- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Birkaç erkeğin kendi ahlaksızlığını normalleştirme konuşmasından ibaret salakça bir genelleme sadece.
Yüzde bir milyon doğru bir söz her erkek aldatır aldatmayanın ya zamanı ya parası yoktur .Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Emin ol yok . Ya benim erkek arkadaşım ramazan da erzak kolisi dağıtan orucunu kaçırmayan cumaları ihmal etmeyen namazında ibadetinde birisi ama neler neler yaptı aklın şaşar ben böyle bi güven yıkılmasından sonra o işler ona bakmıyor yani .Bir çoğu yapabilir ama herkesi aynı kefeye koymak doğru değil Allah'tan korkupda o işe yeltenmeyen erkeklerde vardır
Emin ol yok . Ya benim erkek arkadaşım ramazan da erzak kolisi dağıtan orucunu kaçırmayan cumaları ihmal etmeyen namazında ibadetinde birisi ama neler neler yaptı aklın şaşar ben böyle bi güven yıkılmasından sonra o işler ona bakmıyor yani .
hayır saf kızlar erkekleri böyle kabul etsin diye namussuz erkeklerin söylediği yalanlardan biriMerhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Bir Türk kadını olarak diyorum ki benim kocam yapmaz,komşununkidir oMerhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Katılıyorum Rabbim Ondan tam anlamı ılen korkanlardan eylesin korkanlarla Haşr etsinBunları geçelim lütfen, Allah korkusu olan bir adam/kadın aldatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?