eet cnm aynen öle. yani ailemi aratırsa bi daa dönüşü olmaz. amacı son kez soruyorum eminmisin gibilerinden davranıyor. ok cidden seviorum ama yani laflarına bakınca elle tutulur hiç bi yan göremiorum hem acıtasyon yapıo hem altın istio. aslında kararlıyım bitirmeye ama hala içimde bi yerlerde bişiyler var. şunuda biliorum barışsak yurt dısına gıtmekten yıne vazgecmıcek yada bana sölediği yalanları yine unutamıcam. artık ona diebilceğim tek şey sanırım rest çekmek olcak. ya bana ve aileme net bişiy sölersin yada çeker gider bi daa da aramaz sormazsın olcak. çeker giderse de 5 yılımı boşuna kaybetmiş olurum acı bi tecrübeyle. ona görede çok az kalmıstı sabredebılırdım ama keske guvenım kırılmasaydı...
Güzelim ne evlilikler bitiyor 5 yılımı boşuna kaybetmiş olurum gibi bir ifade kullanmışsın ya, bence böyle düşünmek seni yıpratır, herşeyi oluruna bırak, artısı eksisi neyse hesapla. Bazı durumların telafisi olmuyor ne yazıkki, ama aranızdakileri tam olarak bilmiyorum restleşmek adına başlamışsa da yazık etmeyin, inş mutlu olursunuz kararlarınızla her ikiniz de. Ayrılmak bir son olmuyor çoğu zaman. Ayrılıkla yeni ve daha iyi biriyle tanışabilme ihtimalin oluyor hem de, hem de eskisinden daha tecrübeli oluyorsun. Dışarıdan ne desek boş gerçi, sen kendini en iyi sen bilirsin. Herşeyin hayırlısı, umarım mutlu olursunuz her şekilde.