- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
Süper bir resimmiş bu yahu![]()
dimi allah bizlere böyle olmayı nasip etsin ismi değiştirelim

sevgililerinden sonra arkalarına bakmayan hatunlar buyrun topiğe yapalım cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper bir resimmiş bu yahu![]()
Bırakma kendini canım benim özellikle niye benim başıma geldi diye düşünme hiç
Çok daha beter şeyler yaşayanlar var.
Kimsenin evliliğide dört dörtlük değil sonuçta evlenip ayrılanda çok,onlar nasıl alışıyo düşünsene...
Yani senden çok daha zor durumda olan insanlar var onları düşünüp kendi haline şükret.
Bak bizde seninle aynıyız ses yok karşıdan bende çok kötüyüm ama sabrediyorum herşeye rağmen.
Bugün telimide kapattım açmıcam uzun bir süre tamamen derslere odaklanmam lazım,sende öyle yap canım
kuzucum dünyanın sonu mu allah aşkına yaaa eşlerinden ayrılanlar aldatılan napsın
senin burcunun ikizler olduguna inanmamaya başladımbu kadar güçsüz oldugunu düşnmüyorum
eğleniceksin tabiki neden yalandan gülmek bu kadar mı zor emin ol çık karşısına ama bitik bi halde değil
çok güçlü bi şekilde başın dimdik o zaman o pişman olur.. ağlamak güçsüzlüktür hep mutlusun sen
kendine şunu söle: ben ne gemiler yaktım kıçı kırık bi sevdanın lafı mı olur...![]()
biz ayrılalı 20 gün oldu. ilk 10 gün şifreyi değiştirmedi baktı dönmüyorum değiştirdi. eskiden profil fotomuz olan bi fotomuz kalmıştı facede ikinci 10 gün sonunda baktı gene dönmüyorum onu da silmiş yani bugün. 10 günlük periyodlar halinde hep bişeyler yapıyo. anlamadım ben anlayan varsa beri gelsin.
biz ayrılalı 20 gün oldu. ilk 10 gün şifreyi değiştirmedi baktı dönmüyorum değiştirdi. eskiden profil fotomuz olan bi fotomuz kalmıştı facede ikinci 10 gün sonunda baktı gene dönmüyorum onu da silmiş yani bugün. 10 günlük periyodlar halinde hep bişeyler yapıyo. anlamadım ben anlayan varsa beri gelsin.
kesinlikle bende anlamıyorum cnm az önce baktım yine 5 bildirim ve 1 istek var görünüo bakmamış yani ama akrabaları foto koymuş onları beğenmiş insan face'e girince ilk olarak bildirimlere bakmazmı ben bakıyım diemi bakmıo yoksa kendimi yapıo o bildirimleri yada umrunda diilmi anlamadım ...
kesinlikle bende anlamıyorum cnm az önce baktım yine 5 bildirim ve 1 istek var görünüo bakmamış yani ama akrabaları foto koymuş onları beğenmiş insan face'e girince ilk olarak bildirimlere bakmazmı ben bakıyım diemi bakmıo yoksa kendimi yapıo o bildirimleri yada umrunda diilmi anlamadım ...
oooff oofff ses yok seda yok geçmio vakitler inanki 2 saattir ders çalışıom gel görki ne okudum onu bile hatırlamıyorum arasın istiorum artık dayanamasın. ama aramıcak o da sıkıldı çünkü bi dargın bi barışık. üstelik çok asiyim evde annemle babamla bile muhabbet etmiorum odama kapandım kimse bana bişiy sormasın istiorum. etrafımdaki nişanlı çiftleri düşünüorum hepsi düğün hazırlığı yaparken ben neden başaramadım diorum neden herkes mutlu da ben diilim nerde hata yaptım allahım bu haftasonu kuzenimin nişanı var ve ben gitmek zorundayım yalandan eğlenmek zorundayım nasıl gidio dienlere ii demek zorundayım bgn çok daa beterim galenia...
