Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

eet cnm aynen öle. yani ailemi aratırsa bi daa dönüşü olmaz. amacı son kez soruyorum eminmisin gibilerinden davranıyor. ok cidden seviorum ama yani laflarına bakınca elle tutulur hiç bi yan göremiorum hem acıtasyon yapıo hem altın istio. aslında kararlıyım bitirmeye ama hala içimde bi yerlerde bişiyler var. şunuda biliorum barışsak yurt dısına gıtmekten yıne vazgecmıcek yada bana sölediği yalanları yine unutamıcam. artık ona diebilceğim tek şey sanırım rest çekmek olcak. ya bana ve aileme net bişiy sölersin yada çeker gider bi daa da aramaz sormazsın olcak. çeker giderse de 5 yılımı boşuna kaybetmiş olurum acı bi tecrübeyle. ona görede çok az kalmıstı sabredebılırdım ama keske guvenım kırılmasaydı...

Güzelim ne evlilikler bitiyor 5 yılımı boşuna kaybetmiş olurum gibi bir ifade kullanmışsın ya, bence böyle düşünmek seni yıpratır, herşeyi oluruna bırak, artısı eksisi neyse hesapla. Bazı durumların telafisi olmuyor ne yazıkki, ama aranızdakileri tam olarak bilmiyorum restleşmek adına başlamışsa da yazık etmeyin, inş mutlu olursunuz kararlarınızla her ikiniz de. Ayrılmak bir son olmuyor çoğu zaman. Ayrılıkla yeni ve daha iyi biriyle tanışabilme ihtimalin oluyor hem de, hem de eskisinden daha tecrübeli oluyorsun. Dışarıdan ne desek boş gerçi, sen kendini en iyi sen bilirsin. Herşeyin hayırlısı, umarım mutlu olursunuz her şekilde.

Güzelim ne evlilikler bitiyor 5 yılımı boşuna kaybetmiş olurum gibi bir ifade kullanmışsın ya, bence böyle düşünmek seni yıpratır, herşeyi oluruna bırak, artısı eksisi neyse hesapla. Bazı durumların telafisi olmuyor ne yazıkki, ama aranızdakileri tam olarak bilmiyorum restleşmek adına başlamışsa da yazık etmeyin, inş mutlu olursunuz kararlarınızla her ikiniz de. Ayrılmak bir son olmuyor çoğu zaman. Ayrılıkla yeni ve daha iyi biriyle tanışabilme ihtimalin oluyor hem de, hem de eskisinden daha tecrübeli oluyorsun. Dışarıdan ne desek boş gerçi, sen kendini en iyi sen bilirsin. Herşeyin hayırlısı, umarım mutlu olursunuz her şekilde.

eet cnm bende şaşkınım yani. hangi arkımla konuşursam konuşıyım yanlış yoldasın yanlış insandan beklenti içindesin diolar ok iş bende bitio ama hata yapmaktan pişman olmaktan da çok korkuorum mesajlasmamızla ilgili olan kısmı okusana cnm sence ne yapmalıyım?

eet cnm bende şaşkınım yani. hangi arkımla konuşursam konuşıyım yanlış yoldasın yanlış insandan beklenti içindesin diolar ok iş bende bitio ama hata yapmaktan pişman olmaktan da çok korkuorum mesajlasmamızla ilgili olan kısmı okusana cnm sence ne yapmalıyım?

