben el üstünde tutuyoken o benim üstüme daha çok geliyo offfffff yeter artık

Kızlar napıyorsunuz bakalım son durumlar nedir? Bir özet geçer misiniz??

herkes nerde pazar gezmelerinde misiniz yoksa kızlar :) biri benide götürsün :p

Kız sen istanbulun neresindensin??:))) Ne haber bakalım ne var ne yok??

çok doğru diyon ben evlenmeden önce dedim anlaşma yaptım hiç birini yapmadıki nefretmi etsem bilemedim misal kıfafetime karışmıycaktı karışıyo bütün vaetleri boşyere vermiş bütün erkekler aynı ben el üstünde tutuyoken o benim üstüme daha çok geliyo offfffff yeter artık

merhaba:)) kusura bakma yanlış yerden alıntı yaptım fancynin yazısını alıntılamışsın ya, o da çıkar sandım ama çıkmadı:( neyse kızlar benim şu konuda diyeceğim sudur ki, erkekler öyle herşeyi düşünmüyorlar sorgulamıyorlar, aşkı hayatının merkezi haline getirmiyorlar, tabi hanımlar bunu yaparken yanlış mı yapıyor tabiiki de hayır yapı meselesi, hormon meselesi, farklı meseleler bunlar. Ama eğer bir erkeğin size karışmasını, daha doğrusu belli ölçüde karışmasını istiyorsanız, aşkı hayatınızın merkezine onu hayatınızın merkezine koymayın, erkekler farklı konularda konuşabileceği kişiyi arıyor karşısında. Onunla siyaset, sanat, mesleki, kültürel her konuda az çok bir bilgi birikimi olursa ve her konuda en az bir 5-10 dakika konuşabiliyorsanız o erkek sizi baştacı eder. Benden söylemesi:34: Çünkü karşınızdaki adamla evlenmeyi bir ömür geçirmeyi düşünüyorsanız, aşk bir süre sonra ister istemez bitiyor zaten, ama muhabbetiniz, saygınız daim olmalı. Benden bu kadar, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana:16::16: Herkese mutlu pazarlar dilerimmm

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz ben kötüyüm yaaa gün içerisinde duygularım çok fazla değişiyo... bu sessizlik çok canımı sıkıo 5yıldır hiç bu kadar uzun süre konuşmadan durmamıştık tam 5 gün oldu sanırım gerçekten bitti. üstelik bunu ben istedim o da kararıma saygı duyuyo ve kabul edio sanırım bitirirken ne kadar da kararlıydım kolayca sölüyodum her lafı geri dönmesinide istemiodum ama şimdi? ne ben arayabiliorum tükürdüğümü yalamamak için ne de o zor gününde yalnız bırakıldığını düşündüğü için bu sessizlik ne zamana kadar sürcek yada hiç bozulmıcakmı? sanmıştımki arar evet sana karşı çok hata yaptım der die ama ne çok yanılmışım onun için gerçekten yaptığı hatalar zaman aşımına uğramış aklamış kendini sanırım umrunda bile diilim bense hala her dk onu düşünüorum acaba aklından geçiyomuyumdur

kızlar nerdesiniz ben kötüyüm yaaa gün içerisinde duygularım çok fazla değişiyo... bu sessizlik çok canımı sıkıo 5yıldır hiç bu kadar uzun süre konuşmadan durmamıştık tam 5 gün oldu sanırım gerçekten bitti. üstelik bunu ben istedim o da kararıma saygı duyuyo ve kabul edio sanırım bitirirken ne kadar da kararlıydım kolayca sölüyodum her lafı geri dönmesinide istemiodum ama şimdi? ne ben arayabiliorum tükürdüğümü yalamamak için ne de o zor gününde yalnız bırakıldığını düşündüğü için bu sessizlik ne zamana kadar sürcek yada hiç bozulmıcakmı? sanmıştımki arar evet sana karşı çok hata yaptım der die ama ne çok yanılmışım onun için gerçekten yaptığı hatalar zaman aşımına uğramış aklamış kendini sanırım umrunda bile diilim bense hala her dk onu düşünüorum acaba aklından geçiyomuyumdur

tatlım ben varım naptın aramadın dmi bu kadar beklemen eziyet çekmen boşa olmasın :( böyle söylediğine göre demkki gerçekten ayrılmamışsın sadece burnu sürtüp geri gelmesini istemişsin.. biraz daha bekleyelim bakalm neler olcak oda aynı şeyleri düşünüyordur çünkü

Kızlar bana yardım edin Acil bakın yorumlarınıza ihtiyacım var...............

Dün sabah 6da mesaj atmış face gir çabuk attığım mesajları oku yazmış
Normalde o saatte ayaktaydım ama mesajı görmedim neyse kalkınca gördüm hemen girdim tabi
Bir sürü şiir benzeri şeyler yazmış 4,5 tane...

En sonda bu gece ağladım yazmış Hasret kaldım şarksını dinle falan yazmış offffffffffff:1:

Kızlar napıcam ben kıyamam ağlamasına ama ben 15 gündür her gece ağlıyorum napmalıyım:14::14::14:

Kızlar bana yardım edin Acil bakın yorumlarınıza ihtiyacım var...............

Dün sabah 6da mesaj atmış face gir çabuk attığım mesajları oku yazmış
Normalde o saatte ayaktaydım ama mesajı görmedim neyse kalkınca gördüm hemen girdim tabi
Bir sürü şiir benzeri şeyler yazmış 4,5 tane...

En sonda bu gece ağladım yazmış Hasret kaldım şarksını dinle falan yazmış offffffffffff:1:

Kızlar napıcam ben kıyamam ağlamasına ama ben 15 gündür her gece ağlıyorum napmalıyım:14::14::14:

tatlım ne konuştuk lütfen sakın bi anlık boşluğa düşme lütfennn :19::20::20::20:
şimdi sıra sende dayanamam diye bişiy yok şimdi yelkenler fora inerse emin ol aynı olucak
bırak cvp verme yada o uzun yazdıysa sen çok kısa bi cvp ver..
lütfen hemen sende yumuşama yine aynı olucak tecrübeyle sabittir:47:

tatlım ne konuştuk lütfen sakın bi anlık boşluğa düşme lütfennn :19::20::20::20:
şimdi sıra sende dayanamam diye bişiy yok şimdi yelkenler fora inerse emin ol aynı olucak
bırak cvp verme yada o uzun yazdıysa sen çok kısa bi cvp ver..
lütfen hemen sende yumuşama yine aynı olucak tecrübeyle sabittir:47:

Canım benim ilk defa böyle bişey gördüm ondan şok oldum.
Hemen teyzemi aradım oda dedi işte soğuk davran , senin yaptıklarını ben yapsam ne düşünürdün de dedi
Annem bile sevindi ,yazık aslında istemiyolar ama benim üzülmeme dayanamıyolar.

Neyse ben yazdım bişeyler ama kesinlikle barışma mesajı falan vermedim
Bakalım nolucak
Of Of atsa bi dert atmasa ayrı dert !

Back
X