ayy ben bu çocuğu seviyorum galiba yaaaaaa
ama kendime itiraf etmekte zorlanıyorum sanırım offf
inş tatlım inş güzel haberlerimi alırsınız.. bi sene aradan sonra nasıl başlıcaksak artk![]()
ben de aynı şekilde.. daha önceki ayrılıklarımızda işten izin alıp birinde uçakla erzurumdan istanbula gelmiştim bikaç saatliğine sırf barışmak için. diğerinde de gene işten izin alıp alaşehirden izmire gelmiştim şubesinin önüne kadar ve gene barışmak için dayanamıyodum. ama her geldiğimde hazırlıksız yakalanıyodu ya, gözlerindeki mutluluğu gülümsemeyi görüyodum beni ilk gördüğünde. bir iki dakika sonra maskesini giyerdi gene üff püff neden geldin ben gel demedim kendin geldin bilmemne. gene şimdi bu hafta iki gün tatildi okul.. gitsem eninde sonunda barışırız. ama zerre gidesim gelmedi. çünkü artık onu kendime haklı çıkaramıyorum. aramasını bazen isiyorum ama mantıklı düşününce istememeye başlıyorum. ne değişecek ki. ne dicek ki. 2 senedir sevilmediğime istenmediğime bana tahammülü kalmadığına inandırıldım ben. ne değişecekki 20 günde . yakın bi arkadaşımın şöyle bi sözü vardır. seni taşıyamayan dal 2 günde güçlenip taşıyacak duruma gelemez diye. o hesap
ah cecen ne diyosun yao gün sürpriz yaptım diye suçlu oldum. normal bi erkek o msja ne cevap verir. hadi gelmesin annesi bekliyo tamam eyvallah ama -aşkım ben gelemicem annem bekliyo kusura bakma lütfen haberim olsaydı keşke baştan- filan dese ben ona zaten tamam aşkım sorun değil derdim. attığı mesaja bak. gene bişey demedim. böyle demiş olsa da ben kapris yapsam gene de hadi bi derece haklı. onu bile demedi. ben kapris bile yapmadım. durduk yere üzerine bi de kaprislilikle suçlandım. olana bak. benim de dengemi bozdu. daha ne kadar anlayışlı olabilirim kızlar?
canım ya sana çok üzülüyorumaslında kavga sebebınız çok önemsiz bişeydi ama sanırım arkasında birçok olay vardı küçük küçük biriken üzme kendini lütfen kendini nekdar kapatıp odalara hırpalarsan o kadar bu buhramın içinde kalırsın
![]()
eveet bayanlar son birkaç gündür o kadar düşünüyorum ki kendimi o kadar boş hissediyorumki hepsi sevgilimi hayatımın merkezine koymam yüzünden.. sürekli arasın msj atsın beni gezdirsin o olmayınca hayatım ot gibi olsun. ne bu be !! bir baktım ki adam tepeme oturuvermiş ne eskisi gibi ilgileniyor, ne kıskanıyor.. eveet artık diyorum ki aramızda böyle olan çok var artık birbirimize akıl vererek kurtulabiliriz ipleri ele alabiliriz diye düşünüyorum..
herkes nerde pazar gezmelerinde misiniz yoksa kızlar :) biri benide götürsün![]()
çok doğru diyon ben evlenmeden önce dedim anlaşma yaptım hiç birini yapmadıki nefretmi etsem bilemedim misal kıfafetime karışmıycaktı karışıyo bütün vaetleri boşyere vermiş bütün erkekler aynı ben el üstünde tutuyoken o benim üstüme daha çok geliyo offfffff yeter artık
kızlar nerdesiniz ben kötüyüm yaaa gün içerisinde duygularım çok fazla değişiyo... bu sessizlik çok canımı sıkıo 5yıldır hiç bu kadar uzun süre konuşmadan durmamıştık tam 5 gün oldu sanırım gerçekten bitti. üstelik bunu ben istedim o da kararıma saygı duyuyo ve kabul edio sanırım bitirirken ne kadar da kararlıydım kolayca sölüyodum her lafı geri dönmesinide istemiodum ama şimdi? ne ben arayabiliorum tükürdüğümü yalamamak için ne de o zor gününde yalnız bırakıldığını düşündüğü için bu sessizlik ne zamana kadar sürcek yada hiç bozulmıcakmı? sanmıştımki arar evet sana karşı çok hata yaptım der die ama ne çok yanılmışım onun için gerçekten yaptığı hatalar zaman aşımına uğramış aklamış kendini sanırım umrunda bile diilim bense hala her dk onu düşünüorum acaba aklından geçiyomuyumdur
Kızlar bana yardım edin Acil bakın yorumlarınıza ihtiyacım var...............
Dün sabah 6da mesaj atmış face gir çabuk attığım mesajları oku yazmış
Normalde o saatte ayaktaydım ama mesajı görmedim neyse kalkınca gördüm hemen girdim tabi
Bir sürü şiir benzeri şeyler yazmış 4,5 tane...
En sonda bu gece ağladım yazmış Hasret kaldım şarksını dinle falan yazmış offffffffffff
Kızlar napıcam ben kıyamam ağlamasına ama ben 15 gündür her gece ağlıyorum napmalıyım![]()
tatlım ne konuştuk lütfen sakın bi anlık boşluğa düşme lütfennn
şimdi sıra sende dayanamam diye bişiy yok şimdi yelkenler fora inerse emin ol aynı olucak
bırak cvp verme yada o uzun yazdıysa sen çok kısa bi cvp ver..
lütfen hemen sende yumuşama yine aynı olucak tecrübeyle sabittir![]()