- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynen katılıyorum femaleengineer a[/QUOTE ]
bilmiyorum bakalım inşallah düzelir aramız..
Canım mesleği itibarıyla zaten diğer insanlara göre ayrı tutacaksın karşındaki kişiyi. Eğer seviyorsa, senin de sevdiğini beklediğini görüyorsa aradaki bağa, sadakate kıyamaz elbette döner diyorlar, ben de umut ediyorum dönecek biliyorum, bence sen de böyle düşün. Gemiye çıktığında ona da yazık 4 duvar arasında aylarını geçiriyor, senden benden daha da kötü şeyler düşünebiliyor, negatif enerjisini atacak biryer bulamıyor, gemide hep aynı insanlar, yoğun iş temposu bilirsin.. Dolayısıyla ya çelik gibi sağlam sinirleri oluyor ne yaptıklarına akıl sır erdiremiyoruz, ya da senle gerekli ihtiyacını görmek için yaklaşmaya çalışan biri gibi, ama ikinci dediğim oldugunu sanmıyorum, dediğim gibi denizci insan gene kişiden kişiye değişir ama her zorluğunda Allah'a sığınır, genel olarak ta manevi değerleri yüksek insanlardır, yani en azından benim tanıdığım arkadaşlarım böyleydiler.. Dolayısıyla şuraya getiricem sözü, eğer acelen yoksa bekle derim, onu karşına al sor neden böyleyiz, şu an tesadüfki burdayız ve konuşmamız gerekir, benim sana ihtiyacım olan bir dönem, sorunumuz neyse çözelim şeklinde yapıcı konuşmalarla bence sorun çözülür her ne ise. Karşındaki insan da emin olmak istiyordur senden inan bana. İnş güzel olaylara vesile olurum. Buarada ben çok memnun oldum, benzer olayları yaşamak insanları yakınlaştırıyor, keşke yaşamasak üzülmesek ama herşey bizim için sonuçta, buarada ismin ne isminle hitap etmek daha samimi kılacak muhabbetimizi, nerede, hangi bölümde okuyorsun??
mesleğinin ne kadar zor ve sıkıntılı olduğunu biliyorum.sevmesem ve onun da şu son 1.5 aya kadar beni sevdiğinden emin olmasam zaten bu zamana kadar ne ben katlanabilirdim ne de o bana.aslında hiç sevmiyor değil.yani şöyle ki benim ona soğuk davrandığım dönemle bu dönemi kıyasladığımda ben daha betermişim diyorum.ama bana böyle soğuk davranmasına da dayanamıyorum.ki yine bile yakın davranıyor.mesela bana fotoğraflarını göndermesinden hoşlandığımı bilir ve aramız ayrıyken kaç kere gönderdi.gittiği her ülkeden mutlaka haber verdi tartışıp gitmiş olsa dahi..işte böyle düşünüp onu aradığımda da teselli ediyor beni.her şey düzelecek eminim,bak ağlamaklı sesin nolur yapma üzülürüm bilirsin gibilerinden :)
bilmiyorum valla canım ya her şey üstüste geldi sanırım bir de 8 aydır gemide yeni indi.son olanlar tuz biber oldu galiba..
bu arada söylemeyi unuttum kendi derdimi yazmaktan kusura bakma :) ben gizem kütahyada maliye okuyorum bitiyor gerçi :) bu arada ben de senin ismini öğrenirsem daha memnun olucam,sen nerede hangi bölümde okuyorsun ya da çalışıyorsun?
İşte canım ben hissediyorum güzel şeyler olacak.. Konuşun görüşün ne kaybedersinizki.. Dediğin gibi herşey üst üste gelmiş onun da öyle olmuş, insan taş olsa çatlar gerçekten o stres kötü canım.. Ne güzel şeyler yaşamışsınız değerini sonradan anlayacaksınız inan bana. Yani fırsatınız var mı görüşmeye aynı şehirde misiniz bilmiyorum ama bence ilk adımı sen at, görüşelim de, ne olurki en fazla, ya 7 ay daha beklersin ne olacagını bilemeden, ya da görüşür derdinizi paylaşırsınız, ben iyi olacağını düşünüyorum. Ve iyi düşünelim ki iyi olsuncanım ben de ece, istanbulda yükseklisans öğrencisiyim henüz:26: buarada arkadaş olarak ta ekledim canım
çok memnun oldum ececim.ben de yüksek lisans yapmaya adayım..bakalım :) bu arada arkadaşlık talebini gördüm kabul ettim canım![]()
bu arada malesef ki farklı şehirlerdeyiz.benim denizcim de senin gibi istanbulda :) en kısa zamanda görüşücez zaten ikimizinde dilinden düşmüyordu görüşmek.bir de staj işleriyle uğraşıcak baya bir kalıcak yani o açıdan sıkıntı yok.bakalım canım ya iyi diyelim iyi olsun :)
Mesajlaşma yok canım zaten aramamasını sormamasını istemiştim en son beni deli etmişti.