Güzelim mesajlaşmanızı da okudum da, siz sözlüyken iki düşman gibi olmuşsunuz, eğer ben yerinde olsaydım ve hala ona karşı içimde sevgi hissetseydim, onunla mesajlaşırken tekrardan restleşmek yerine aklımdaki soru işaretlerini cevaplamasını isterdim, aramızda sevgi var ama londra durumu ne olacak? gidişatımız ne olacak gibisinden.. yada altınlar, eşyalar bizden önemli mi gibisinden olumlu girseydin, ondan da olumlu cevap gelebilirdi diye düşünüyorum. Sağlık durumu pat diye söylenmez yada bizim adetlerde böyle değil bu, o yüzden belki de sözlünün durumu kötü bu ara. İşle ilgili de sıkıntısını paylaşmış, 5 yıllık ilişkide bu şekilde herşeyi söyleme isteği, alışkanlıklar da olabildiği gibi, sen hep gerekli zamanlarda gidersin gibisinden kırıcı sözcükler sarfedilmiş. Bana göre ilişkinizde saygı zedelenmesi, yalan, aldatma kombosu yoksa bir şans daha verin derim, en azından birgün bir yerde oturup birşeyler içerken konuşma teklifi etseniz, mesajlarla insanlar duygularını, mimiklerini ifade edemediği için yüzyüze konuşark, olursa olur, olmazsa olmaz şeklinde bütün sorularınızı, sorunlarınızı irdeleyip, gelecek hakkında bir anlaşma yapsanız bana göre daha iyi olacağa benziyor, çünkü içinizde birşeyler var, belki inat etmeyerek, karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz bunu. Bence sorununuz aranızda güçlü iletişim olmaması. Hem en azından teklif edin, ne kaybedersiniz ki. Birini kaybetmek çok kolay asıl önemli olan kazanmak, ama konuşma sonucunda asıl en önemlisi karar ne olursa olsun içiniz rahat masadan ayrılmak. Bence bu akşam bir şans verin ona, mesaj atın.

Son düzenleme:
ben de tebrik ediyorum valla seni:) geri adam atma.

dönmezse de dönmesin.

ama ben mutlaka arayacağına inanıyorum:)

eminim şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştır. yakın zamanda bir mesaj daha alırsan hiç şaşırma

hoşgeldin tatlım aramıza :ssz: bizde arıyacagına inanıyoruz daha burnu tam sürtmedi

çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için. biras önce kuzenimin nişanından geldim resmen imrendim ya neden biz böle olamadık die. beni gören herkes sözlün nerde seninkinde ne zaman oynıcas diip durdu herkese yalan söleyip durdum palavradan güldüm. o yüzüğü parmağıma palavradan taktım. cidden zor bi dönem beni beklio. karşılıklı iletişimimiz cidden pek ii diil uzaktan uzağa bazı şeyler çok zor oluo yanlış anlamak daa kolay oluo. bu şekilde yine gidioduk ama bazı yalanlarını da yakalayınca cidden kendimi haksızlığa uğramış hissediorum ve hala onu seviorum ve hala onu affedebilmek için bahaneler arıorum aşmaya çalıştığım şey çok da basit diil gibi...

kızlar sevgilimde beni terketti.sebebi de evlenmeden ileriye gitmek istiyormuş.nasıl böyle bir adamı sevdim ve nasıl bağlandım.ben kesinlikle böyle bir insan değilim.kendimden soğuttu bu cocuk beni..ilk başta ne güzeldi herşey oysaki...

çok teşekkürler kızlar fikirleriniz için. biras önce kuzenimin nişanından geldim resmen imrendim ya neden biz böle olamadık die. beni gören herkes sözlün nerde seninkinde ne zaman oynıcas diip durdu herkese yalan söleyip durdum palavradan güldüm. o yüzüğü parmağıma palavradan taktım. cidden zor bi dönem beni beklio. karşılıklı iletişimimiz cidden pek ii diil uzaktan uzağa bazı şeyler çok zor oluo yanlış anlamak daa kolay oluo. bu şekilde yine gidioduk ama bazı yalanlarını da yakalayınca cidden kendimi haksızlığa uğramış hissediorum ve hala onu seviorum ve hala onu affedebilmek için bahaneler arıorum aşmaya çalıştığım şey çok da basit diil gibi...

canım bak karşılıklı konuşarak aşabilirsiniz bu sorunları bence, rahatsız olduğun konuları yüzyüze söyle, bir şeyi bitirmek gerçekten çok kolay, bence vakitliyken konuşun görüşün daha sonra aklında kalacağına şimdi konuşun, çözülür veya çözülmez en azından vicdanın rahatlasın. Kimilerine göre çok basit gelebilir uzaktan söylemesi, ama iki insanın karşılaşması anlaşması, birbirini sevmesi gerçekten çok çok düşük olasılıklar. Hayatta belki ondan sonra seni sevecek daha iyi birini bulamayacaksın, sen de belki daha fazla sevebileceğin biriyle tanışamayacaksın, ama belki de tam tersi olacak.. Bunu yaşamadan bilemeyiz.. Hayat oyunlarla geçirmek için çok kısa, konuşun görüşün probleminizi çözün, birbirinizin zamanını çalmayın..

kızlar sevgilimde beni terketti.sebebi de evlenmeden ileriye gitmek istiyormuş.nasıl böyle bir adamı sevdim ve nasıl bağlandım.ben kesinlikle böyle bir insan değilim.kendimden soğuttu bu cocuk beni..ilk başta ne güzeldi herşey oysaki...

