Erkeklerin bakışlarının rahatsız etmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi zelkus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahahaha allahın hazımsız ergeni

Spor yaptığım için testosteronuma baktırdım aşkım gayet normal hatta tam olması gerektiği gibi sen rahat ol izmirli değilim ama bu demek değil gelip burda izmire sallıyacaksın
Bibim bende kayıtlı olan donlu fotonu atim canım hahhshshs

izmire laf edildi diye banlanıyosa giderim merak etme. burada birbirinizi öper koklarsınız. konu taciz ama ne izmir aşkıysa yaşlı erkek poposu bile koruyup kollanıyor böyle bir akıl tutulması.

bu kadar önemsemesen kimsenin bakıp bakmadığını fark etmezsin demekki dışarı çıkarken bir beklentin var içten içe ve farkında değilsin algıda seçicilik yaşıyorsun bunuda sana anlatmaya çalışmış herkes anlamamışsın mecbur geyiğe vurmuş herkes artık

konuyu okumamışsın bence tam olarak. ben o türden yorumlara umarım öyledir, öyle olabilir vs. yazdım zaten. ki edit de yaptım o şekilde. burada izmir savunuyolar boş boş. ve tutturmuşlar güzelsin müzelsin diye. az empati ya.

bütün konuyu yorumlarıyla birlikte okudum emin olabilirsin bende izmirde yaşıyorum farkındaysan hiç oraya girmedim bile

Çıtırların ilgisini çekmeye çalışırken dedelerin ilgisini çeken ergen dramı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…