Bişey yapmayıda düşünmüyorum zamana bıraktım her şeyi,hakkımda hayırlısını dileyerek beklicem.
Belki unutucam belkide daha farklı şeyler yaşıcam kader kısmet..
slm cnm nbr nasıl gidio bakalım hayat bendede pek bi değişim yok yazılarımı okudunmu oldu baya yazalı. bende baya ters konuştum en son bilmiorum artık ses çıkarmı bi okusana cnm sana zahmet sayfa 82 de yazdım sanırım...bencede cnm hakkımızda hayırlısı...
ben de buradayım. duygularım hala çok karışık.. severken terketmenin yükü çok zor. elinden bişey gelmemenin yükü daha da zor. bi de vicdan muhasebesine açık bi insansan hepsinden zor. nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum psikolojim alt üst. psikoloğa gitsem mi bilmiyorum. hiç böyle bi insan değildim bu ilişki böyle yaptı beni. neye uğradığımı şaşırdım. resmen malıymışım gibi davrandı köpek kadar değerim yokmuş. bana derdi ki beklentilerimi ona anlattığımda. madem hiçbir istediğin olmuyo ayrıl o zaman derdi. olmuyo yapamıyoruz deyip çekip gidemicek kadar mert değilmisin derdi. ve bunu gülümseyerek zevk alarak söylerdi. biliyodu çünkü gidemeyeceğimi ne kadar çok sevdiğimi. derdim ki ona, bak zor bir kişiliğin var ben senin huylarını olduğu gibi kabul ederim ama bunu yapabilmem için senin beni sevdiğinden emin olmam lazım derdim. seviyomusun derdim.çünkü ne derdi biliyomusunuz.
ben daha kendimi sevemiyorum kendini sevmeyen biri bir başkasını nasıl sevebilir derdi. gene canımı yakmak için normal davranışlar değil bunlar. madem sevmiyosun madem tahammülün kalmamış madem ben sorun çıkaran ruh hastasının tekiyim bana bi iyilik yapıp sen bıraksaydın ya.. bana mı kaldı bu ağır yük. adam kuş gibi hafif şimdi. madem bana tahammülün kalmamış neden buluşalım dediğinde benim bugün işim var eşya toplucam akşam erken çıkıyorum yola olsun başka zaman görüşürüz dediğimde canına minnet olsun o zaman. ne güzel ben kendi ağzımla işim var demişim onu tahamülü kalmadığı insanla buluşmaktan kendiliğinden kurtarmışım işine gelmesi gerekmez mi? ama o ne dedi. olsun ben kurs çıkışına gelirim bir iki saat de olsun görüşürüz.. bi msj atarım sevgi mesajı, gelen cevap "canım aşkım ben de seni çok seviyorum her ne kadar sen bundan emin olamasan da" .. bu işlere ne diyosunuz kızlar.
fancy sende nasıl durumlar
ben de buradayım. duygularım hala çok karışık.. severken terketmenin yükü çok zor. elinden bişey gelmemenin yükü daha da zor. bi de vicdan muhasebesine açık bi insansan hepsinden zor. nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum psikolojim alt üst. psikoloğa gitsem mi bilmiyorum. hiç böyle bi insan değildim bu ilişki böyle yaptı beni. neye uğradığımı şaşırdım. resmen malıymışım gibi davrandı köpek kadar değerim yokmuş. bana derdi ki beklentilerimi ona anlattığımda. madem hiçbir istediğin olmuyo ayrıl o zaman derdi. olmuyo yapamıyoruz deyip çekip gidemicek kadar mert değilmisin derdi. ve bunu gülümseyerek zevk alarak söylerdi. biliyodu çünkü gidemeyeceğimi ne kadar çok sevdiğimi. derdim ki ona, bak zor bir kişiliğin var ben senin huylarını olduğu gibi kabul ederim ama bunu yapabilmem için senin beni sevdiğinden emin olmam lazım derdim. seviyomusun derdim.çünkü ne derdi biliyomusunuz.
ben daha kendimi sevemiyorum kendini sevmeyen biri bir başkasını nasıl sevebilir derdi. gene canımı yakmak için normal davranışlar değil bunlar. madem sevmiyosun madem tahammülün kalmamış madem ben sorun çıkaran ruh hastasının tekiyim bana bi iyilik yapıp sen bıraksaydın ya.. bana mı kaldı bu ağır yük. adam kuş gibi hafif şimdi. madem bana tahammülün kalmamış neden buluşalım dediğinde benim bugün işim var eşya toplucam akşam erken çıkıyorum yola olsun başka zaman görüşürüz dediğimde canına minnet olsun o zaman. ne güzel ben kendi ağzımla işim var demişim onu tahamülü kalmadığı insanla buluşmaktan kendiliğinden kurtarmışım işine gelmesi gerekmez mi? ama o ne dedi. olsun ben kurs çıkışına gelirim bir iki saat de olsun görüşürüz.. bi msj atarım sevgi mesajı, gelen cevap "canım aşkım ben de seni çok seviyorum her ne kadar sen bundan emin olamasan da" .. bu işlere ne diyosunuz kızlar.