Merhaba, hoşgeldin, keşke gelmeseydin dicem ama yanlış anlama sakın:26: keşke getirtmeseymiş seni buraya. Geçmiş olsun baharesintisi. Ne yazıkki bazen çok bencil oluyor bu erkekler bazen de seni senden fazla düşündüğü için tek ayrılık yolu belki bu şekildedir diye istekte bulunmuş olabilir, bilemiyorum. Geçmiş olsun, umarım uzun vadede mutluluk getirir..

evet canım ya.benimleyken ileri gitmek istiyor yanımda rahat durmuyor.her seferinde kavga ediyorduk.sonraları aramaları iyice azaldı.msjlarıma bile cevap vermiyordu.benim bu tepkilerime kızıyormuş meğer.ona güvenecekmişim diyor.senin yanına gelip sonradan pişman olacağın şeyi yapmak istemiyorum diyor.senin yanına gelmiyosam senin için diyor.anlam veremiyorum seven sevdiğinden ayrı kalmaya dayanır mı hiç...en son cok kızdı.kavga ettik.arama dedi.telefonu kapatıcam 2 ay sonra arıcam seni dedi.bende iki ay sonra arayacaksan hiç arama dedim.

evet canım ya.benimleyken ileri gitmek istiyor yanımda rahat durmuyor.her seferinde kavga ediyorduk.sonraları aramaları iyice azaldı.msjlarıma bile cevap vermiyordu.benim bu tepkilerime kızıyormuş meğer.ona güvenecekmişim diyor.senin yanına gelip sonradan pişman olacağın şeyi yapmak istemiyorum diyor.senin yanına gelmiyosam senin için diyor.anlam veremiyorum seven sevdiğinden ayrı kalmaya dayanır mı hiç...en son cok kızdı.kavga ettik.arama dedi.telefonu kapatıcam 2 ay sonra arıcam seni dedi.bende iki ay sonra arayacaksan hiç arama dedim.

Hayırlısı olsun da.. 2 ay neden??

canım benim üzme kendini lütfen sana o kadar çok üzülüyorumki biran önce mutlu olmanı istiyorum. ama seni sözlün hakediyosa o olsun, haketmiyorsa allahm sana çok sevicek değer vericek biri çıkarsın karşına inş.... biraz daha bekle bakalım neler olucak zaten ayrılığın en zor zamanı ilk günlerdir.

sana garanti bişe söyleyebilirm ki bırak bunu.. ne kadardır birliktesiniz? uzun süreli bile olsa bir erkek eğer seviyorsa cidden bekliyor. evliliği olmasada senin hazır olmanı. bu hazır olman evliyken olcaksa evlenmeyide bekler :34: özellikle bunun için ayrılması daha iğrenç. biraz daha bilgi verirsen daha ii yardımcı olmaya çalışırız cnm. mesela yaş nekdrdır çıkıyorsunuz faln?

canım benim üzme kendini lütfen sana o kadar çok üzülüyorumki biran önce mutlu olmanı istiyorum. ama seni sözlün hakediyosa o olsun, haketmiyorsa allahm sana çok sevicek değer vericek biri çıkarsın karşına inş.... biraz daha bekle bakalım neler olucak zaten ayrılığın en zor zamanı ilk günlerdir.

saol cnm benim ii dileklerin için. inan bende napmam gerek bilmiorum artık. sayfa 82de mesajlaşmamızı anlattım okudunmu ne düşünüosun cnm?

