Erkeklerin %99u aldatır %1 i de fırsatı olmadığı için aldatmaz

mavikablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
119
83
48
Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu

erkek akrabaların niye böyle bir muhabbete giriyor ki seninle?

Offf klişe saçma mubabbet işte..
Kesinlikle doğru değil..
Babamı tanımasam, eniştelerimi tanımasam, eşimi tanımasam çekimser kalırdım. Ama asla inanmam bu lafa..

Bu basit erkeklerin kendi aralarında, basit erkeklik egolarını tatmin etmek için söylediği bir sözdür. İnanmayınız..

Yapan zaten karaktersizdir..

Benim de tanıdığım çoğu erkek bunu söylüyor.
Hele birisi var ki hem kendisi aldatıyor karısını, hem çevresindeki bütün erkekler.
Çookk çook az sadık erkek bu devirde.
Allah hayırlısını çıkarsın karşımıza.

Bir çoğu yapabilir ama herkesi aynı kefeye koymak doğru değil Allah'tan korkupda o işe yeltenmeyen erkeklerde vardır

bence kim dediyse doğru söylemiş..
heleki internet denen şey çıktığından beri insanların birbiri ile tanışması iletişime geçmesi daha da kolaylaşmışken reel olmasa bile sanal ortamda tanışan, zamanla tanısıklığını flörte yada ilişkiye çeviren çok insan var.. erkekler birde iki memeye tabiri caizse bir kuru a... çok açlar... zamanında yaşayacağını yaşamış, doyuma ulaşmıs olanlar eşlerine de saygı duyuyorlarsa aldatma gibi bir eyleme bulaşmıyorlar ama hepsinin içinde az çok bir potansiyel var...
ama tabiki bu demek değil ki her erkek aldatır.. yinede babana bile %100 güvenmeyeceksin bu devirde..

Dünyadaki bütün erkekleri incelemişler, hepsiyle görüşme yapmışlar, istatistiğini tutmuşlar. Dünyadaki her 100 erkekten 99unun aldattığına 1inin "fırsatı olmadığından" aldatmadığına kanaat getirmişler öyle mi? Akrabalarınız kendi aldatma meyillerini genelleyerek normalleştirmeye çalışmış sadece. Sizin gibi kadınların da bunları ciddiye almasına hatta bildiğin "yemesine" üzülüyorum.

Arkadaşıma yüksek lisans tezi için aldatma üzerine çalışmasına izin verilmedi, yalan söylenme durumu kolay olacağından istatistiklerin yanıltıcı çıkabileceğinden ötürü. Gelmişsiniz iki tane akrabanızın söylediğine ciddi ciddi inanıp "istatistiki" olarak yazmışsınız. Ne diyeyim bilemedim, belli derecede eğitimi, bilgisi olan insanlar bunları yazıyorsa diğer insanlar ne yapsın?

Hep cahil cühela insanların lafları bunlar.

Niye erkek akraba / dostlarınızla böyle boş muhabbetler yapıyorsunuz ki? Ne oluyorda konu buraya geliyor?

Kimse icin büyük konusmamak gerekir ama benim cevremde böyle yapanı bırak düşünen erkekte yok
Aldatmayı büyük magrifet sanıyolarda uckur düşkünlüğünden kendini tatmin etmekten ziyade etrafa hava atmaya calısmalarından baska bi halt değil
Belki diyenlerin yarısı aldatmıyodur bile ama ortamı o kadar bozukki sanki cok havalı bişey gibi yapıyor gözükmeye calısıyodur

İyide sen bunu niye dert ettin ki kendine?

Evli misin? Eşin aldatıyor diye mi düşündün?

Sevgilin mi var? Aldatıyor gibi bir hisse mı kapıldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…