yok tatlım. o en son büyük kavgamızdan sonra özür için 4-5 gün bekledim sonra da baktım tık yok faceden sildim hattımı değiştirdim. değiştirdim çünkü biliyorum barışmak isticem gene dayanamayıp. aradıysa da tel kapalı o yüzden. ama aramaz kendini haklı görüyo..ne ben bişey paylaşıyorum faceden ne de o. kaldı böyle. adam benim için hep sorun çıkarmaya çalıştığımı ona güvensizlik yaptığımı ve üstüne de onu terkettiğimi düşünüyo. canına minnettir. asla kılını kıpırdatmaz hele ki telimi değiştirdiğimi anladığı an özür dileyeceği varsa da dilemez. zaten daha önce de iki defa ayrıldım sonra dayanamayıp barıştım barışabilmek için de empati yaptım baya ama tek taraflı olmuyo... kaldı artık bu böyle. o asla dönmez ettiği küfürde de bi kusur bulmuyodur sorsan demekki kendinde o saygıyı uyandıramamışsın der çıkar işin içinden. çok özveri çok empati.. sonuç da bu herkes barışır biz barışamayız gibime geliyo kafası da çok rahattır şu an. çünkü gözünde değerim yok. sinirlen, ayrıl, sonra empati kur hak ver, barış....kendim çaldım kendim oynadım. o sadece izleyiciydi. sonuç bu işte.
yok tatlım. o en son büyük kavgamızdan sonra özür için 4-5 gün bekledim sonra da baktım tık yok faceden sildim hattımı değiştirdim. değiştirdim çünkü biliyorum barışmak isticem gene dayanamayıp. aradıysa da tel kapalı o yüzden. ama aramaz kendini haklı görüyo..ne ben bişey paylaşıyorum faceden ne de o. kaldı böyle. adam benim için hep sorun çıkarmaya çalıştığımı ona güvensizlik yaptığımı ve üstüne de onu terkettiğimi düşünüyo. canına minnettir. asla kılını kıpırdatmaz hele ki telimi değiştirdiğimi anladığı an özür dileyeceği varsa da dilemez. zaten daha önce de iki defa ayrıldım sonra dayanamayıp barıştım barışabilmek için de empati yaptım baya ama tek taraflı olmuyo... kaldı artık bu böyle. o asla dönmez ettiği küfürde de bi kusur bulmuyodur sorsan demekki kendinde o saygıyı uyandıramamışsın der çıkar işin içinden. çok özveri çok empati.. sonuç da bu herkes barışır biz barışamayız gibime geliyo kafası da çok rahattır şu an. çünkü gözünde değerim yok. sinirlen, ayrıl, sonra empati kur hak ver, barış....kendim çaldım kendim oynadım. o sadece izleyiciydi. sonuç bu işte.
sindirdi beni işte sürekli sorun çıkarıyosun sen suçlusun senin yüzünden bu hale geldik psikolojisine soktu. çevremde benim kadar sevgilisine anlayışlı tatlı dilli kız yok. bi o öyle düşünüyo. ama işte empatinin fazlası bu hale getirdi.inanın varya katili getirin karşıma onu bile haklı çıkarırım o derece oldum. empati yapa yapa tükendim. artık yapmamaya gayret edicem ve umarım yapmıcam.
hakkımızda hayırlısı artık feraha çıkalım.
sindirdi beni işte sürekli sorun çıkarıyosun sen suçlusun senin yüzünden bu hale geldik psikolojisine soktu. çevremde benim kadar sevgilisine anlayışlı tatlı dilli kız yok. bi o öyle düşünüyo. ama işte empatinin fazlası bu hale getirdi.inanın varya katili getirin karşıma onu bile haklı çıkarırım o derece oldum. empati yapa yapa tükendim. artık yapmamaya gayret edicem ve umarım yapmıcam.
hakkımızda hayırlısı artık feraha çıkalım.
flört dönemnde çok üzerime düşerdi ben tel kapatırdım mutsz olurdu neler neler dakka bası msj felan bu arada ayrı sehirlerdeyiz mutlaka gelirdi kısa zaman aralıgında ben dkk bası ayrılırdım yalvar yakar geri başlardık nişandan sonra kavga ediyoruz genelde ben arıyorum özür diliyorum bana tuhaf lafları oluyo flörtt olsaaa anlamlı cevabını alır ama nişan aile felan el kol baglıyo bide nişandan sonra bayanlar daha çok bagllanıyo ben öyle hissettim öyle gözlemledim