kızlar bgn mesaj geldi yine. kusura bakma raatsız ettim ama ailene söledinmi sen baban hasta yani üzülmesin nasıl bi yol izleyelim yazmış bide ben eşyaları ne zaman almaya gelim yazmış. bende dedim gelmene gerek yok ben atarım kargoyla ailemide istediğin zaman arayabilirsiniz onlarda bizim önümüzü göremedikleri için ok derler sizde ne istiosanız sölersiniz dedim. o da yazmış benım ailem sonuçta diemez takıları istios die çirkefleşmez ama sende bilirsinki bişiyler bitince herkes aldığını geri verir fln. bende dedim ya bari bitirirken seni ii hatırlmamı saglasaydın daa fasla iğrençleşme yaptığın muhabbete bak ya sanki üstüne yatcas da kalkmış bana açıklama yapıosun pazartesi atarım neyin var neyin yoksa benle muhatap olma bi daa dedim. o da demiş yani ben olması gerekenleri söledim bu durumu biz yarattıysak bu tarz çirkin şeyleride konuşmamız gerekio sonuçta onlar benim paramla alınmadı aileme karşı borçlu olmak istemem demiş bide akşam kuzenimin nişanı varya bilio mutluluklar dilemiş dedim kes ya ağzına bile alma anlamadığın işleri kendi mutluluğuna bak uzak dur benden ailmide istediğin zaman ara söle dedim. demiş işte ben senden daa çok istedim bazı seylerı ama sen hıc anlamadın suan cok mutsuzum senın yuzunden ısımı bıle kaybedebılırım senı asla oyalamıorum senın en zor gunlerınde yanında oldum suan saglıksal acıdan sızden daa zor durumdayıs belkıde ama ıste sen hep gıdersın böle zamanlarda anlamazsın demiş. en son cevap attım eet niyetini herkes anladı gördü uzatma daa fazla sana hayal aleminde tatlı rüyalar yazdım.

kızlar anlamadığım şu ki beni en zayıf yerimden vurmak istio kendimi suçlu hissediyim die. ok belki cidden ailesinden biri raatsız ve bana ihtiyacı var ama öle olsa allah askına ılk mesaj takıları ıstemek olurmu ya. anlamıyorum cidden nabza göre şerbet resmen ya. ne yapim ben şimdi? çok mutsuzum çok kararsızım...

:22:
kızlar bgn mesaj geldi yine. kusura bakma raatsız ettim ama ailene söledinmi sen baban hasta yani üzülmesin nasıl bi yol izleyelim yazmış bide ben eşyaları ne zaman almaya gelim yazmış. bende dedim gelmene gerek yok ben atarım kargoyla ailemide istediğin zaman arayabilirsiniz onlarda bizim önümüzü göremedikleri için ok derler sizde ne istiosanız sölersiniz dedim. o da yazmış benım ailem sonuçta diemez takıları istios die çirkefleşmez ama sende bilirsinki bişiyler bitince herkes aldığını geri verir fln. bende dedim ya bari bitirirken seni ii hatırlmamı saglasaydın daa fasla iğrençleşme yaptığın muhabbete bak ya sanki üstüne yatcas da kalkmış bana açıklama yapıosun pazartesi atarım neyin var neyin yoksa benle muhatap olma bi daa dedim. o da demiş yani ben olması gerekenleri söledim bu durumu biz yarattıysak bu tarz çirkin şeyleride konuşmamız gerekio sonuçta onlar benim paramla alınmadı aileme karşı borçlu olmak istemem demiş bide akşam kuzenimin nişanı varya bilio mutluluklar dilemiş dedim kes ya ağzına bile alma anlamadığın işleri kendi mutluluğuna bak uzak dur benden ailmide istediğin zaman ara söle dedim. demiş işte ben senden daa çok istedim bazı seylerı ama sen hıc anlamadın suan cok mutsuzum senın yuzunden ısımı bıle kaybedebılırım senı asla oyalamıorum senın en zor gunlerınde yanında oldum suan saglıksal acıdan sızden daa zor durumdayıs belkıde ama ıste sen hep gıdersın böle zamanlarda anlamazsın demiş. en son cevap attım eet niyetini herkes anladı gördü uzatma daa fazla sana hayal aleminde tatlı rüyalar yazdım.

kızlar anlamadığım şu ki beni en zayıf yerimden vurmak istio kendimi suçlu hissediyim die. ok belki cidden ailesinden biri raatsız ve bana ihtiyacı var ama öle olsa allah askına ılk mesaj takıları ıstemek olurmu ya. anlamıyorum cidden nabza göre şerbet resmen ya. ne yapim ben şimdi? çok mutsuzum çok kararsızım...

