Erkeklerin %99u aldatır %1 i de fırsatı olmadığı için aldatmaz

Zaten sözü kabul edersek, aldatilmayi beklemeye başlamalıyız .

Aldatilabilirim benim cok buyuk bir korkum yok. Kimseyede guvenmiyorum zaten.
Napıyım aldatilirsam biter.
Başka yapacak birsey yok. Sürekli pesinde gezemem aldatilmiyim diye.

Boyle bir genelleme sacma, esine saygisindan, sevgisinden veya Allah korkusundan aldatmayan cok es var amaa kimse icin kesinlile aldatmaz terimini kullanmamak lazim ben sahsen %100 guvenmem, sozun haklilik payi surda ki birisine firsat verilmedigi surece yapabileceklerini kestiremezsin yani cok guvendigin bir insann firsat buldugunda aldatabilecegini unutma

Yakınlarda arkadaşımla konustuk.
Cocuk yabancı. Türkiyeye geleli ilk sevgilisi oldu.

Kiz bunu aldatmis. Gözleri dolarak anlatti. Keske ayrilsaydi neden yapti bunu demişti.
Ne dedi sana dedim.

Kız, gözün acik olsaydı bana tek sen yetmiyorsun gibi birseyler söylemiş.

Basliga katılmıyorum ama ülkede bu isler sacma sekilde artmaya başladı.

Birde aldatan yüzsuzlugü var.
Aldatan birde kendini savunuyor ,
insan Özür diler gider bari.

Yüzde bir milyon doğru bir söz her erkek aldatır aldatmayanın ya zamanı ya parası yoktur .

Bir çoğu yapabilir ama herkesi aynı kefeye koymak doğru değil Allah'tan korkupda o işe yeltenmeyen erkeklerde vardır
Emin ol yok . Ya benim erkek arkadaşım ramazan da erzak kolisi dağıtan orucunu kaçırmayan cumaları ihmal etmeyen namazında ibadetinde birisi ama neler neler yaptı aklın şaşar ben böyle bi güven yıkılmasından sonra o işler ona bakmıyor yani .

Böyle bişey yaşadıktan sonra elbet inancın kalmaz ama emin olan insanlarda vardır yani %95'i aldatır diyelim %5'lik bi kesim vardır bence.... senin erkek arkadaşının ibadetleri gerçek değilmiş demekki
Yaptığın ibadet seni kötülüklerden alıkoymuyorsa o ibadet ibadet değildir demişler... ha ben eşim için %100 aldatmaz diyemem bilemem tabi insan nihayetinde erkek nefsi malesef en büyük zaafları... ama bedenen gidip birileriyle değilde başka şekillerdede oluyor malum aslında o da bi nevi aldatmak demektir keşke Hz.yusuf'taki o sağlam iman o sağlam duruş biraz bizim erkeklerdede olsaydıda harama bu kadar çabuk düşmeselerdi

Kişi kendinden bilirmiş işi .Ayrıca bir kadınla yapılacak muhabbet değil ama bu da onların ne kadar "kaliteli "olduğunu gösteriyor .

hayır saf kızlar erkekleri böyle kabul etsin diye namussuz erkeklerin söylediği yalanlardan biri

O laf tam tersi değil mi ya , yüzde 1i aldatır kalanı da fırsat bulsa aldatır diye bi' laftı sanki , öyle hatırlıyorum.Kerem Bürsin gibi söylicem "Bullshit!!"

"erkekler kendi hemcinsleriyle aldatmadığına göre basit bir mantıkla kadınların yüzde 99'u aldatır, yüzde 1'i de fırsat bulamadığı için aldatmaz diyebiliriz.. eh siz de yüzde 1 lik kesimdenseniz, karşı cinsin yüzde 1 ini aramaya başlayın" deyin gelecek sefere..

Bu lafı size söylüyor, bir de utanmadan karısının yüzüne bakabiliyor mu?
Yine böyle konuştukları bir gün 'yenge, dayım böyle böyle diyor, yorumun ne?' desene ulu orta

Ben buradaki konulardan sonra merak ettim.(Bende aldatildim )arastirdim karsima So yle bir yazı çıktı. fareler üzerinde deney yapilmis.fare zaman sonra disisinden uzaklasmis.sonra başka bir dişi ile değişmişler.cinsel hayatı canlanmis.sonra eski disiyi tekrar yanına koymuşlar ve eski ilgisi tekrar canlanmis.soyle bir sonuca varilmis.erkek cinsleri degisiklik arıyor.tek bir dişiye bağlı kalamıyorlarmış.
Artik ne kadar doğru bilemicem.

Erkekler 2ye ayrılır: Ahlaklı ve ahlaksızlar. Onlar ahlaksız kesimin oranını vermişler, kendilerini de ona dahil etmişler. Siz böyle boş insanları duymayın.

Bir Türk kadını olarak diyorum ki benim kocam yapmaz,komşununkidir o

Ööfff şu genelleme!
Tabiiki doğru değil.
Bu aldatılan kadınların kendini teselli ediş biçimi.

Erkeklerin hepsi aldatmaz efendim.
Kadın da aldatır erkek de aldatır bunun istatistiğini tutmadım elbette ama kanı bozuk olan aldatır işte bu kadar basit.
Oranı önemli değil.

Bütün bayanlara sorsan eşleri melek aldatmaz ben esimin tek hatasini görmediğim halde yinde firsati bulursa aldatir gibime geliyor neden mj böyle bi izlenime katildim derseniz arkadas cevrem cok var yaklasik 12 tanesi evli o kadar kocalarina güveniyorlar anlatamam ama ben hepsinin eslerini aldattığını kulaklarimlar yada gözümle gordum ondan erkek milletine guven olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…