- 11 Aralık 2018
- 42.625
- 264.895
- 598
öbür hesaptan yazıyorum. burada uğradığım tacizleri anlatıyorum boş boş güzelmişsin de ondan falan. her kadın tacize uğrarsa güzel veya açık giyiniyor mu anlamına geliyor? hadi diyelim güzelim. konu bu mu? Ayrıca laik atağınız çok gülünç çünkü istanbulda da ortalama bir insan chp seçmeni. Konu yaşadıklarımken boş boş kendi egonuza çektiniz. izmir yaşlı dededen ibaret değil. bence kadın bile değilsiniz çoğunuz çünkü bir kadının tacize uğraması veya bakılması için güzel olması gerekmediğini bilmiyorsanız kadın olamazsınız. banlasınlar burdan da. yönetim de taraflı. boş boş izmir marşı atıp gaz alıyor
MBirbirinizin tipini mi biliyosunuz siz vay anasini ya bulusma falan mi oluyorizmirli olma sarti var mi? Ben karamursel sepetiyim cunku
he he. konu izmirdi onu hazmedemedim. orada bir cümle var izmir ve istanbulla ilgili.Ahahaha allahın hazımsız ergeni
Bibim bende kayıtlı olan donlu fotonu atim canım hahhshshsSpor yaptığım için testosteronuma baktırdım aşkım gayet normal hatta tam olması gerektiği gibi sen rahat olizmirli değilim ama bu demek değil gelip burda izmire sallıyacaksın
Ben de da yapışık seviyomhahaha peki. çok elitsen bir ara imlana da baktır çünkü de-da ayıramıyosun :)
at yavrumBibim bende kayıtlı olan donlu fotonu atim canım hahhshshs
izmire laf edildi diye banlanıyosa giderim merak etme. burada birbirinizi öper koklarsınız. konu taciz ama ne izmir aşkıysa yaşlı erkek poposu bile koruyup kollanıyorböyle bir akıl tutulması.
Ayıp ayıp şeylerBen de da yapışık seviyom
Bugün 2 oldu bu de da olayı keşke yapışık yazsalarda bu halde olmasalar ben razıyımAyıp ayıp şeyler
konuyu okumamışsın bence tam olarak. ben o türden yorumlara umarım öyledir, öyle olabilir vs. yazdım zaten. ki edit de yaptım o şekilde. burada izmir savunuyolar boş boş. ve tutturmuşlar güzelsin müzelsin diye. az empati ya.bu kadar önemsemesen kimsenin bakıp bakmadığını fark etmezsin demekki dışarı çıkarken bir beklentin var içten içe ve farkında değilsin algıda seçicilik yaşıyorsun bunuda sana anlatmaya çalışmış herkes anlamamışsın veya işine gelmemiş asıl beklentin bu olmadığı için mecbur geyiğe vurmuş herkes artık
Herşey tam da olay imlaya kaldı jdjsj neyse ümraniyeden sallicak galiba ben bekliyomBugün 2 oldu bi de da olayı keşke yapışık yazsalarda bu halde olmasalar ben razıyım
Kız Allah seni naapmasın ekran hata verdi sandım dsdhsa yazdıklarının yarısı yok reklam üstüne binmiş yazacaktmM
A
S
U
M
konuyu okumamışsın bence tam olarak. ben o türden yorumlara umarım öyledir, öyle olabilir vs. yazdım zaten. ki edit de yaptım o şekilde. burada izmir savunuyolar boş boş. ve tutturmuşlar güzelsin müzelsin diye. az empati ya.
Çıtırların ilgisini çekmeye çalışırken dedelerin ilgisini çeken ergen dramıkonuyu okumamışsın bence tam olarak. ben o türden yorumlara umarım öyledir, öyle olabilir vs. yazdım zaten. ki edit de yaptım o şekilde. burada izmir savunuyolar boş boş. ve tutturmuşlar güzelsin müzelsin diye. az empati ya.
türkçe bilmeden laik atak geçirmek de gülünçmüş. :))Bugün 2 oldu bu de da olayı keşke yapışık yazsalarda bu halde olmasalar ben razıyım
ya he he. öyle olamaz mı? nedir yani tam olarak dert? bakışlardan rahatsızım dedim. so what?Çıtırların ilgisini çekmeye çalışırken dedelerin ilgisini çeken ergen dramı
Aynen Türkçe bilmiyorum ki galiba ne yazıyorsun saçma sapan anlamıyorum yok chp yok laik atak o elindeki çayı bırak dokunuyor belli kitürkçe bilmeden laik atak geçirmek de gülünçmüş. :))
Kadın kadının düşmanı işte ne varsa emmilerde var.türkçe bilmeden laik atak geçirmek de gülünçmüş. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?