- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
Kişi kendinden bilir işi...herkesi de kendi gibi sanarMerhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
var da öyle erkek dediğin aldatır falan diye konuşan tipler acayip tırsıyor eşcinsel olduğu imasındanOnu yapan da var
Ne kadar salaklar.. Ne kadar acizler...Ve ne kadar beyinsizler...Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Benim kız arkadaşım vardı anlattığınızdan daha beter. Nişanlısı olduğu halde iş yerinde bir erkek böyle yakın davransa hoşuna gidiyor. Yakın derken flörtöz konuşmalar vs. Onu da uzaktan görseniz hiç beklemezsiniz.bence doğru hepsi aldatır.en masumu bile yapmaz dediğim karakter iş arkadaşına bakıyorum yan odadaki bayana iyi niyet babında samimiyet babında yanaşıyor ama gayet arkadaşça.kız bir ışık yaksa bitti.ve bu tip eşini ve çocuklarını inanılmaz seviyor.
Bütün erkekler ahlaksızdır diyorsunuz yanibence kim dediyse doğru söylemiş..
heleki internet denen şey çıktığından beri insanların birbiri ile tanışması iletişime geçmesi daha da kolaylaşmışken reel olmasa bile sanal ortamda tanışan, zamanla tanısıklığını flörte yada ilişkiye çeviren çok insan var.. erkekler birde iki memeye tabiri caizse bir kuru a... çok açlar... zamanında yaşayacağını yaşamış, doyuma ulaşmıs olanlar eşlerine de saygı duyuyorlarsa aldatma gibi bir eyleme bulaşmıyorlar ama hepsinin içinde az çok bir potansiyel var...
ama tabiki bu demek değil ki her erkek aldatır.. yinede babana bile %100 güvenmeyeceksin bu devirde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?