evet kesinlikle nabza göre şerbet vermek istiyo :20::20:
gözüne sokmadan ufaktan bak beni kaybediyosun son kararın mı diye soruyo sana:22:
altınları istemekte ne ya! sanki üstüne yatıcaksın :57:
çok sinir oldum:47::22: bence en iyisni yapmışsın susturup yüz vermeyerek bi daha arıcak yada mesaj atıcak,
tatlım bak dediklerim bir bir çıkıyo artık sana saygısızlığına veriyorum bu hareketlerini
bence daha hiç muhatap olma alsın versin gerekirse gelsin yada kargoyla yolla ki bu ona daha çok koysun!
ama herhangi biri gibi davrandığından zaafından ele geçirmeye çalışıyo seni sakın diyorum canım
şuan en zayıf noktan var hassassın konuşma bile bu yüzden karşısında hep bu gücünü görsün
egosunu tatmin edemesin zavallı :22:

:22:

evet kesinlikle nabza göre şerbet vermek istiyo :20::20:
gözüne sokmadan ufaktan bak beni kaybediyosun son kararın mı diye soruyo sana:22:
altınları istemekte ne ya! sanki üstüne yatıcaksın :57:
çok sinir oldum:47::22: bence en iyisni yapmışsın susturup yüz vermeyerek bi daha arıcak yada mesaj atıcak,
tatlım bak dediklerim bir bir çıkıyo artık sana saygısızlığına veriyorum bu hareketlerini
bence daha hiç muhatap olma alsın versin gerekirse gelsin yada kargoyla yolla ki bu ona daha çok koysun!
ama herhangi biri gibi davrandığından zaafından ele geçirmeye çalışıyo seni sakın diyorum canım
şuan en zayıf noktan var hassassın konuşma bile bu yüzden karşısında hep bu gücünü görsün
egosunu tatmin edemesin zavallı :22:

offf cnm ya nerdesin sen o kadar bunalımdayım ki şuan ne yapcam bilmiorum geldi yine alt üst etti hayatımı sölicemi söledim yani ama bilmiorum artık ararsa yada mesaj atarsa tepki vermiyimmi telimi kapasammı acaba çok kararsızım ya konuşmam lazım senle...

offf cnm ya nerdesin sen o kadar bunalımdayım ki şuan ne yapcam bilmiorum geldi yine alt üst etti hayatımı sölicemi söledim yani ama bilmiorum artık ararsa yada mesaj atarsa tepki vermiyimmi telimi kapasammı acaba çok kararsızım ya konuşmam lazım senle...

bebeğim ben arkadaşımda kaldım msn açamıyorum bi sorun var :18:
bence kapatma ona yönelik hiç bişi yapma üzerine alıncak hiçbişi yapma..
hayatında ona dair ne varsa kafanda sıfırla bak güçlü olduğunu kanıtladın sen zaten
şimdi devamını getir kuzum :31::31::31:

bebeğim ben arkadaşımda kaldım msn açamıyorum bi sorun var :18:
bence kapatma ona yönelik hiç bişi yapma üzerine alıncak hiçbişi yapma..
hayatında ona dair ne varsa kafanda sıfırla bak güçlü olduğunu kanıtladın sen zaten
şimdi devamını getir kuzum :31::31::31:

umarım başarabilirim cnm. yapmak istediğim ne onu bile anlamıorum. cidden onu silmekmi istiorum yoksa gözünü korkutmakmı? hem güçlü görünüp son vuruşumu yaptım ona hemde ödüm kopuyo telefon çalcak ve ailesi de resmen bitircek die. bi yandanda sunu düşünüorum acaba suan napıo sadece bos kaldıgındamı mesaj atıp duruo yoksa benım gıbı her dk içi içini yiyomu? artık mesaj atsada anında cevap vermemeyi tepkisiz kalmayı düşünüorum yada emin diilim gerçekten ortaya çıkabilcek her türlü ihtimalden korkuorum hem artık bitsin bu eziyet istiorum yaptıklarını unutamıorum beni sakladığını gezip tozduğunu hemde ya gerçekten giderse die endişeliyim sanırım artık diceğimi dedim bi kenarda durup ne yapcağını izlemek en iisi olcak. mesajda çok fazla takı muhabbeti geçtiği için pazartesi atarım demiştim ama ailesiye ailem arasında bi tel görüşmesi olunca göndermem daa ii olur dimi? yada pazartesi sorarmı acaba gönderdinmi die öle derse ailelerin konuşmasını bekliorum habersiz bişiy yapmak istemedimmi derim?

Back
X